Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
EczkE
veterán
válasz
Jakesz
üzenetére
Nekem kivaltotta. Csak netre meg filmre hasznaltam a 2015-os Airt. Miota megvan az iPad Pro (tavaly november) azota nem hasznaltam a laptopot, mar meg is hirdettem. Nagyon gyors es kenyelmes hasznalni. Es olcsobb volt mint egy uj Air. En aggodtam, de nekem nagyon bejott a valtas. Plusz van netflix es mobilnetemmel ha hasznalom sem fogyasztja a 30 gigas keretemet.
Szoval ha tenyleg nem csinalsz semmit csak net, kozossegi media es film/yt akkor bevalllahatod.
-
EczkE
veterán
Beleptem a klubba egy 11” ipad proval. Elso ipadem, de nem elso apple keszulekem. Hat nem semmi a cucc, eddig nagyon tetszik.
Nagyon minosegi, elmeny kezben tartani. Ujat nem tudok mondani rola, a sok tesztben mindent elmondtak/leirtak. 
-
EczkE
veterán
Sziasztok!
iPad mini 2 meg jo vetelnek szamit? Olvasgattam osszehasonlitast es azt irtak hogy a mini 3 nem eri meg a felarat. Ezt esetleg ti is megtudjatok erositeni?
Apple oldalan neztem osszehasonlitast de ott csak a kettest es a negyest lehetett. Hol van a mini 3? Vagy tegyek meg hozza penzt es legyen mini 4? Csak tartalom fogyasztahoz kell es eleg lenne a 16 gigas valtozat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fotós kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házi hangfal építés
- Hővezető paszták
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nagyon minosegi, elmeny kezben tartani. Ujat nem tudok mondani rola, a sok tesztben mindent elmondtak/leirtak.