-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
EczkE
veterán
válasz
Jakesz
üzenetére
Nekem kivaltotta. Csak netre meg filmre hasznaltam a 2015-os Airt. Miota megvan az iPad Pro (tavaly november) azota nem hasznaltam a laptopot, mar meg is hirdettem. Nagyon gyors es kenyelmes hasznalni. Es olcsobb volt mint egy uj Air. En aggodtam, de nekem nagyon bejott a valtas. Plusz van netflix es mobilnetemmel ha hasznalom sem fogyasztja a 30 gigas keretemet.
Szoval ha tenyleg nem csinalsz semmit csak net, kozossegi media es film/yt akkor bevalllahatod.
-
EczkE
veterán
Beleptem a klubba egy 11” ipad proval. Elso ipadem, de nem elso apple keszulekem. Hat nem semmi a cucc, eddig nagyon tetszik.
Nagyon minosegi, elmeny kezben tartani. Ujat nem tudok mondani rola, a sok tesztben mindent elmondtak/leirtak. 
-
EczkE
veterán
Sziasztok!
iPad mini 2 meg jo vetelnek szamit? Olvasgattam osszehasonlitast es azt irtak hogy a mini 3 nem eri meg a felarat. Ezt esetleg ti is megtudjatok erositeni?
Apple oldalan neztem osszehasonlitast de ott csak a kettest es a negyest lehetett. Hol van a mini 3? Vagy tegyek meg hozza penzt es legyen mini 4? Csak tartalom fogyasztahoz kell es eleg lenne a 16 gigas valtozat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Samsung Book Cover tok
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Nagyon minosegi, elmeny kezben tartani. Ujat nem tudok mondani rola, a sok tesztben mindent elmondtak/leirtak.