Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
üzenetére
Azlrt google helyett duckduckgogoval keresésre elvan az ember - néha jobb h nem profilozott találatokat ad, néha nem.
Facebook nélkül tök jól lehet élni (igaz 2 év után elkurvultam s létrehoztam egy kamu profilt, amit 1-2 hetente kizárólag a céges gépemről néha megnyitok, túl sok manapság a legénybúcsú meg esküvő
nem is a chat része hiányzik (arra jó nekem a signal, aki akar velem beszélni felteszi, ha tényleg akar velem beszélni. Vagy imessages) arra végtelen alternatíva van, a group eventek azok, amire kellene egy jó alternatíva részemről...
Instám sose volt, twitter se, youtube meg... sajnos youtube junkie vagyok
ott megfogtak.
Apple maps hétköznapokra tökéletes, az elmúlt években rengeteget fejlődött, elég mindenre.
Szóval azért valamennyire lehet modern, teljes életet élni nélkülük, többé kevésbé
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro M1-M2 11"
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nem is a chat része hiányzik (arra jó nekem a signal, aki akar velem beszélni felteszi, ha tényleg akar velem beszélni. Vagy imessages) arra végtelen alternatíva van, a group eventek azok, amire kellene egy jó alternatíva részemről...