Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaskar
senior tag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
A magam részéről az új 9-est választanám, ha az valóban elérhető számodra a leírt feltételekkel. Én 2017 óta már csak új iPad-et vettem, és kissé bajban lennék, ha most használtat kéne vásárolnom. Ott van mindjárt az akku állapota, amit tudjuk, hogy iPhone esetén néhány éve már megnézhetünk a menüben. iPad esetén nehezebb a helyzet, az eladók zömének fogalma sincs arról, ezt hogy lehet lekérdezni. Vigyünk akkor magunkkal laptopot, rajta 3utools-al-? Vagy higgyünk a szimpatikus eladónak, aki állítja, hogy havonta egyszer töltötte, mert alig használta? ("Az iPad elemzése" módszert itt inkább nem erőltetném). Szerintem ez fontos szempont, mert egy eredeti iPad akku már akkora összeg, amit nem szivesen ad ki az ember egy régi készülékre. Az utángyártott akku meg....inkább hagyjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest