Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sebgutkopf
    őstag

Első iPhone-om egy 5S volt ami 3 és fél évig volt nálam. Aztán volt lehetőségem Amerikába utazni és potom pénzért lecserélni egy 7-re, fél év után eladtam és vettem egy X-et ami már lassan 2 éve nálam van. De sajnos már azon gondolkodom le kéne cserélni :F .

Szerintem ha anno nem jön a lehetőség az 5S-ről azóta is az lenne. Viszont most már sajnos érzem, hogy a memóriakezelés nem a legjobb az X-en. Így várom a szeptembert, hogy milyen lesz az 5,4"-es teló :B - vagy 11pro és felejtsenek el egy darabig ismét. :C

Egyébként ez a memória kezelés probléma nem X sajátosság, iPad Pro 11-en is érezni hogy elfelejt dolgokat, úgy hogy más meg sincs nyitva. Remélem javítják.

Ez IOS probléma. nekem is ugyan ez a bajom ipad pro-val, hogy szinte alig tart valami a memóriában, állandóan újra töltöget. Nagyon irritál, hogy akár csak egy másik appra váltok át és az előzőt ő úgy gondolja, hogy addig jól kiüríti és ezért kezdődik a várakozás.
    Valahogy ez a legendás sebesség és smooth reakció már baromira nem igaz a kevés memória, vagy a ram gyenge kezelése miatt.

Új hozzászólás Aktív témák