Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
addikt
válasz
McNamara #39161 üzenetére
Hasonló.
Első tabletem az iPad 9, 1 hete vettem, de eléggé rákattantam. Nem gondoltam volna. Meló közben is marha jól jön, hogy ott van az asztalomon. Amikor akad pár üresjárat, tudok rajta böngészni, olvasgatni stb. Nem kell átülnöm egy másik asztalhoz.
Ezért napok óta gondolkozom azon, hogy lehet visszaviszem 14 naposba és inkább levásárolom egy iPad Air 5-re az árát. -
válasz
McNamara #38686 üzenetére
Én megvettem az itt a topikban látott Logitech Pop billentyűzet+egér csomagot, nagyon elégedett vagyok vele. A gyári ipad tok meg amúgy is megvolt, így az tartja a gépet, így használom “asztali üzemmódban” a gépet, nekem bevált. Hordozni így billentyűzetestül persze körülményes lenne.
-
válasz
McNamara #38680 üzenetére
Pont ilyenem van, 3-4 ezer volt office depotban. Nekem körülményes volt hogy nincs meg minden bill a magyar kiosztáshoz, illetve az hogy ébredés után számomra sok volt az 5-10 másodperc mire újra csatlakozott. Ha érdekel még valami konkrétabb róla nyugodtan írd meg, még megvan.
Én kifogtam egy aprós magic keyboardot, ég és föld de persze még használt ára is nevetségesen sok.. -
Dreadloord
senior tag
-
bostone
addikt
válasz
McNamara #38633 üzenetére
Eltérőek a vélemények fólia ügyben. Egyeseknek nem karcolódik a kijelző, másoknak viszont igen.
1-2 évvel ezelőtti árak szállítással:
Spigen üvegfólia viszonylag olcsó, felhelyező keret is mellékelve a csomagolásban. Jobban tükröződik, mint a kijelző. (4000-6000Ft)
MM-ben felhelyezéssel együtt egy kisebb vagyon a fólia, másrészt egy határ f.s az egész, bár szépen felrakják. (10000-15000Ft)
Ebay vagy Ali műanyag fóliák szerintem nem olcsók, és képesek matt fóliát küldeni a hirdetésben szereplő fényes helyett. (4000-10000Ft)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Samsung Galaxy Tab A 10.1 2/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest