Hirdetés
- Megint vizsgálja a leégő Ryzen ügyét az ASRock, amit elvileg már javítottak
- Nem akármilyen LAN-nal jön a GMKtec minigépe
- Nyakunkon a Mangmi combos kis kézikonzolja, a Pocket Max
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Amikor néha olyanom van, szívesen foglalkozok ilyen “nagyon hobbiszintű” szórakoztató célú videó szerkesztgetéssel és ezzel kapcsolatban érdekelne, hogy rákerestem itt topik keresőben a “capcut” keresőszóra és most már dobni fog rá találatot, miután ezt megírom, de azon kívül semmit se. 😁
Pedig valahol App Store-ban láttam ilyen videó szerkesztő app toplistát és elvileg 3. helyen szerepelt a CapCut.Na most az lejöhetett, hogy egész eddig ezt használgattam szerkesztgetésekre, de utóbbi időkben elkezdtek app-on belül sokasodni az olyan funkciók, amik fizetés felé terelgetnek, de ezeket ilyen… számomra kevésbé szimpatikus módon teszi, egyúttal ilyen “gagyi” érzés van itt-ott az app-on belül.
Ha már úgy tűnik senki se használja, akkor gondolom mást használtok. 😁
Írjatok kérlek ajánlást, hogy mit érdemes használni, amihez nem szükséges még M1 gépezet (ha nem kell neki M1, akkor talán az amatőrök is eligazodnak a használatával 🙂)!Az sem baj, ha fizetőst írtok (de egyszer fizetős legyen), de az is érdekel ez esetben, hogy szokták-e akciózni, mert tudok várni és akkor figyelgetem majd az árat!
Köszi előre is! 🙏
Új hozzászólás Aktív témák
- új iPad PRO 11 M5 CHIP (2025) 256GB WIFI space black makulátlan 2026 december 13-ig Apple garancia!
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- iPad Pro 12.9 128GB M1 Cellular Ezüst 2021 1 év garancia
- iPad Pro 12.9 (6. generáció, 2022) 256GB Wi-Fi (bontatlan, számlával)
- Honor Pad X8a 64Gb, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, BestByet garancia + Biztosítás
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 32GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga G1i - i5-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest