Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA® driverek topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Bluetooth hangszórók
- Acer notebook topic
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Komolyan hallod, annyit panaszkodtál már a Safari miatt, mint amennyit az összes iPad user nem
Kicsit unalmas, hogy egy böngésző (amit míg nem javítanak használhatnál mást is) miatt ócsárolod magát a készüléket... Ha van egy CLA osztályú mernyód de pl a beépített navi rendszer bugos, akkor szar az egész autó
FAIL. Szerintem ezt más is unja már, hetek óta olvasni.Van pár bugja, én nyúzom rendesen mindennap, szaggat az animáció meg irt ott, nekem sem tetszik de majd javítják tán!
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2" colos kijelző
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! HP Elitebook 840 G11 14 FHD notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 256GB SSD Intel Win11
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kicsit unalmas, hogy egy böngésző (amit míg nem javítanak használhatnál mást is) miatt ócsárolod magát a készüléket... Ha van egy CLA osztályú mernyód de pl a beépített navi rendszer bugos, akkor szar az egész autó