Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabikaa20
őstag
r3dsnake,koxkids,local1: Nekem az iPad Airem 4éves lesz most.Elejétől fogva tokban volt. Makulátlan,karcmentes!Nagyon vigyázok a cuccaimra.Nekem a smart cover nagyon kevés. Tudom milyen az mert az Airen volt úgy,hogy kinai smart cover+hátsó tok is...végül is egy smart case-em volt.Muszály valami tok,mert a fiam is használja(8éves) és ő nem figyel hová rakja le stb azért kell a hátsó tok.Az első meg azért mert általában az éjjeli szekrényen van a helye és sokszor távirányító és telefon is rávan rakva éjjelre. Én már megszoktam,hogy rajta van,hiányozna!Magában túl vékony nekem. Egyik haveromnak van iPad 2017 spigen tokkal amit tegnap linkeltem és tegnap voltam megnézni milyen minőségű.Nagyon bejött nekem is az lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- Yettel topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Lightyear - befektetési app
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Spórolós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi