Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gianni85
veterán
válasz
Hanibata
üzenetére
Nekem esr toll van az ipad gen8-hoz, és nem valami jó élmény a firkálás. Lehet, hogy az üvegfólia is közrejátszik? Nem tudom. Maga a toll minőségi benyomást kelt, de mit számít, ha nem jó. Jegyzetelni se az igazi, rajzolásra meg használhatatlan. Az esr tokommal semmi gond, ezért próbáltam ki de kár volt. Utángyártott CCK-val is befürödtem. Szóval erőteljesen húzok már azon vélemények felé, hogy vagy eredeti tartozékot, vagy semmi…
-
gianni85
veterán
-
gianni85
veterán
Sziasztok! Kb egy éve használom a Gen8 iPad-et , nem vagyok egy power user, használom és kész, működik minden
Mostanság próbáltam ki az Apple Music-ot és örömmel konstatáltam, hogy alapáron elérhető hi-rez és egyszerű cck adapterrel (lightning-usbA) ki is tolja nekem külső forrásra. Na de azt tapasztalom, ha megállítom a zenelejátszást és pihentetem kicsit a tabletet akkor folytatáshoz újra kell csatlakoztatnom az usb-t, mert átvált hangszóróra és nem is látom a listában a külső dac-ot. Újracsatlakoztatás után megy minden. Valami energiagazdálkodási probléma/beállítás lehet? Nem igazodok ki rendesen, valami tipp esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Óra topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Hobby elektronika
- Sorozatok
- Milyen egeret válasszak?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- iPad 11 128GB Wifi Kék Hibátlan/2026.12.21.Apple Gar./Akku 100%/p4661
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- 2026.01.02 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mostanság próbáltam ki az Apple Music-ot és örömmel konstatáltam, hogy alapáron elérhető hi-rez és egyszerű cck adapterrel (lightning-usbA) ki is tolja nekem külső forrásra. Na de azt tapasztalom, ha megállítom a zenelejátszást és pihentetem kicsit a tabletet akkor folytatáshoz újra kell csatlakoztatnom az usb-t, mert átvált hangszóróra és nem is látom a listában a külső dac-ot. Újracsatlakoztatás után megy minden. Valami energiagazdálkodási probléma/beállítás lehet? Nem igazodok ki rendesen, valami tipp esetleg?