Új hozzászólás Aktív témák

• Sándor -P20-

senior tag

válasz Victoryus #2366 üzenetére

Stick-ről csak a saját tapasztalataimat tudom leírni, más nevében nem tudok nyilatkozni.
    Nálam torrentet tökéletesen viszi.
    Amióta próbálgatom, nem igazán vettem észre különbséget az asztali, és a stick között. (Ja a legkisebb TarKft-s csomagom van. )
    Az asztalin 2.2-es utorrent, a sticken a legújabb qbittorrent szalad a win10 miatt.
    Böngészésre, youtube videók lejátszására tökéletesen alkalmas. Nálam akadás nélkül megy, de kicsit visszább láthatod, hogy már nem az eredeti állapotban működik. Az is igaz, hogy modding nélkül sem volt vele problémám, bár igazából csak azóta nyúzom, hogy rajta vannak a bordák...
    A belső hálózaton másolásnál nagyon csúnyán teljesít... :( Ennek még utána fogok nézni, mert szerintem itt valami beállítási, vagy kompatibilitási gubanc van.
    A stick-be rakott wifi nagyon nem nagy szám. Finoman szólva gyér.... :(
    Kb 4 méterre a rutertől feles, 3/4-es térerőt produkál. a kapcsolat adatainál 72,0 Mbps sebességet ír... :F
    Most Total Commanderrel másolva 2500 kbyte/mp körül teljesít. 3000 és 2000 között valahol, ami szerintem elsősorban a csillagok állásától függ... :F

Új hozzászólás Aktív témák