Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Hobby elektronika
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Amikor néha olyanom van, szívesen foglalkozok ilyen “nagyon hobbiszintű” szórakoztató célú videó szerkesztgetéssel és ezzel kapcsolatban érdekelne, hogy rákerestem itt topik keresőben a “capcut” keresőszóra és most már dobni fog rá találatot, miután ezt megírom, de azon kívül semmit se. 😁
Pedig valahol App Store-ban láttam ilyen videó szerkesztő app toplistát és elvileg 3. helyen szerepelt a CapCut.Na most az lejöhetett, hogy egész eddig ezt használgattam szerkesztgetésekre, de utóbbi időkben elkezdtek app-on belül sokasodni az olyan funkciók, amik fizetés felé terelgetnek, de ezeket ilyen… számomra kevésbé szimpatikus módon teszi, egyúttal ilyen “gagyi” érzés van itt-ott az app-on belül.
Ha már úgy tűnik senki se használja, akkor gondolom mást használtok. 😁
Írjatok kérlek ajánlást, hogy mit érdemes használni, amihez nem szükséges még M1 gépezet (ha nem kell neki M1, akkor talán az amatőrök is eligazodnak a használatával 🙂)!Az sem baj, ha fizetőst írtok (de egyszer fizetős legyen), de az is érdekel ez esetben, hogy szokták-e akciózni, mert tudok várni és akkor figyelgetem majd az árat!
Köszi előre is! 🙏
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs