Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
MiklosSaS #692 üzenetére
hpeter10 az A verziot hasznalja, es elegedett.
mod: Nem talaltam a neten semmit errol, szoval feldobom itt, hatha. A ventivezerlessel kapcsolatos. Ugye nekem 3-3-3 db venti van kulon vezerelve, 3x4pin to 1x4pin -es elosztoval. Tehat egy csatlakozora kerul 3db, ami az eddig lapjaimnak nem volt problema. Itt sajnos az.
CPU fan helyere dugott ventik egyaltalan nem vezerelhetoek, fix 600-as fordulaton jarnak, es meg csak le sem allithatoak.
A sys 3-as csatira dugott ventiktol a lap nem vesz sebessegjelet, igy Windows alatt nem is allithato a fordulatuk. Ellenben BIOS-bol ha magasabb fordulatot adok nekik, akkor azt hallhatoen/erezhetoen veszik. Persze a visszakapott fordulat tovabbra is. Megallitani nem tudom oket...
A sys 2 -on minden ok, van fordulat visszajelzes, allithato az RPM, es meg is allithatoak tetszes szerint.Szerintetek? Azert rendeltem egy potis elolapi panelt, ha az alaplap tenyleg ennyire nem kepes, akkor majd az £5 -os panel megcsinalja. Csak fura....
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest