Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thewent12
aktív tag
Sziasztok!
Új ipad vásárlásán gondolkozom. 2 héttel ezelőttig egy 18-as 11" Pro-t használtam, ami minden igényemet kielégítette, de végül eladtam, mivel szeretem frissíteni rendszeresen a dolgaimat. A 120Hz miatt csak a Pro vonal jöhet nálam szóba, viszont érdekelne, hogy az M1 hogyan muzsikál az Ipad-ben. Használok egy MBA-t, szintén M1, így a komolyabb dolgokra mindenképp az maradna, ezt csak és kizárólag tartalomfogyasztásra, utazás közben filmezésre használnám. A méreten gondolkozom még, de gyanítom a MBA mellé felesleges lenne a nagyon Ipad. Gondolkoztam, hogy esetleg várnék az újra, de ahogy nézem tavasszal szokott frissülni, így mivel pletykákat nem nagyon hallottam idén, gondolom ebből már csak jövő év lesz.Szóval kinek milyen tapasztalata, esetleg ellenérve van a Pro mellett/ellen?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple Watch Series 7 41mm GPS,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest