Hirdetés
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Híres és hírhedt processzorokkal számol le az Intel
- Neked az algoritmus mondja meg, hogy ki vagy
- Adatvédelem kontra kényelem: ha kérik, a Microsoft kiadja a kulcsokat
- Milyen egeret válasszak?
- Dell notebook topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Volt nálam Samsung egy hétig.
Az iPad + Pencil mellett gyerekjátéknak tűnik. iPadOS 14 óta van scribble, ami a kézírást nyomtatotta alakítja (ha akarod), es ez sokszor nagyon hasznos. Én is nagyrészt egyetemi jegyzetelésre használom. Valmint Notability tud olyat, hogy matematikai formulákat nyomtatottá alakít, na azt imádom! Nem kell Wordben kínlódni, LaTeX-et tanulni, csak megírom, az meg teszi a dokgát
Az egész sokkal kiforrottabb. Samsungnál meg csak egy funkció, ilyet is tud, de nem feküdtek rá annyira, mint lehetett volna. -
Mattb
senior tag
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Bármelyik iStyle vagy iCenter?
-
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Edigitál, media, ezekben láttam kiállítva ceruzával.
-
parandroid
félisten
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Samsungot nem ismerem, de a lányom 1 éve ír, rajzol ipaden apple pencillel. ipad6-tal kezdett tavaly tavasszal, januárban kapott egy air3-at. Előtte pár évig wacom táblán rajzolt, az azért kicsit más téma. Teljesen intuitív neki a dolog, a grafikus programok trükkjeit is azonnal megtanulta, mostanra úgy ír, mintha jegyzetfüzetbe jegyzetelne. A sulis cuccait ezen szoktam alárni, én max ennyire használom, de nem sok különbséget veszek észre aláírás közben, ahhoz képest, mintha papírra írnék.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az egész sokkal kiforrottabb. Samsungnál meg csak egy funkció, ilyet is tud, de nem feküdtek rá annyira, mint lehetett volna.