-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
üzenetére
Azlrt google helyett duckduckgogoval keresésre elvan az ember - néha jobb h nem profilozott találatokat ad, néha nem.
Facebook nélkül tök jól lehet élni (igaz 2 év után elkurvultam s létrehoztam egy kamu profilt, amit 1-2 hetente kizárólag a céges gépemről néha megnyitok, túl sok manapság a legénybúcsú meg esküvő
nem is a chat része hiányzik (arra jó nekem a signal, aki akar velem beszélni felteszi, ha tényleg akar velem beszélni. Vagy imessages) arra végtelen alternatíva van, a group eventek azok, amire kellene egy jó alternatíva részemről...
Instám sose volt, twitter se, youtube meg... sajnos youtube junkie vagyok
ott megfogtak.
Apple maps hétköznapokra tökéletes, az elmúlt években rengeteget fejlődött, elég mindenre.
Szóval azért valamennyire lehet modern, teljes életet élni nélkülük, többé kevésbé
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Milyen routert?
- Battlefield 6
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Tesla topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nem is a chat része hiányzik (arra jó nekem a signal, aki akar velem beszélni felteszi, ha tényleg akar velem beszélni. Vagy imessages) arra végtelen alternatíva van, a group eventek azok, amire kellene egy jó alternatíva részemről...