Új hozzászólás Aktív témák

• mexel

veterán

Akinek van Pipo X8-a kipróbálna egy-két dolgot ha megkérem? írhatna priviben és megbeszélnénk mi az.
    Illetve ha valaki akinek van Wintel W8 vagy Pipo X7 az is tudna segíteni.
    A problémám a következő: arra vettem a kütyüt, hogy a szülő tudjon a régi gépe helyett ezen játszani egyszerű játékokkal amikkel most is szokott. ( zuma szerű mindenféle golyókat kilőni, meg mindenféle jewels szerű kis játék lenne.)
    Ez a chipset meg is birkózik ezzel simán, egy gondom van, még pedig az, hogy sok ilyen játék alatt eltűnik az egér kurzos. Sokszor látni hogy amerre viszem az egeret reagál a dologra, de mégsem látszik a kurzor. Arra gondoltam hogy lehet hogy az az X9 sajátios hibája az érintőképernyő miatt?
    Ez kizáró ok a használatára.
    A másik az android alatt van: majdnem az összes letöltött játékot elforgatja 90 fokkal és az egér is inverz lesz, valamint a legtöbb játékot nem lehet egérrel-bill-el irányítani. ( tudom ez a droidnál sokszor így van, de itt szinte minden amit kipróbáltam ilyen ). Erre nincs valami megoldás?
    De főként az első probléma érdekelne, ha küldök ilyen kis játékot valakinek kipróbálná?

Új hozzászólás Aktív témák