Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberPunk666
senior tag
Van valakinek saját tapasztalata az s-pen - apple pencil jegyzetelésre témában?
Az interneten megnéztem egy csomó videót, elmentem mediamarktba és úgy éreztem, hogy az s-pen s6 lite kombináció élőben közel sem hozta azt, amit a "review" videókon. (meg a reviewerek fele a videón szebben ír, mint én nyomtatok... életszerűtlen)Mivel sajnos ezeknek már nem lehet hinni, ezért kérdezem, hogy akinek van valódi tapasztalata mindkettővel, az tudna írni róla igazi minőségbeli összehasonlítást?
Sajnos ahol ipadet ki tudtam próbálni, ott nem volt pencil hozzá, így nem sokra mentem.
Hol van kiállítva ipad úgy, hogy tollal is lehet használni? (bp)Egyetemi jegyzetelésre szeretnék tabletet, és az s6 lite nekem még kevés minőségben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- reMarkable 2
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Xiaomi kamera + HUB + okoskonnektor eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest