Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok itunesre beszeretnék lèpni,de ezt az uzenetet kapom. A bejelentkezéshez apple id ellenorzö kód szükséges. Irja be egymás után a jelszavát és a többi készüléken látható ellenörzö kódot. Nekem ipaden csak
apple id meg jelszó mezö van , hova kéne beirnom a kódot?
-
daniiel09
tag
Sziasztok! Holnaptól már én is boldog Ipad tulajdonos leszek (Ipad 7 10.2).
Tudnátok egy olyan pendrive-t ajánlani hozzá, aminek az egyik fele lightning csatlakozós a másik pedig usb-s?
Illetve még szeretném megkérdezni, lehetséges valahogy filmeket letölteni rá, mint PC-n?
A válaszokat előre is köszönöm szépen. -
Sziasztok!
Soha nem volt még Apple készülékem. Az lenne a kérdésem, hogy mennyire használható ma egy iPad Air 2 16GB iOS 9.3.5 rendszerrel böngészésre, YouTube nézésre? 30.000 forintot megér? -
bollokcs80
Korrektor
MM-ban az iPad mini 5 most egész jó áron van akcióban.
-
kkdesign
senior tag
válasz
3lue1stu31
üzenetére
Pont jókor jött egy példa screenshot
, kb az alapján tudod eldönteni, hogy ha kereséskor a képernyőfotón gyanús, hogy iphoneról csinálták, azaz állított és keskeny kép, akkor teló app, ha van róla Ipad-es screenshot akkor van ipadre is. Meg mitatja, hogy iphone alkalmazást kínál, ipad alkalmazást kínál stb 
jópár app ilyen sajna, hogy csak telóra írták meg :/ pedig ha volna könnyű átjárás iphone és ipad között, akkor csak reszponzív felépítés kellene... jópár fejlesztő megerőltethetné magát..

-
tl-x
addikt
Felszenvedtem rá a ESR paperlike fóliát. Nekem elég homályosnak tűnnek az ikonok betűi. Ez ilyen?
-
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
3lue1stu31
üzenetére
Nincs rendes Instagram iPadre.
-
3lue1stu31
csendes tag
Hello. Nem rég 7.gen ipad tulajdonosa lettem. Nagyon szeretem a készüléket de azért néhány dolog meg tudná könnyíteni az életemet. Az egyik dolog a Spotify használatához fűződik: rendszeresen szerkesztek playlisteket és számítógépen használom a billentyűparancsokat amivel könnyebb zenéket másolni (egyszerre többet is), beilleszteni. A kérdésem az lenne hogyha az ipadhez billentyűzet kapcsolódik akkor ezek a billentyűzetparancsok működnek? A második dolog pedig az lenne hogy néhány alkalmazás (pl. Instagram) nem a teljes képernyőn jelenik meg csak annak a közepén egy kisebb részen, ez ellen van megoldás?
-
bostone
addikt
Idén várható ipad megjelenése?
Esetleg air? -
parandroid
félisten
válasz
juhaszroli
üzenetére
Kb egy évvel fog előbb véget érni a támogatása, mint az újabb modellnek, de ez tippre olyan 3-4 év múlva esedékes. Tartalomfogyasztásra még ezután is rendben lesz, csak az aktuális friss ios-t nem fogja már megkapni.
Amúgy a kérdés nem is annyira az, hogy mennyivel jobb az új, hanem hogy a különbözetet érdemes-e megspórolni. Ha csak 10k köztük a difi újan, akkor szerintem inkább a 2019-est vedd. Használt más kérdés, de ott is azon gondolkoznék, hogy egy használt gép ér-e 20k spórolást egy vadas új, bontatlan, modernebb verzióhoz képest... Nem egyszerű kérdés, na.
p
-
bkiky01
senior tag
Ha nincs számlám adott apple kütyüre és garanciás problémája lenne, tényleg emiatt szó nélkül javítják:
"Világ garancia van a készülékre sorozatszám alapján." -
juhaszroli
tag
Sziasztok!
iPad vásárlás előtt állok. Azt lenne a kérdésem, hogy a 2019-es iPad mennyivel adna többet, mint a 2018-as?
Elsősorban médiatartalmak fogyasztására használnám, 1-2 gyengébb játék amivel szoktam játszani, illetve videózás. Nem célom dolgozni rajta, szerkeszteni stb.
Ahogy néztem, szinte "csak" az 1 GB ram plusz ami jobb lenne, viszont árban nem ugyanaz, használtan a 2018-asból ki lehet fogni jókat.
Arra valami tippetek van esetleg, hogy a 2018-as verzió meddig lesz még szoftveresen támogatott?
Köszönettel!
-
tl-x
addikt
Ipad 10.2 még nem jött meg csak a tok
. Spigen smart fold tokot rendeltem hozzá. De amit küldtek az iPad pro 10.5-höz való. Úgy látom van köztük 1,4 mm mélység különbség.
Jó lesz bele? -
kátú
őstag
-
bkiky01
senior tag
Fájlkezelőben hogyan tudom beállítani, hogy ha egy adott mappán belül fájlok és mappák is vannak, akkor ne abc sorrendben legyen, hanem először a mappák és utána a fájlok?
-
tl-x
addikt
Sziasztok! Hamarosan megérkezik az 2019-es iPad 10.2-esem (Telekom). Apple pen-t és logitech billentyűzetet szeretnék majd még venni hozzá. Apple.hu-ról érdemes megrendelni? Mik a tapasztalatok? Nem érkezik meg onnan soká?

-
kchris78
veterán
van aki használt lightning - hdmi átalakítót? gagyit vettem elismerem de csak ennek az a tulajdonsága az hogy az fps kb 10-15 a 24 helyett? emiatt nézhetetlen darabos egy film? fotó nézegetésre jó kb...
-
törölt tag
Sziasztok! Apple ipad mini 16Gbyte, wifi 1 generációs tabletre érdemes felrakni a Ios 9-et ?
Nem lett sokkal lassabb vele mint az elözö verziókkal ?
-
bostone
addikt
Sziasztok!
Használt gép vásárlása esetén mire kell figyelni?
Létezik tesztüzem, amit végigfuttatva eredményt kapunk a valós állapotról? -
trincsi23
csendes tag
Sziasztok! Pár napja vásároltam egy iPad 11 pro 2018-as készüléket. Azt vettem észre, hogy játék közben melegszik. Ez normális?
-
Csedit
aktív tag
Sziasztok!
Néhány napja ismerkedek egy iPad pro 2018-as tablettel.
Elég jól megtaláltam eddig mindent, annak ellenére, hogy az első nem androidos kütyüm.
Viszont egy dologgal nem boldogok már reggel óta.
Hogyan tudom kiküldeni a hangot az LG sj5 soundbarra? A bloutooth látja, kapcsolódik, de a hang továbbra is a táblagépen szól. A legócskább bluetooth-os fülhallgatóra pedig gond nélkül kimegy.
Mi lehet a baj? -
eddie1978
senior tag
Szuper. Valahol én is láttam csak nem voltam benne biztos hogy megy ezzel. Ott mást használtak.
Ez volt az. -
eddie1978
senior tag
Bocs kevés infót adtam.
Arra gondoltam, hogy a Fiio Olympus 2 E10K USB füles DAC-omat rá todom kötni? A 2018-2020-as pro-ra gondoltam. Kezeli mint audio interface? -
eddie1978
senior tag
iPad Pro kezel USB DAC-ot? Használ valaki?
-
kkdesign
senior tag
Az meg olyan mint a light kóla
létezik, de minek!
SzvSz a lightos verziókból sosem sül ki jó dolog. Kicsinylően hat saját magára szerintem. Tab S5e is belefér a keretbe, de azt azért meg se említettem, mert mikor néztük több helyen is, SES-ben Media-ban, mindenhol már a menüben akadt szerencsétlen... A Dex mód érdekes lehet mondjuk, de egyszeri kitekintő elég volt tablet fronton a konkurenciára, már azóta is bánom
mondom ezt úgy, hogy telefonban meg Samu S9+ al nyomom és azt nagyon is szeretem. De ha tablet, akkor az iPad 
-
válasz
kkdesign
üzenetére
És chatran:
A tab s6 lite férhet bele még. Ha nem akarsz rajta torrent huszárkodni vagy egyéb androidos gyíkságokat akkor az ipad nagyon jó lehet.
Windows? Meh.. ha van otthon laptop, vagy pc akkor felesleges wines tabletben gondolkodni, ha csak nem power userkedni akarsz. (Ami ilyen kategóriában kimerül az officeban kb) -
kkdesign
senior tag
válasz
chatran
üzenetére
Szia! Ennyiért nézd meg az air 3at vagy a 2017es pro gépet, ezek még időtállóbbak lehetnek a sima 2019esnél, de az is szuper kis gép!
konkurenciánál talán a tabS3 férhetne bele a keretbe, de az meg se kozeliti az ipadeket, sajat vélemény szerint a tab S4sem, a tab s6 meg iszonyú drága, és az a 2018 as pro-val akar versenybe szállni. -
chatran
őstag
Sziasztok!
Régen jártam erre, mostanában nem nagyon követtem az ipad és a tablet piacot.
Átlagos otthoni felhasználásra, böngészgetés, youtube, netflix, 150-ig ahogy nézem a 2019-es ipad a legjobb választás. ICentre-nél van is most 120-ért.
Jó ár ez most? Tudom nem a legjobb topikban teszem fel, de ebben az árban létezik jobb alternatíva a konkurenciánál (android,ms)? -
Süvi
őstag
-
Mattb
senior tag
sziasztok!
Valaki nyomul már az új iPad Pro + billentyűzet párossal?
Tapasztalatai?
-
Alex91
félisten
[link] , Crashelnek az iOS appok – egy Facebook hiba miatt
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Az nálam is jelentkezett már egyik nap 2018 pro
-
vadászcsiga
félisten
válasz
RaPiDsHaRe
üzenetére
Nekem is ilyen van, de én nem tapasztalom ezeket. Egyedül a Facebook marketplace-t nem bírja idegileg, gordites után kilép.
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Jogos, bekapcsolás után.

-
vadászcsiga
félisten
válasz
RaPiDsHaRe
üzenetére
Kikapcsolás után? Itt inkább az a fura hogy a többi alkalmazás meg elindul

-
RaPiDsHaRe
aktív tag
Sziasztok!
Van egy ipad 6 (2018)-as. A 13.3.1 os verzió található rajta.
A probléma vele, kikapcsolás után az alkalmazások (facebook. youtube, térkép, stb), nagyon lassan indulnak el, és többször ki is lépnek. Nincs használva (éjszak, napközben) kivan kapcsolva.Ezt egy pár hete kezdte el csinálni.
-
prime77
aktív tag
válasz
bostone
üzenetére
Áhhhh, a Netflix nem jó, rossz sorozatok, stb.
HBO ugyanaz.
Én régi John Wayne filmeket nézek, meg ami valóban nekem tetszik.
Otthon például televízióm sincsen, és tévécsatornákra sem vagyok előfizetve.
Unalmas rossz dolgok azok.
Maximum megnézek egy meccset a számgépen az M4 Sporton, vagy politikai műsorokat, azokat is lehet online nézni.
De egyébként régebbi filmeket szoktam nézni.
-
btudos
nagyúr
Melyik iPadről van szó? Ha jól látom, még nem írtad. Egyáltalán nem bekapcsolható a WiFi, vagy csak nem talál hálózatot? Ha reset után sem működik, valószínű szerviz nélkül nem fogod tudni életre kelteni a WiFi-t, de azt ennyiből nehéz megállapítani, hogy mi lehet a megoldás.
-
seger
addikt
Bt-megosztottam a netet. Így sikerült kijelentkezni, de teljes reszet után sem indul el a wifi. Így a beállítások megálltak, mert kell a wifi vagy itunes. De pc nincs a közelemben...
Akkor ez kuka? -
seger
addikt
Kis segítség kellene. Nem kapcsolható be a wifi. Bármit csinálok. Hogyan tudnám alaphelyzetbe állítani az egész eszközt?
Kijelentkezni nem tudok icloudból, mert nincs rajta így net, és nem tud ellenőrizni.
Nem vagyok egy nagy almás felhasználó!
Köszi ha tudtok segíteni! 12.4.4 van rajta -
-
prime77
aktív tag
-
prime77
aktív tag
De nincsen internet, ahol ezt megtenné az ember.
Várostól messze, esti időtöltéshez kellene, ahol nincsen senki és semmi.
Én úgy gondoltam ezt mint mikor a televízióra rákötöm a külső HDD-t.
A tévé látja az mkv fájlokat, ott kiválasztom az adott mkv filmet, majd megnézem a filmet.
Így megy az Ipad Pro-n a dolog?
Gondolom nem.:/
Új hozzászólás Aktív témák
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- Samsung Galaxy Watch FE / 16GB / Bluetooth / Wi-fi / GPS / 1 Hónap garancia
- Vivo V50 12/512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

létezik, de minek!