Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Gaming notebook topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
access_denied
senior tag
Üdvözlet!
Szeretnék megválni egy 2020-as 11 colos, 256GB-os új állapotú Ipadtól. Akkumulátorát leszámítva új, gyári állapotú, tok, üvegfólia volt rajta a 0. perctől, karcmentes. Mi lehet a reális ára, amennyiért nem hónapokig kell árulni?Remélem nem sért szabályzatot a kérdés, de tényleg fogalmam sincs, hogy mennyire árazzam be a tabletet.
Privátban is jöteh üzenet, előre is köszönöm a segítségeteket.
-
access_denied
senior tag
Köszönöm a válaszaitokat!
Süvi: A linkelt alternatívát meg fogom nézni, abban nem vagyok biztos, hogy akármilyen kártyaolvasót felismerne az iPad.
Vízpart melletti filmkészítés a projekt, ehhez lenne jó egy nagyobb képernyőn (iPad) visszanézni a felvett anyagot. Kb 100 GB, ezért nem jön szóba a Cloud.
-
access_denied
senior tag
Sziasztok!
Kamerán, exFat fájlrendszerű SD kártyára készült felvételeket szeretnék iPad-ra másolni. Kérdésem az lenne, hogy ez , vagy ajánlás alapján más eszköz alkalmas-e a fájlok átvitelére. Illetve létezik-e IOS-ra valamilyen Commander jellegű program a fájlkezelésre?
-
access_denied
senior tag
válasz
üzenetére
Dettó, Ipad 10,5 és 6S, nulla probléma, és ráadásul a tableten pár kattintás a hot spot elérése (telefonon semmit se kell nyomkodni). Nem vennék celluart, a telefon mindig nálam van és egy előfizetéssel bentebb vagyok.
Ha nincs forgalom, aktivitás, akkor tényleg eldobja a kapcsolatot. Ezen nem tudom, hogy lehet-e állítani (tudtommal nem), vagy még 5000 emoji után jön egy ilyen értelmesebb fejlesztés valamikor.
-
access_denied
senior tag
Ipad Pro 10,5" vs 11". Úgy tudom, hogy a 11"-ben nincs Optical image stabilization. Ez valós, rosszabb a mozgó képes videó minősége mint a 10,5"-é?
-
access_denied
senior tag
válasz
üzenetére
Ahogy olvashattad, korántsem annyira fontos az, bezárogassuk az alkalmazásokat, vagyis a használat során kellő mennyiségű RAM áll rendelkezésre, ha pedig ez így van, akkor felmerül a kérdés, miért is kellene minden alkalmazást bezárni? Mi haszna is lenne ennek a funkciónak?
-
access_denied
senior tag
válasz
gergo5991
üzenetére
Amúgy ez nem túl régi újítás, régebben nem ez a nézet fogadott.
Most akkor meg is vásároltad a tabletet? Pencil is van? Ha igen, akkor az egyetlen értelmes játék ami pencillel jópofa az a Brain Dots (örülnék ha rámcáfolnátok és lenne még más is
). -
access_denied
senior tag
Elég érdekes kérdés lesz. Valaki játszik-e agar.io-val 10.5" pro-n?
-
access_denied
senior tag
Alap kérdés, melyik eszközön és mit kell kikapcsolni, hogy a tableten ne jelenjen meg a telefonhívás? Atableten ki van kapcsolva a facetime, de ez nem volt jó

-
access_denied
senior tag
válasz
bigsee
üzenetére
Szerintem még mindig nem ment át. A 9H elvileg azt jelentené, hogy karcolások ellen is véd. Egy drágábban vett üvegfóliámon nem tudtam késsel nyomot hagyni. Végletekig nem mentem, kb. hasonló erősséggel nyomtam a kést az üvegfólia torkához most is és megdöbbentő volt a különbség.
Tőlem aztán mindenki azt vesz amit csak akar, de gondoltam, hogy megosztom a 9H élményemet. A jó üvegfóliát egyszer kell megvenni, én azért cseréltem, mert valamitől karcos lett. Ezért is néztem meg késsel
.#16390 Ragnar95
Korábban se gondoltam így. Telefonomat kulcs mellé is betehetem, nem lesz rajta mikrokarc se. A jó üveg a titka.
-
access_denied
senior tag
Korábban esett szó az üvegfóliákról. Nos, tegnap cseréltem egyet, elvileg 9H-s, a kés úgy fogott rajta mint a vajon. Vannak különbségek, érintésben, feelingre is.
-
access_denied
senior tag
Először is köszönöm a törődést.
Sajnos semmi más infóm nincs, mint ez a link.
A linkben azt írják, hogy "no root or jailbreak was needed".
"The directory contained another file named "pp.dat": ami láttam mappát, az egyik sem tartalmazta ezt a fájlt.
JB nem lesz egy ideig, viszonylag új eszközről van szó 10.3-al.
-
access_denied
senior tag
válasz
univerzita
üzenetére
Kipróbáltam, ugyanazt a mappaszerkezetet látja mint az ifunbox és ez kevés
. -
access_denied
senior tag
válasz
access_denied
üzenetére
Újrafogalmazva a kérdést, van olyan (ingyenes?) app, amelyikkel Windowsról tudom browse-olni a az alkalmazásokhoz tartozó fájlokat is? Csak egy fájl felülírásáról lenne szó.
iFunBox nem jó
. -
access_denied
senior tag
Van olyan app, amelyikkel képes vagyok egy android telefonról ipad-ra átmásolni egy fájlt? Kicsit konkrétabban erről lenne szó.
Sajnos az iFunBox legújabb verziója nem képes erre.
-
access_denied
senior tag
Mágneses lightning kábeleken problémás a chip működtetése és ezért nem kapnak MFI cert-et. Nem értem miért. Szeretnék ilyen kábelt vásárolni, de olyat, amelyik 100% működik. Van valakinek tapasztalata?
-
access_denied
senior tag
válasz
szupermacs
üzenetére
Köszönöm, elkerülte a figyelmem.
#16047 Ragnar95
Igen, a QuickTime-os megoldást olvastam, jobb híján akkor ezt alkalmazom.
Illetve belefutottam ebbe a videóba, nem tudom, hogy mennyire lehet ilyen szoftver(ek)ben megbízni?
-
access_denied
senior tag
Van lehetőség más eszköz csatlakoztatása nélkül felvenni videó formátumban az ipad kijelzőjén történteket?
-
access_denied
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
-
access_denied
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nincs nálam az ipad, ezt találtam, este megnézem. Ebben nincs szó profilról.
-
access_denied
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Köszi a segítséget, megtaláltam.
-
access_denied
senior tag
Elnézést, ha amatőr a kérdés, ki lehet kapcsolni az új szoftverfrissítésekről szóló értesítéseket?
-
-
access_denied
senior tag
válasz
dorika87
üzenetére
A8X és A8 procik vannak bennük: ezek összehasonlítása.
Mivel a felbontásuk azonos, így az Air 2 valamivel, nem számottevően gyorsabb lesz.
-
access_denied
senior tag
válasz
galaxys80
üzenetére
Annyit segítek, hogy smart case-ből is van sok fajta. Én pl. olyat kerestem, ami hátul szilikon és mellette le is lehet venni az első, mágneses covert.
A hátsó sziliokon abban különbözhet, hogy van amelyik a covert megfogja, magyarán először fel kell tenni a frontot és csak utána a hátsó elemet (nem találtam képet), illetve van amelyik nem fogja meg és levehető marad a front.
Csak a képek érdekesek az elv miatt.
-
access_denied
senior tag
válasz
LilProphet90
üzenetére
Gondolom ami kezd elválni, az nem üvegfólia.
Teljesen mindegy milyen üvegfóliát veszel, jó lesz. Itt az aprón is találsz jó áron. 99% áttetszősség, 9H keménység, 2.5D lekerekített szélek, kb. ennyire kell figyelni.
-
access_denied
senior tag
válasz
blakey
üzenetére
3 éve adták ki az Airt, ha tévedek, javíts ki. Mivel nem mindenki aznap vásárolt, hanem mondjuk volt valaki, aki az Air2 megjelenése előtt vette meg, ezért lehet, hogy van egy két éves Air-je.
4-5 <> 2-3.
Őszintén kíváncsi vagyok (Air tulajdonosok véleményére leginkább), hogy mikor tapasztalható performancia csökkenés, ill. milyen újdonságok azok, melyek szembetűnőek és indokolják az erősebb hardvert.
-
access_denied
senior tag
-
access_denied
senior tag
-
access_denied
senior tag
-
access_denied
senior tag
válasz
zolikaDB
üzenetére
Jó ötlet, sajnos a pro már valami 10.xxx-el érkezett és ugye downgrade lehetőség nincs.
Amúgy ez a tendencia a nem csak alma szinten van meg, az alkalmazások , forráskódok optimalizálása alacsony prioritással bír a fejlesztéseknél. Vegyél 8 magos CPU-t egy tetriszhez, mert nagyon sok műveletről van szó.
-
access_denied
senior tag
válasz
blakey
üzenetére
Köszönöm, ez is jónak tűnik
.#15286 Ragnar95
Furcsállom, hogy az Apple-nél nem jönnek rá, hogy nem kellene korlátozni az ikonok szabadságát. Egy új appnál jön az ikonok rendezgetése mint egy logikai játékban.
Egészen biztosan elhangzott már ez a kérdés, elnézést érte, de mi a Jailbreak hátránya?
Ezt és ezt a cikket olvastam, telefonról szól, gondolom igaz ipad-re is.
-
access_denied
senior tag
Az Ipad Air / 2 / Pro üvegfóliák kompatibilisek egymással? Ha egy fóliát Air-hez ajánlanak, az jó a Pro-hoz?
-
access_denied
senior tag
Köszönöm a válaszodat. Igazából úgy gondolom - lehet helytelenül - hogy ezek a cuccok ugyanarról a gyártósorról csúsznak le, csak nem az Apple-ön keresztül kerülnek értékesítésre.
Az Apple kiegészítők árait és az ezzel kapcsolatos marketinget kissé furcsállom. Adnak egy olyan töltőt egy 12,9-es ipad-hez mely bekapcsolt állapotban használat közben 8-10 óra alatt tölti fel a tabletet.
Ext cable
+
Power adapter
+
Lightning cable
=
97$, azaz 30e Ft30e Ft egy tápkábelért, hm...
. Kissé drága a banán a majomhoz.Amúgy a gyári kiegészítők működése is véleményes (lásd visszajelzések).
Azért ha van valakinek tapasztalata ilyen "utángyártott" tápkábellel, az szívesen fogadom.
-
access_denied
senior tag
-
access_denied
senior tag
Üdv!
Van tapasztalatotok tévé nézéssel kapcsolatban Ipad-on?
Konkrétan a UPC Horizon Go szolgáltatására gondolok.
Értelemszerűen tableten szeretnék tévézni UPC előfizetéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, Ön nyert!

.
. Kissé drága a banán a majomhoz.