Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Komolyan hallod, annyit panaszkodtál már a Safari miatt, mint amennyit az összes iPad user nem
Kicsit unalmas, hogy egy böngésző (amit míg nem javítanak használhatnál mást is) miatt ócsárolod magát a készüléket... Ha van egy CLA osztályú mernyód de pl a beépített navi rendszer bugos, akkor szar az egész autó
FAIL. Szerintem ezt más is unja már, hetek óta olvasni.Van pár bugja, én nyúzom rendesen mindennap, szaggat az animáció meg irt ott, nekem sem tetszik de majd javítják tán!
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2" colos kijelző
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- Eladó SAMSUNG Galaxy TAB S Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Panasonic Toughbook CF-XZ6-1,12",QHD,2 az 1-ben, i5-7300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kicsit unalmas, hogy egy böngésző (amit míg nem javítanak használhatnál mást is) miatt ócsárolod magát a készüléket... Ha van egy CLA osztályú mernyód de pl a beépített navi rendszer bugos, akkor szar az egész autó