Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
amtibacsi
aktív tag
Üdv.
Létezik olyan böngésző, ami full screenben is működik és lehet a méretet állítani ? (nagyítani szinte mindegyiket lehet, de kicsinyiteni nem) Több mindent kéne egyszerre látni. -
amtibacsi
aktív tag
válasz
galaxys80
üzenetére
Az android nagyon testre szabható. Szinte mindent meg lehet benne változtatni. Elképesztő mennyiségű program van hozzá. Igaz, mondják, hogy emiatt megbízhatatlan is, bár a Nexusom 5 éve hibátlanul teljesít, nincs fagyás, stb. Sokkal könnyebb is, mint az iPad, este már rendesen fáj a kezem tartani. A kijelzője is sokkal nagyobb, nem gondoltam volna, hogy ez ennyire kényelmetlen lesz. Nem értem például, hogy egy bőrtok miért kerül 10e-be, míg egy 10 collos androidra meg 3e. Ránézésre tök egyforma kínai mind a kettő :-) Összességében munkára megtartom, estére, otthonra meg veszek egy Nexus 7-et
(kijelzőt a fiam ki fogja cserélni, 7e Ft körül lesz
, most szólt) -
amtibacsi
aktív tag
Sziasztok
Sajnos eltörött az Nexus 7 tabletem és keresem az utódját. Nagyon szerettem, megbízható, jó üzemidejű gép volt. Ez is lenne az elvárásom az utódjától. Rengeteg zenét tárolok, sokat netezek. GPS is nagyon hasznos volt, sokat segített külföldi útjaimon. Ehhez kéne a segítségetek, hogy mit ajánlotok. Sajnos nem ismerem az Ipadokat, az oprendszert, ezért kérdezném, hogy kizárólag fizetős programok vannak rá vagy az Androidos progik java része ezen is elérhető ? Netes hálózati programok, Total Commander, Viber, Hangouts, stb. amire gondolok. Zenelejátszó is fontos lenne, akár többféle is. Elsősorban használtra gondolok, a mérettől kicsit félek, hogy a közel 10 coll nagy lesz. ÍMegszoktam a 7-et, de 8-9 is még tán beleférne. A tableten 2 giga belső memória volt, ez elégnek tűnt, Ipadnál mik az alsó határok, mennyire kényes erre ? Köszönöm, hogy elolvastátok és örülnék néhány konkrét típusnak is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, most szólt)