Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Parson
üzenetére
nem igazán sikerült értelmezni: senki nem a stabilitásról beszélt - én sem...
senki nem beszélt lefagyásról, kompatibilitási gondokról vagy esetleg bugokróla beta már nem igazán beta, csodákat már nem fognak tenni a rendszer fluiditása az fog maradni, amit most mutat a beta
főleg hogy egy 6 éves készülékről beszélek csodát nem vártam, és senki ne is higyje azt hogy az utolsó pár napban azért izzadnak a fejlesztők, hogy pont az én ezer éves készülékemet hozzák rendbe és optimalizálják...
semmit nem fog már változni, és erre most volt lehetőség kipróbálni még a hivatalos kiadás előtt, mert akkor néha csak napok/hetek állnak a rendelkezésre a visszatérésre
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple Watch SE 2gen 44mm, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4/PS5 BD-JB LEMEZ KAPHATÓ!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest