Hirdetés
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tippet kérnék ha van. Google testvér (Lol ipad topickban) nem segít, amit ott találtam semmi nem jött be. Akkumulátor rész a beállításokban nem mondja meg mi zabál (és a talált megoldások sem segítenek mint pl. háttér frissítések kikapcsolása), behozza ami tegnap volt de semmi arról hogy éjszaka hova lett 10%+. A probléma az hogy nem használt állapotban is óránként 1% vagy több a merülés (8 órás éjszakai alvás alatt mindig 10% felett). 2017-es 10,5-es ipad pro-val úgy voltam vacak már az akksi, de az új 1 hetes ipad mini is ezt nyomja (szépen apple módszerrel költöztem át a régiről az újra, ezt a hibát is áthozta, köszike).
1. Van valami app ami megmutatja hogy ki/mi zabál a háttérben (ha már a beállításokban az akku rész nem)?
2. Van valami amit érdemes még próbálnom a reset és egyenként vissza pár alap dolog felálláson kívül (gyakorlatilag könyvek + pdf-ek + mobilnet + jegyzetelés amire használva van)?
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 Pro Max 256GB Mobiltelefon
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest