Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Apple MacBook
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 3D nyomtatás
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Egy tápkábel négy vezetékét elvágva is működik a GeForce RTX 5090
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ha eltavolitok egy appot akkor Storeban egy felhő marad ott egy nyillal, mondjuk a free gomb helyett. Ez mindig így marad?
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Appzappal ki mennyire elégedett?
Valami jó, ingyenes office csomagot tud valaki ajánlani?
-
válasz
vadászcsiga #9085 üzenetére
Úgy legyen,
csak nyugtassatok meg, hogy Nektek sem megy!
Újraindítottam, nem megy. Most az iPadot is újraindítottam, ugyan az.[ Szerkesztve ]
-
A Youtube app nálatok működik? furákat ír ki. Böngészőből megy.
[ Szerkesztve ]
-
-
Stirbi
addikt
Sziasztok srácok!
Lenne egy app, ami csak a USA appstoren elérhető. Ha bejelentkezek egy apple id-be az itunesban, és letöltöm a telefonomra, az úgy működni fog, hogy ha a telefonomon, amúgy a szlovák regisztrálású apple id-m van?
PM-ben keressen meg aki tudná kölcsönözni az USA apple id-ját egy ennek az egy programnak a letöltésének az idejére?!
Köszönöm!
-
Criton
veterán
Albérlet kereső app nincs véletlen ipad valamint iphonera?
-
oszy
veterán
válasz
vadászcsiga #9072 üzenetére
Nekem meg most teljesen lenullázta magát!
-
legiaap
félisten
Van már valakinek infója mikor jön már a Plants vs Zombies Európába?
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #9070 üzenetére
iPaden is van már elég rég óta, de azt nem tudom,h az utóbbi időben jöttek-e appok, mert mióta kb 2 hetente jön 1 app leálltam az FMA-val
-
vadászcsiga
félisten
IPadon is beindult az FMA. Eddig is így volt vagy csak en nem vettem észre valamit?
-
Syl
nagyúr
válasz
Robo sapiens #9068 üzenetére
KeePass szinte mindenre van (kivéve a kerti fűnyírót
). Én négy rendszeren (linux, win7, android, ios) használom ugyanazt az adatfájlt.
-
Robo sapiens
tag
válasz
Totheground #9066 üzenetére
Köszönöm a linket. Én ezt annyira nem érzem axiómának.
Szerintem egy jelszónyilnántartó programnál elemi fontosságú, hogy minél több platformra legyen elérhető. Sokszor nem válogathatod meg, hogy milyen rendszert kell használnom. Például a céges telefonod WP8-as. Vagy Linuxot kell használnod. Egy nyílt rendszernél nagyobb az esély, hogy ilyen platformokon is tudod olvasni a jelszóadatbázist.
Aztán tényleg ott van a formátum kérdése is. Valószínűleg át lehet konvertálni más formátumokra, de nyüg.
És végezetül, ha mindezekben még nem is lenne különbség, akkor is mi indokolja a fizetőst, ha van ingyenes alternatíva (aminek nem csak annyi az előnye, hogy ingyenes).
-
Criton
veterán
válasz
Totheground #9066 üzenetére
KeePass is van egy ideje, főleg hogy windowsra is elérhető.
-
Totheground
addikt
válasz
Robo sapiens #9065 üzenetére
http://www.macstories.net/reviews/1password-4-review/
Egyébként meg egy fizetős app, főleg ha népszerű, SOKKAL nagyobb eséllyel megy tovább, mint egy free. Ez egy axióma (majdnem).
[ Szerkesztve ]
-
Robo sapiens
tag
válasz
DanielK #9064 üzenetére
Nem ismerem az 1password-ot. Mi történik a formátummal, ha a cég nem viszi tovább a szoftvert? Kényelmesen, minden informát megőrizve lehet konvertálni más jelszőkezelő formátumokra? Linuxra is elérhető? Mennyibe kerül összesen, ha Linuxon, Mac-en, Windows-on, iPhoneon és Androidon is használni szeretném?
Miben tud többet, mint a KeePass "család"? Én meg akartam venni, de ezekre a kérdésekre nem találtam olyan válasz, ami miatt megérné megvenni. Én tényleg nem szoktam sajnálni a pénzt a minőségi programokra, csak nem értem, hogy ezt miért szeretik annyian.
Én vagyok fogalom nélkül vagy ők?
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz
Robo sapiens #9062 üzenetére
Az ingyenes és open source (talán jövőbiztosabb). - Ezen nevettem.
-
vadászcsiga
félisten
Tök profi lakástervezőt találtam a top charts böngészése közben: Homestyler
-
DanielK
addikt
válasz
Robo sapiens #9060 üzenetére
-
Robo sapiens
tag
válasz
Totheground #9058 üzenetére
Miben jobb, mint a KeePass család? Az ingyenes és open source (talán jövőbiztosabb).
-
Mela Kehes
Topikgazda
Rise Alarm Clock ingyenes. Egyszerű, letisztult. Egy próbát megér.
-
Totheground
addikt
A 1password egész jól le van árazva.
Vegyék-vigyék. -
legiaap
félisten
Hátha valakit érdekel, a Freeze! Ingyenes lett. Egész igényes game.
-
Enjoy
addikt
Próbálta már valaki a Worms 3-at?
LinkAki megvette, pls írjon róla egy-két sort.
-
Mela Kehes
Topikgazda
Hay Day típusú játékokra hogyan lehet rákeresni? Ez olyan, hogy megvan hány perc míg lesz répa, tej meg ilyenek. Csak nem farmos kellene.
-
Criton
veterán
nálatok megy az apple store? a frissítéseket nem tudja leszedni
-
Criton
veterán
válasz
Lacikaa9988 #9050 üzenetére
Mondjuk itt már nem is szerepel a 3GS, szóval nagy valószínűséggel már nem fogod tudni letölteni.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Lacikaa9988 #9048 üzenetére
Nincs giroszkóp a 3gs-ben.
-
Lacikaa9988
tag
Sziasztok.Van egy iPhone 3GS-em.Az app store-ban van pár olyan játék amit nem enged letölteni meg valami gyroscopes szöveget ír ki.Pl. a real racing 3-at se tudom leszedni pedig eddig le tudtam.Ez az IOS 6 egyik frissítésében jött elő?
-
madgie
titán
-
Neoteric
addikt
Age of Empires szerű játék létezik iPadre?
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #9042 üzenetére
Hát nem ezért kérdeztem itt mivel még nem találtam.
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #9038 üzenetére
És olyan nincs ahol a program maga végzi el a színezést. Tehát érzékeli , hogy a képen milyen színek vannak és felajánlja a színeket én meg csak kiválasztom és esetleg ujjal rásegítek. Ezzel a progival sajna nem lehet szép képet összehozni, mert nem tudok olyan pontosan "festeni".
-
vadászcsiga
félisten
válasz
legiaap #9037 üzenetére
Szelektiv szintelenitesnek hívják, van sok app, pl ez: InstaSplash
-
legiaap
félisten
Tud valaki olyan képszerkesztőt, amiben van olyan funkció, amivel ki tudom választani milyen színek legyenek láthatóak az adott képen?
Hogy érthető legyek pl.: a kép fekete-fehér és egy darab autó marad mondjuk kék.A PS-ben nem találtam ilyet sajna.
-
Criton
veterán
válasz
vadászcsiga #9034 üzenetére
Igen még ingyenes, le is szedtem
Az a pár angol meg még elmegy
-
Mantin
aktív tag
Abban kérem a sgítségeteket hogy miért nem tudja a Siri hogy hol vagyok amikor wi-fi re van csatlakozva?
Helymeghatározás ON Siri ON -
Criton
veterán
válasz
vadászcsiga #9003 üzenetére
tudja a magyar nyelvet? mert azt láttam, hogy elég sok nyelv támogatott rajta, de pont a magyart nem találom
-
legiaap
félisten
Ha olyan játékkal játszik az ember, ami ment az iCloud-ba, annak meg lehet nézni a mentet fájlait valahol?
Másik kérdés, hogy én döntöm el, hogy mentsen felhőbe, vagy kérdezés nélkül küldi fel a mentést?
Utolsó kérdés, hogy ezek a mentések általában mennyi helyet esznek? -
Ragnar95
félisten
válasz
Köszi, le is töltöttem
-
cibere11
tag
válasz
vadászcsiga #9022 üzenetére
Ez így van de még ez az első iPhone-m és még nem vásároltam a cydiaból.nem tudom hogy kell.nem isnagyon vágom ezt hogy hogy van csak azt nem tudom hogy esetleg később lesz-e ingyenes,ingyen beszerezhető belőle.
-
cibere11
tag
válasz
vadászcsiga #9017 üzenetére
nem igaz.
én már pedig kerestem mindenhol.Igazából tudsz nekem segíteni hogy hogy tegyem fel?az újabb i4-em van 8 gb és 6.0.1 jailbreakelt szoftver van rajta.Hogy tudom ezt feltenni hogy ne rontsak el semmit sem. Előre is köszönöm. -
Pikkolo^^
addikt
válasz
bull84ghia #9016 üzenetére
Energiatakarékosság miatt nem egy rossz dolog.
-
cibere11
tag
Szia
Én most vettem nemrég az i4-em.6.0.1 JB. minden király rajta eddig csak ez nem az igazi rajta.+ sajnos nem tudja azt a funkciót amit a galaxy s4 tud. nem figyeli a szemem mozgását és pl.elsötétíti a kijelzőt ha elalszom. -
amulet
senior tag
válasz
Kicsirics77 #9012 üzenetére
Az iOS 7 érkezése után te is azt fogod mondani, hogy öreg az i4
én ezért cseréltem még az érkezés előtt 4s-re, mert utána eladhatatlan lesz, vagy csak fillérekért. -
cibere11
tag
Sziasztok!
A the drowning sokat tölt és szerintem lassú i4-en pedig támogatott a készülék a leírásban.
nincs rá valami megoldás vagy trükk? -
AMATŐR
őstag
Ingyenes 5,45 EUR ról a Audio-3D Player 7.1
[ Szerkesztve ]
-
Nescafé
őstag
válasz
Köszi , töltöm.
-
vadászcsiga
félisten
Ingyenes a Buy Me a Pie, a legjobb bevásárló lista alkalmazás. Univerzális, töltse akinek még nincs meg!