- Milyen videókártyát?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Azt próbáltad már, hogy leterheled, nézed a hőfokot, s érzéssel nekinyomod a bordát. Ha ekkor csökken a hőfok, akkor a leszorítás a probléma, ill. annak hiánya.
Egyébként ezt az "árnyékoló lemezt" kihagynám a helyedben, én is kidobtam a Pipo-ból, csak arra ügyelj, hogy nehogy valamit rövidre zárj a bordával. A hővezető lapkát meghagyhatod, majd erre ültess bordát. Leszorításhoz használhatsz pl. acélból hajtott rugót, amit a NYÁK széleibe akasztasz. De ahogy látom van 4 furat is, azt is felbakolhatod olyan magasra, mint a borda, majd átlóba raksz két fémlemezt, az alá pedig valami erősebb rugó(ka)t.
"sima" Wintellel az a tapasztalatom, (csak böngészésre /chrome/ meg Kodi-ra van használva), 75 fok fölé nem megy a hőmérséklet gyári hűtéssel, persze ennél is változó, több fajta gyári hűtés van.
Wintel Pro ismerőseimnek van. 78 fokig is felment kisebb terhelés mellett is a hőmérséklet, mondtam nekik, hogy majd kitalálunk valamit, addig is fejjel lefelé rárakták egy fémdobozra, ami hozott kb. 10 fokot, így már nem valószínű, hogy túllépi a 80 fokot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest