- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Második verzió: DeepCool LE360 V2 processzorhűtő
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sándor -P20-
senior tag
válasz
Victoryus #2366 üzenetére
Stick-ről csak a saját tapasztalataimat tudom leírni, más nevében nem tudok nyilatkozni.
Nálam torrentet tökéletesen viszi.
Amióta próbálgatom, nem igazán vettem észre különbséget az asztali, és a stick között. (Ja a legkisebb TarKft-s csomagom van. )
Az asztalin 2.2-es utorrent, a sticken a legújabb qbittorrent szalad a win10 miatt.
Böngészésre, youtube videók lejátszására tökéletesen alkalmas. Nálam akadás nélkül megy, de kicsit visszább láthatod, hogy már nem az eredeti állapotban működik. Az is igaz, hogy modding nélkül sem volt vele problémám, bár igazából csak azóta nyúzom, hogy rajta vannak a bordák...
A belső hálózaton másolásnál nagyon csúnyán teljesít...Ennek még utána fogok nézni, mert szerintem itt valami beállítási, vagy kompatibilitási gubanc van.
A stick-be rakott wifi nagyon nem nagy szám. Finoman szólva gyér....
Kb 4 méterre a rutertől feles, 3/4-es térerőt produkál. a kapcsolat adatainál 72,0 Mbps sebességet ír...
Most Total Commanderrel másolva 2500 kbyte/mp körül teljesít. 3000 és 2000 között valahol, ami szerintem elsősorban a csillagok állásától függ...
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Gaming PC 14900K // RTX 5070 Ti // 32GB RAM
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 32GB DDR4 1TB SSD RX6700XT 12GB!
- Asztali PC , i7 12700e , RTX 3080 Ti , 32GB RAM , 1TB NVME
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest