- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
üzenetére
Azlrt google helyett duckduckgogoval keresésre elvan az ember - néha jobb h nem profilozott találatokat ad, néha nem.
Facebook nélkül tök jól lehet élni (igaz 2 év után elkurvultam s létrehoztam egy kamu profilt, amit 1-2 hetente kizárólag a céges gépemről néha megnyitok, túl sok manapság a legénybúcsú meg esküvő
nem is a chat része hiányzik (arra jó nekem a signal, aki akar velem beszélni felteszi, ha tényleg akar velem beszélni. Vagy imessages) arra végtelen alternatíva van, a group eventek azok, amire kellene egy jó alternatíva részemről...
Instám sose volt, twitter se, youtube meg... sajnos youtube junkie vagyok
ott megfogtak.
Apple maps hétköznapokra tökéletes, az elmúlt években rengeteget fejlődött, elég mindenre.
Szóval azért valamennyire lehet modern, teljes életet élni nélkülük, többé kevésbé
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung T210 Galaxy Tab 3 - 7.0 - 8GB
- Apple iPad 2 (Wi-Fi + 3G) 9.7" - 64GB - RITKASÁG - GYŰJTŐI ÁLLAPOTBAN :)
- iPad 9th 256GB Cellular Független /1 hónap gar./Akku 81%/p4773
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Awesome Navy használt, megkímélt 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, szép állapot 87% akku (323 ciklus)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem is a chat része hiányzik (arra jó nekem a signal, aki akar velem beszélni felteszi, ha tényleg akar velem beszélni. Vagy imessages) arra végtelen alternatíva van, a group eventek azok, amire kellene egy jó alternatíva részemről...