Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Milyen processzort vegyek?
- SSD kibeszélő
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Projektor topic
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Volt nálam Samsung egy hétig.
Az iPad + Pencil mellett gyerekjátéknak tűnik. iPadOS 14 óta van scribble, ami a kézírást nyomtatotta alakítja (ha akarod), es ez sokszor nagyon hasznos. Én is nagyrészt egyetemi jegyzetelésre használom. Valmint Notability tud olyat, hogy matematikai formulákat nyomtatottá alakít, na azt imádom! Nem kell Wordben kínlódni, LaTeX-et tanulni, csak megírom, az meg teszi a dokgát
Az egész sokkal kiforrottabb. Samsungnál meg csak egy funkció, ilyet is tud, de nem feküdtek rá annyira, mint lehetett volna. -
Mattb
senior tag
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Bármelyik iStyle vagy iCenter?
-
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Edigitál, media, ezekben láttam kiállítva ceruzával.
-
parandroid
félisten
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Samsungot nem ismerem, de a lányom 1 éve ír, rajzol ipaden apple pencillel. ipad6-tal kezdett tavaly tavasszal, januárban kapott egy air3-at. Előtte pár évig wacom táblán rajzolt, az azért kicsit más téma. Teljesen intuitív neki a dolog, a grafikus programok trükkjeit is azonnal megtanulta, mostanra úgy ír, mintha jegyzetfüzetbe jegyzetelne. A sulis cuccait ezen szoktam alárni, én max ennyire használom, de nem sok különbséget veszek észre aláírás közben, ahhoz képest, mintha papírra írnék.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 11th 2025 128 GB (Jegelve beencee8)
- iPad Pro M1 11 512GB wifi + Magic Keyboard + Apple Pencil
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- Samsung Galaxy Tab S7+ 256GB WiFi 2026 augusztusig garanciális
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF RTX 4070 TI 12G GAMING GDDR6X k. jó kártya megbízható helyről!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Gamer PC! i9-9900K / RTX 3060 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az egész sokkal kiforrottabb. Samsungnál meg csak egy funkció, ilyet is tud, de nem feküdtek rá annyira, mint lehetett volna.