Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Autós kamerák
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Természetfeletti erő? Acer Nitro V 16 AI notebook Gorgon Pointtal
- E-book olvasók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tippet kérnék ha van. Google testvér (Lol ipad topickban) nem segít, amit ott találtam semmi nem jött be. Akkumulátor rész a beállításokban nem mondja meg mi zabál (és a talált megoldások sem segítenek mint pl. háttér frissítések kikapcsolása), behozza ami tegnap volt de semmi arról hogy éjszaka hova lett 10%+. A probléma az hogy nem használt állapotban is óránként 1% vagy több a merülés (8 órás éjszakai alvás alatt mindig 10% felett). 2017-es 10,5-es ipad pro-val úgy voltam vacak már az akksi, de az új 1 hetes ipad mini is ezt nyomja (szépen apple módszerrel költöztem át a régiről az újra, ezt a hibát is áthozta, köszike).
1. Van valami app ami megmutatja hogy ki/mi zabál a háttérben (ha már a beállításokban az akku rész nem)?
2. Van valami amit érdemes még próbálnom a reset és egyenként vissza pár alap dolog felálláson kívül (gyakorlatilag könyvek + pdf-ek + mobilnet + jegyzetelés amire használva van)?
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 10,9" Wi-Fi 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Dell Venue 10 Pro tablet (10,1FHD+/IntelQuad/4GB/128SSD)
- Boox Go 7 B&W Fehér, új állapot, gyári mágneses tokkal
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke ajándék tok és fólia
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
- AKCIÓ! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Apple Watch Ultra 2 - Black - Akku:100% - Jótállás: 2028.05.29-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest