Hirdetés
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Gaming notebook topik
- Mini-ITX
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuntics
aktív tag
válasz
mcdennis
üzenetére
Nekem 2017-es pro van, a 10,5-ös kijelzővel. Home gomb felett kb 3 centire van egy kb home gomb méretű világosabb rész. Ha jól emlékszem, valami csatlakozó van mögötte, ez végett jön elő ez a hiba. [link]Régebben talaltam erről egy angol cikket, onnan az infó. Nálam már sztem min 1 éve ilyen, tökéletesen érzékel a mai napig. Meg minap vettem észre egy enyhe sárgásodást körbe a kijelzőn, a szélétől kb 5mm-re. Számomra egyik sem annyira zavaró, hogy ez végett cseréljem, használom, ameddig bírja.
Közben találtam egy cikket, be is linkeltem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Pencil USB C bontatlan
- Apple iPad Pro 12.9 4.Gen (2020) 94% (1év Garancia) + Ajándék tok
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest