- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thewent12
aktív tag
Sziasztok!
Új ipad vásárlásán gondolkozom. 2 héttel ezelőttig egy 18-as 11" Pro-t használtam, ami minden igényemet kielégítette, de végül eladtam, mivel szeretem frissíteni rendszeresen a dolgaimat. A 120Hz miatt csak a Pro vonal jöhet nálam szóba, viszont érdekelne, hogy az M1 hogyan muzsikál az Ipad-ben. Használok egy MBA-t, szintén M1, így a komolyabb dolgokra mindenképp az maradna, ezt csak és kizárólag tartalomfogyasztásra, utazás közben filmezésre használnám. A méreten gondolkozom még, de gyanítom a MBA mellé felesleges lenne a nagyon Ipad. Gondolkoztam, hogy esetleg várnék az újra, de ahogy nézem tavasszal szokott frissülni, így mivel pletykákat nem nagyon hallottam idén, gondolom ebből már csak jövő év lesz.Szóval kinek milyen tapasztalata, esetleg ellenérve van a Pro mellett/ellen?
Új hozzászólás Aktív témák
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- iPad Pro 11" M1 - 3. gen - 256 GB - Space Gray - Cellular - HIBÁTLAN - Logitech Billentyűzet
- iPad 9 gen wifi 64GB dobozos
- iPad Pro M4 Space Black 256 GB Wi-Fi + Cellular garanciás, tokkal, pencillel
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Részletfizetés Kamatmentes 12 havi részlet Acer Predator 18 AI Gamer / Laptop RTX 5070 Ti Ultra 9
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus Zenbook 14 UM425IA! R7 4700U / 8GB / 512GB SSD!
- Dell XPS 13 9333,13.3",FHD,i5-4210U,8GB RAM,256GB SSD,WIN10,TOUCH
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest