Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Léghűtés topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
féldekás
aktív tag
Én végül a 64GB-os Air-t vettem és ez lett a fő eszközöm, ha a dokumentumok miatt kell, akkor maximum veszek egy külső SSD-t.
Elég jól be tudom osztani a tárhelyet, nincs letöltve felesleges app, stb.
Nekem +60 ezret nem ért volna meg a 256-os modell. Én is ebben a dilemmában voltam.
Valószínűleg egyetemen is jó társam lesz terveim szerint.
Néztem jegyzetelős appokat, ezeket jól lehet használni akár egy ESR pencillel is? Kijelzővedő üveggel is lehet pencilt normálisan használni? Melyikek ajánlottak?
Komoly rajzokat nem készítek, szóval feleslegesnek tartanám több pénz kiadását.
Továbbra is keresnék valami office alternatívát. Vagy nincs elérhető normális iPad-re?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- TCL LCD és LED TV-k
- World of Tanks - MMO
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Linux kezdőknek
- World of Warships
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- reMarkable 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi