Új hozzászólás Aktív témák

• MPowerPH

félisten

Keresem annak az okat, hogy miert indul allandoan ujra a gep, de csak idle allapotban. :U Mar megorjit. Allandoan csinalja, de nem akkor amikor jatszok, vagy filmezek, hanem bongeszes kozben. Baratnom 6 orat filemezett egyhuzamban, minden ok. 1 orat allt a gep, majd bekapcsoltam megirni par mailt, es 30 perc utan restart. Memokat visszavettem alapra, ugy is. CPU-t a vegen visszavettem 4.2GHz-re, feszt meghagytam 1.2v-n, mert itt a 4.4 is stabil. Csak az uncore maradt 3.4GHz-n. Most ramokat megcsereltem, cmos clear, bios refresh, es visszaraktam mindent az eredetibe, csak az uncore maradt 3GHz-n. Megnezem igy milyen. Biztosan a lap hibaja. Es nem kekhalal, csak szimplan ujraindul. Nincs veletlen olyan program, ami lekoveti, es rogziti az okat? Jo lenne tudni mi a baja. Jol befurodtem ezzel az MSI-vel, pedig megfogadtam, hogy soha tobbet nem lesz, es megis engedtem a csabitasnak. :W Jo lenne a helyere a GA Champion, de nincs killer lan, pedig a streaming engine hianyat meg ugy ahogy megoldanam a 6 magossal.

Új hozzászólás Aktív témák