Hirdetés
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fujifilm X
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Az Enermax megvillantotta az új, p(l)atinás csúcstápját
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Egy 20. évfordulós csodaegér fortyog a Razer üstjében
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
MiklosSaS
üzenetére
hpeter10 az A verziot hasznalja, es elegedett.

mod: Nem talaltam a neten semmit errol, szoval feldobom itt, hatha. A ventivezerlessel kapcsolatos. Ugye nekem 3-3-3 db venti van kulon vezerelve, 3x4pin to 1x4pin -es elosztoval. Tehat egy csatlakozora kerul 3db, ami az eddig lapjaimnak nem volt problema. Itt sajnos az.
CPU fan helyere dugott ventik egyaltalan nem vezerelhetoek, fix 600-as fordulaton jarnak, es meg csak le sem allithatoak.
A sys 3-as csatira dugott ventiktol a lap nem vesz sebessegjelet, igy Windows alatt nem is allithato a fordulatuk. Ellenben BIOS-bol ha magasabb fordulatot adok nekik, akkor azt hallhatoen/erezhetoen veszik. Persze a visszakapott fordulat tovabbra is. Megallitani nem tudom oket...
A sys 2 -on minden ok, van fordulat visszajelzes, allithato az RPM, es meg is allithatoak tetszes szerint.Szerintetek? Azert rendeltem egy potis elolapi panelt, ha az alaplap tenyleg ennyire nem kepes, akkor majd az £5 -os panel megcsinalja. Csak fura....
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest