Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rent
senior tag
Ipad Pro 12.9, 2017-eshez (256gb wifi) kerestem billentyűzetet.
Smartért nem adnék 60-at, főleg a minősége miatt. Elmentem egy üzletbe és megnyomkodtam a Magic Keyboardot. Mondom magamban ez életem egyik legjobb billentyűzete amin gépeltem, pedig van pár itthon, köztük mechanikus is. 40-et akkor sem adok érte nekem nem ér annyit. Hitegettem magamat. Majd bementem az istyleba és újra egymás mellett megnyomkodtam a smart keyboardot és egy imac-re kötött magic keyboardot. Ekkor eldöntöttem végleg, hogy smartot az életbe nem vennék annyiért és kértem egy akciós Zagg zsinóros billt 9,9-ért, amikor is megláttam a vitrinükben sorakozni a magic keyeket és az egyiken egy rózsaszín árcédulát. Megnéztem közelebbről és láttam, hogy 24.990 Ft.
Kérdeztem az eladót, ugye az nem magyar? Megnézte és válaszolta, hogy de, igen.
Akkor éreztem, hogy kár volt rákérdezni. Mitől van ennyire leárazva? Ugyanis használtan gari nékül nem láttam ma ennyiért a neten magyar kiosztásút. Válaszolta, hogy azért, mert a külső fólia csomagolás jobb széle eltávolításra került. A termék viszont gyári csomagolású belül, sőt a lightning kábel és a papírja is azok. Látszott, hogy soha nem volt leszedve a gyári fólia a billről, tehát gyári új a termék. Miután tájékoztatott, hogy 2 év a jótállás a Magic Keyboard-ra, a Zagg-re 1, a sorsom eldőlt. Megvettem, hazahoztam és azt mondom instant get. Villámszerűen lehet vele gépelni, mellégépelés nélkül, teljesen kézre áll, minőségi benyomást kelt, pont ráfér az UAG tokra, sőt még hely is van mindenhol körülötte, egyszerűen ehhez a 12,9-hez tökéletesen passzol.
Száz szónak is egy a vége, nagyon örülök és sajnálom ha sokaknak unalmas volt a posztom, de le kellett írnom az örömömet.
Tud valaki esetleg hard case tokot Magic Keyboard-hoz?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest