- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Közös alapokra helyezte az FSR-t és a PSSR-t az AMD és a Sony
- Apple MacBook
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
chatran
őstag
válasz
Taybor
üzenetére
Köszi mindenkinek a segítséget a Logi combo touch-csal kapcsolatban, akkor a német kiosztásnál maradok. Sajnos csak a hivatalos Logi webshopban találtam németet és nem tudok rájönni, hogy kerül-e a végösszegre ÁFA vagy egyéb meglepetés. A székhely Írország, így talán a brexit nem érinti.
@Taybor: Nekem is Air2 van iOS14-gyel. Ezen a YouTube Safariból már eléggé szenvedős, de még éppen nem földhöz b@szós.
Böngészgetésre és Netflix-re viszont teljesen jó. Mondjuk sosem csináltam rajta teljes visszaállítást, lehet az segítene a helyzeten.
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic FZ-G1-4 6. gen. i5 tablet (Intel i5 6300U 4 X 2400 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD)
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Eladó N-One NPad Q tablet (12GB RAM, 128GB, Android 13) Tokkal, saját dobozában!
- iPad Air 4 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4797
- ipad 9 64gb wifi+sim makulátlan
- BESZÁMÍTÁS! Asrock 970 Pro3 970 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- SzoftverPremium.hu
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Böngészgetésre és Netflix-re viszont teljesen jó. Mondjuk sosem csináltam rajta teljes visszaállítást, lehet az segítene a helyzeten.