Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fery02

addikt

Sziasztok!

Amikor néha olyanom van, szívesen foglalkozok ilyen “nagyon hobbiszintű” szórakoztató célú videó szerkesztgetéssel és ezzel kapcsolatban érdekelne, hogy rákerestem itt topik keresőben a “capcut” keresőszóra és most már dobni fog rá találatot, miután ezt megírom, de azon kívül semmit se. 😁
    Pedig valahol App Store-ban láttam ilyen videó szerkesztő app toplistát és elvileg 3. helyen szerepelt a CapCut.

Na most az lejöhetett, hogy egész eddig ezt használgattam szerkesztgetésekre, de utóbbi időkben elkezdtek app-on belül sokasodni az olyan funkciók, amik fizetés felé terelgetnek, de ezeket ilyen… számomra kevésbé szimpatikus módon teszi, egyúttal ilyen “gagyi” érzés van itt-ott az app-on belül.

Ha már úgy tűnik senki se használja, akkor gondolom mást használtok. 😁
    Írjatok kérlek ajánlást, hogy mit érdemes használni, amihez nem szükséges még M1 gépezet (ha nem kell neki M1, akkor talán az amatőrök is eligazodnak a használatával 🙂)!

Az sem baj, ha fizetőst írtok (de egyszer fizetős legyen), de az is érdekel ez esetben, hogy szokták-e akciózni, mert tudok várni és akkor figyelgetem majd az árat!

Köszi előre is! 🙏

Új hozzászólás Aktív témák