- DUNE médialejátszók topicja
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- SSD kibeszélő
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A Chieftec klasszikus dizájnú, kompakt házát táppal együtt árulják
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egérpad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
MiklosSaS #692 üzenetére
hpeter10 az A verziot hasznalja, es elegedett.
mod: Nem talaltam a neten semmit errol, szoval feldobom itt, hatha. A ventivezerlessel kapcsolatos. Ugye nekem 3-3-3 db venti van kulon vezerelve, 3x4pin to 1x4pin -es elosztoval. Tehat egy csatlakozora kerul 3db, ami az eddig lapjaimnak nem volt problema. Itt sajnos az.
CPU fan helyere dugott ventik egyaltalan nem vezerelhetoek, fix 600-as fordulaton jarnak, es meg csak le sem allithatoak.
A sys 3-as csatira dugott ventiktol a lap nem vesz sebessegjelet, igy Windows alatt nem is allithato a fordulatuk. Ellenben BIOS-bol ha magasabb fordulatot adok nekik, akkor azt hallhatoen/erezhetoen veszik. Persze a visszakapott fordulat tovabbra is. Megallitani nem tudom oket...
A sys 2 -on minden ok, van fordulat visszajelzes, allithato az RPM, es meg is allithatoak tetszes szerint.Szerintetek? Azert rendeltem egy potis elolapi panelt, ha az alaplap tenyleg ennyire nem kepes, akkor majd az £5 -os panel megcsinalja. Csak fura....
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mozilla Firefox
- DUNE médialejátszók topicja
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Iqos cigaretta
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest