Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricogsm
őstag
válasz
bostone
üzenetére
Köszi, jogos !
Nekem tetszik az iPad nappali láthatósága (kijelző ), meg az,hogy gördülékeny .
filmet nézek rajta pár játékot tesztelek . (Nagy játékra ott az Asus rog strix 17)
meg kipróbálnám a pencil használatát igaz pár hónap van már az okj-ból.
( Merész ötlettől vezérelve próbáltam a mostani lakásfelújítási procedúrát levezetni az ipadon. Tervezés , villanyszerelési gyengeáramú hálózatok tervezése lett volna a cél és méretarányos berendezés. Ismeretlen programért nem fizettem volna az angol nyelvűvel meg nem bajlódok, maradt a papír ceruza kombó.
)
aztán pár hónap múlva már a gyerek veszi birtokba
Inkább unaloműzés a cél.
Melyik droidon indult el és milyen formában ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Számítógép! Csere- Beszámítás! R7 5700 / Suprim RTX 3080/ 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4303
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
( Merész ötlettől vezérelve próbáltam a mostani lakásfelújítási procedúrát levezetni az ipadon. Tervezés , villanyszerelési gyengeáramú hálózatok tervezése lett volna a cél és méretarányos berendezés. Ismeretlen programért nem fizettem volna az angol nyelvűvel meg nem bajlódok, maradt a papír ceruza kombó.
)