Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
válasz
ittakary
üzenetére
'iPad Pro 12.9 3rd gen (2018)-ra feldobtam az iPadOS 18-at próbából, hogy ne élesben derüljön ki, amikor már nem tudok visszajönni'
HA stabil rendszert akarsz, akkor minek tesztelgeted a beta verziókat ?
Értem én, hogy kiváncsi az ember, de ha stabilitás kell, akkor még a hivatalos verzióból is mindig a késöbbi, javitott kiadásokkal szabad csak kezdeni... pl én minden évben csak február / március környékén frissitek csak az elözö év szeptemberében kijött új föverziók javitott, aktuálisan legutolsó alverzióira. Lehet ez ellen beszélni, de stabilitás szempontjából soha nem volt ebböl hátrányom.
Akinek meg fontosabb az újitások, annak meg el kell türnie a kezdeti nehézségeket az új szoftverek új bugjaival.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Értem én, hogy kiváncsi az ember, de ha stabilitás kell, akkor még a hivatalos verzióból is mindig a késöbbi, javitott kiadásokkal szabad csak kezdeni... pl én minden évben csak február / március környékén frissitek csak az elözö év szeptemberében kijött új föverziók javitott, aktuálisan legutolsó alverzióira. Lehet ez ellen beszélni, de stabilitás szempontjából soha nem volt ebböl hátrányom.