Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
sulu1701 #677 üzenetére
Ha jon a Broadwell-E, akkor jo lesz a mostani lapokba is egy BIOS frissites utan. Ha nem jon, akkor a Skylake-E lesz a kovi, de az meglatasom szerint meg 2 ev.
hpeter: Tudom. Azert irtam neki, hogy csak arra figyeljen, OC Socketes legyen. Tobbi csak a penztarca dolga, meg az igenyeke.
mod: Szerintem folosleges opsszehasonlitani a ket platformot. A Skylake alapbol joval magasabb orajelen jar. Ahol nem kell a sok mag, ott erosebb, ha alapon hagyod az 5820K-at.
-
MPowerPH
félisten
válasz
sulu1701 #675 üzenetére
X99-hez johet a Broadwell-E, ami talan hozhat kis javulast ezen a fronton.(ugye Haswell-nel inkabb rosszabb lett a cpu teljesitmeny)
Alaplap teren ne ess abbe a hibaba, hogy nem OC Socketes boardod vasarolsz.Erdemes raszanni kicsit tobbet, mert ezzel a rendszerrel lehet tervezni hosszabb tavra is. A Skylake ugyan ennyibe kerul, ellenben gyengebb. Kulonben sem jo azonnal megvenni a legujabbat, kell kis ido, mire kiforrnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Hobby rádiós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Epson nyomtatók
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest