- OLED TV topic
- Apple notebookok
- NVMe/SATA tárolóbővítés az Orico dokkolójával
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
Sziasztok!
Az a nem mindennapi problémám van, hogy adott egy első generációs iPad 3G eszköz. Mivel szegényke az 5.1.1-en ragadt, elfekvőbe került. Évekre.
A minap elővettem, és számomra is nagy meglepetést okozva egy éjszakára a töltőre téve feltöltődött. Óriási respect a mérnöki gárdának, aki ezt tervezte.Na de mi okom volt erre, hogy beüzemeljem? Sajnos elég szomorú. Édesanyám hirtelen mentális leépülés áldozata lett. Gyakorlatilag alig ismer meg valakit. Azt mondták, hogy ha képeket mutatunk neki, akkor az, ha a még számára felismerhető dolgokat felismeri, az segít hátráltatni a teljes mentális leépülését.
Ő Szegeden van, én Pesten. Nővérem segítene az eszközt tölteni, hozni vinni, mobil netet osztani neki, de a képekkel váló ellátására nekem kellene megoldást lelnem.Arra gondoltam, hogy ha itt ez a 10"-os kijelzős iPad, akkor mint digitális képekret befogom. Azt szeretném elérni, hogy más iOS eszköz híján hogyan tudnék a távolból úgy képeket az icloud-ba helyezni, hogy ez az eszközre lejöjjön?
A cél az lenne, hogy ezt PC közbeiktatása nélkül meg lehessen tenni, androidról.Sajnos az iOS ökoszisztémával eddig nem volt komoly kapcsolatom, minden építő jellegű segítséget ezúton is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
vegyszer
addikt
Tudom, én vagyok a béna. De nekem az 5.1.1 olyan kemény fal, amit nem tudok áthágni. Mármint egy szaros fb Messengert nem tudok feltenni rá, mert folyton azt mondja, hogy frissítsek minimum 9.0-ás iOS-re.
Néztem videót, ott volt olyan, hogy mégis letöltődött egy régi verzió, de ez nekem nem jön össze.Olyan megoldást keresek, hogy én távolról etetem tartalommal, míg nővérem a túloldalán egy WiFi osztással azt le tudja szedni rá, és ott offline is megmarad a tartalom.
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
vegyszer
addikt
válasz vadászcsiga #21792 üzenetére
Engem is a chrome-mal Csak akkor eresztett be, hogyha asztali nézetet kértem. De ott is halott a dolog...
Keresem még a megfejtést."Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
vegyszer
addikt
Előzmény
Sziasztok ismét.Valamiért nem akar ez menni. Az iTunes app fent van a PC-n. Kábellel ipad rajta, be is olvassa az adatait, látszik mi van rajta (egy szem mentett képernyőkép). Mindkét oldalon (iPad/PC-s iTunes) értelem szerűen ugyanaz a fiók van beléptetve. De csak nem sikerült egyetlen képet se átküldeni.
Se az iTunes appba a PC-s oldalon nem lelem, hogy hogyan lehetne képet másolni rá, se a Windows 95-tel beköszönt fogd és dobd módszer nem hoz eredményt sehol.
Mármint az iTunes appon, a Windows Sajátgépe alatt felsorakoztatott iPad eszköznél, vagy bármely olyan helyen, ahol az elmúlt 25 év informatikai ismereteim szerint egy kib@szott fájl másolásnak működnie kellene.Gyerekek, ez az iOS tényleg ennyire más világ?
Új hozzászólás Aktív témák
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- Lenovo M10 Plus 3rd 128GB
- iPad Pro 11 128GB 2020
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
- Apple iPad Air 4, Silver, 64Gb, Wifi, karcments, 10.9'' Retina+ Pencil 2 ugy.
- Apple iPad 12.9'' M1, 5gen, 128Gb Wifi+Cellular, makulátlan, Space Gray + Smart Keyboard+ Pencil 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest