- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hangszórók topicja
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pescara
aktív tag
Miert kell az itunes? Az appstoreban nincs ott a skype?
-
SzJoco_
csendes tag
Sziasztok!
Van egy kis problémám egy iPad 1-essel. (Nem értek hozzá, nincs ilyen készülékem) Rokonomnak megcsináltam a gyári visszaállítást, feltettem kb azokat a programokat, amik voltak, kivéve a Skype-ot. Hiába töltöttem le iTunes-on, aztán megpróbálom az i-Pad-en, nem tölti le a régi, kompatibilis verziót. Valakinek van megoldási javaslata? (Ha jól tudom, eredeti op-rendszer van rajta)
Előre is köszi a segítséget!
-
pescara
aktív tag
válasz
Euripidész #18890 üzenetére
Nezd meg a Laut smart caset , a legjobb az osszes kozul, amit probaltam, nagyon vekony es tokeletes vedelem. Mondjuk nem olcso es 35 euroert talaltam. Folia minek ra, a kijelzo nagyon strapabiro, meg szandekosan is nehez osszetorni-
)
-
Gergőke88
addikt
válasz
Euripidész #18890 üzenetére
110 volt még?
-
Euripidész
csendes tag
Sikerült kapnom az MM-ben. Köszi tippet!
A kijelzőt lefóliáztattam most már csak egy jó tokot kell hozzá rendelnem Kínából.
Szilikon tokot szeretnék és smart covert.
Milyet javasoltok? -
Euripidész
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást!
Nekem is szükségem lenne áfás-s számlára. Sajnos akkor maradnak az üzletek.
Megnézem az MM-ben hátha maradt még egy darab nekem.Üdvözlettel:
Euripidész
-
Süvi
őstag
Itt egy érdekes cikk. Korábban is linkeltem már, a mobiltelefon szót simán be lehet helyettesíteni az "Apple termék" kifejezéssel, szerintem a világgari miatt, kifejezetten igaz lehet.
Szeretném leszögezni, hogy ezt nem azért linkeltem, mert úgy gondolnám, hogy bármelyik aprón hirdető emberre igaz lenne a cikkben említett bármely gondolat.
Sőt szívesebben vennék az aprós nagy nevektől, mint sok sufnyigsm-től.(Nekem egyébként a lakásbiztosítással egybekötött készülékbiztosítás miatt fontos a számla, ezért én csak olyan helyen vásárolok ahol adnak számlát, 0-ás számla is jó. Viszont ha valaki ilyet se tud adni.....)
-
Gergőke88
addikt
válasz
Euripidész #18877 üzenetére
1 év világ garancia van rájuk.
De MMben 110e volt a héten. Annyit megér a hivatalos számla és a 2 év garancia. -
Euripidész
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy vásárolt-e vki közületek a hardverapróról új iPad 2017 modellt olyan hirdetőtől aki úgy kínálja, hogy Eu modell illetve nem Cloud záras.
Mik a tapasztalataitok? Érdemes így vásárolni?
Ha úgy adódik, hogy gariztani kell akkor hová fordulhatok?
Jó áron kínálják 32Gb-s csak WiFi-s már láttam 99 ezerért is-Várom válaszotokat.
Üdvözlettel:
Euripidész
-
psg5
veterán
válasz
univerzita #18875 üzenetére
Igen vlc-vel egyértelműen jobb a minőség! Köszi!
Remélem offline is működik. -
psg5
veterán
válasz
univerzita #18872 üzenetére
Ez mit jelent a gyakorlatban? Fent van egy felhőben (google drive) megnyitom a vlc-t és az letölti?
-
Csabee.
nagyúr
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Azt hogy tudom megoldani, hogy az Ipadre varázsoljak 2 divx filmet (1-1Gb)? Hogy kocsiban offline is tudják a gyerekek nézni?
Van két film (avi és mkv) google drive-omon, de nem tudom leszedni őket ipadre. -
TommyNagz
senior tag
válasz
vadászcsiga #18866 üzenetére
Az lesz az. iPhone OS 1.0 ota letezo funkcio
-
TommyNagz
senior tag
válasz
vadászcsiga #18859 üzenetére
Minek. Csinalj belole webappot, sokkal normalisabban mukodik.
-
Treff
aktív tag
Sziasztok!
Melyiket ajánlanátok a kettő közül: ipad mini 4 wifi vagy ipad 2017 9,7" wifi? Tárhely mérete igazából tök mindegy.
Nem sok különbség van a közöttük árban (120k vs 105k, amikért be tudnám szerezni újonnan).
Jelenleg ipad mini 1 van, ami nagyon kényelmes méretű, de már sajnos kevéske a mai weboldalakhoz + facséhoz.
Általános böngészésre használjuk, semmi másra.Köszi a segítséget!
-
vadászcsiga
félisten
Használjátok iPaden az iPhone-os instagramm appot? A legutóbbi frissítéssel nehány kép felbontása gyengült, másik meg viszonylag éles de nem annyira mint elotte. Tök zavaró. Kinek fájt ez? Ember gyanútlanul frissít aztan ez van.
-
Csabee.
nagyúr
iPad air 2 ről frissített én iPad pro 9,7-re. A sebességgel eddig sem volt bajom de ez elképesztően jó. A hangszóró és a kijelző is nagyon szuper. Pencilt használ valaki?
-
pana0017
senior tag
Milyen utángyárott smart covert érdemes venni? Sokallok 14 ezret érte. Ebay, Ali is megfelel. 2017-es ipadhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- Ipad 9 64Gb wifi+cellular
- iPad 9. (2021) 256 Gb
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest