Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Apple notebookok
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Pano
addikt
válasz McNamara #39161 üzenetére
Hasonló. Első tabletem az iPad 9, 1 hete vettem, de eléggé rákattantam. Nem gondoltam volna. Meló közben is marha jól jön, hogy ott van az asztalomon. Amikor akad pár üresjárat, tudok rajta böngészni, olvasgatni stb. Nem kell átülnöm egy másik asztalhoz.
Ezért napok óta gondolkozom azon, hogy lehet visszaviszem 14 naposba és inkább levásárolom egy iPad Air 5-re az árát.[ Szerkesztve ]
Körülbelül 36-ot?!
-
MODERÁTOR
válasz McNamara #38686 üzenetére
Én megvettem az itt a topikban látott Logitech Pop billentyűzet+egér csomagot, nagyon elégedett vagyok vele. A gyári ipad tok meg amúgy is megvolt, így az tartja a gépet, így használom “asztali üzemmódban” a gépet, nekem bevált. Hordozni így billentyűzetestül persze körülményes lenne.
-
addikt
válasz McNamara #38680 üzenetére
Pont ilyenem van, 3-4 ezer volt office depotban. Nekem körülményes volt hogy nincs meg minden bill a magyar kiosztáshoz, illetve az hogy ébredés után számomra sok volt az 5-10 másodperc mire újra csatlakozott. Ha érdekel még valami konkrétabb róla nyugodtan írd meg, még megvan.
Én kifogtam egy aprós magic keyboardot, ég és föld de persze még használt ára is nevetségesen sok..5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
R a y
senior tag
válasz McNamara #38674 üzenetére
Jaja, nekem is! A mágneses reboundnak annyi hátrányát látom, hogy képek alapján talán egy kicsit kicsi a trackpadje. Idővel csak lesz más layout is..
Ha olyan releváns találatokat akarsz látni, mint amilyeneket a 2000-es években kaptál, akkor használd a Yandex-et. ~ Pro Bono Publico ~ | Ephesians 6:10-18 |
-
Dreadloord
senior tag
-
-
bostone
addikt
válasz McNamara #38633 üzenetére
Eltérőek a vélemények fólia ügyben. Egyeseknek nem karcolódik a kijelző, másoknak viszont igen.
1-2 évvel ezelőtti árak szállítással:
Spigen üvegfólia viszonylag olcsó, felhelyező keret is mellékelve a csomagolásban. Jobban tükröződik, mint a kijelző. (4000-6000Ft)
MM-ben felhelyezéssel együtt egy kisebb vagyon a fólia, másrészt egy határ f.s az egész, bár szépen felrakják. (10000-15000Ft)
Ebay vagy Ali műanyag fóliák szerintem nem olcsók, és képesek matt fóliát küldeni a hirdetésben szereplő fényes helyett. (4000-10000Ft) -
Noxy
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Energiaital topic
- PlayStation 5
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen videókártyát?
- Elite: Dangerous
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest