Hirdetés
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
andras7575
üzenetére
A 9-ről nem olvastam volna, hogy érintené (személyesen én azt nem próbáltam, mert azt nem terveztem megvenni). Az új minit próbáltam, elkezdtem rajta scrollozni a PH fórumot és elkönyveltem magamban hogy na biztos a demo szoftver az oka, hogy ilyet látok. Aztán láttam a neten, hogy sajnos nem. Szerintem tisztán szöveget tartalmazó oldalnál (mint itt a fórum) nagyon feltűnő. És emellett zavaró. Más eszközön nekem nem tűnt fel a jelenség ilyen zavaró mértékben.
Nem probléma számomra a dolog, a lényeg hogy még vásárlás előtt kiderült, így másik irányba nézelődök, mert én személy szerint sokat dolgozok szövegekkel így jellemzően látnám a jelenséget. Aki másra használja, pl játék, rajzolás, tollal jegyzetelés, azoknak valószínű hogy nem is igazán fog előjönni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- Sweet.tv - internetes TV
- Projektor topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eredeti játékok OFF topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest