Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pana0017
senior tag
válasz TommyNagz #18824 üzenetére
100 környékén húztam meg a határt. Az biztos, hogy Air2-ből is kellene a 32gb, volt már 16-os Air-em, de csak szenvedtem vele. Az egyetlen dilemmám, hogy kell-e nekem a cellular. Internetkeretem, SIM meglenne hozzá, csak nem tudom használnám-e annyit, hogy már zavaró lenne telefonról osztani a netet.
-
sebgutkopf
őstag
válasz TommyNagz #18767 üzenetére
Vannak olyan appok, amik tárhely foglalását az ios valami rejtélyes oknál fogva rendszer helyfoglalásnak azonosít. Hogy ez miért jó ne kérdezd, nekem az tűnt fel, amikor 31 GB-ot írt rendszerre. Aztán megtaláltam, hogy a sok giga film és videó (nem a gyári appal) a valós tartalma az "álrendszernek".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EA Sports WRC '23
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Magisk
- Melyik a kedvenc autód?
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- TCL LCD és LED TV-k
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest