Hirdetés
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Keresem annak az okat, hogy miert indul allandoan ujra a gep, de csak idle allapotban.
Mar megorjit. Allandoan csinalja, de nem akkor amikor jatszok, vagy filmezek, hanem bongeszes kozben. Baratnom 6 orat filemezett egyhuzamban, minden ok. 1 orat allt a gep, majd bekapcsoltam megirni par mailt, es 30 perc utan restart. Memokat visszavettem alapra, ugy is. CPU-t a vegen visszavettem 4.2GHz-re, feszt meghagytam 1.2v-n, mert itt a 4.4 is stabil. Csak az uncore maradt 3.4GHz-n. Most ramokat megcsereltem, cmos clear, bios refresh, es visszaraktam mindent az eredetibe, csak az uncore maradt 3GHz-n. Megnezem igy milyen. Biztosan a lap hibaja. Es nem kekhalal, csak szimplan ujraindul. Nincs veletlen olyan program, ami lekoveti, es rogziti az okat? Jo lenne tudni mi a baja. Jol befurodtem ezzel az MSI-vel, pedig megfogadtam, hogy soha tobbet nem lesz, es megis engedtem a csabitasnak.
Jo lenne a helyere a GA Champion, de nincs killer lan, pedig a streaming engine hianyat meg ugy ahogy megoldanam a 6 magossal.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Milyen routert?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Hobby elektronika
- PlayStation 4
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest