- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
satmen
tag
Pipo, dual boot... Eddig csak a Windowst használtam a Pipo-n. A kezdő képernyőn a bal sarokban volt egy négyzet benne egy piros pipa, (nem én pipáltam be) középen balra egy robot, jobbra az ablak, alatta enter nyíl.
A jelölő kör alapban az ablakot jelölte, és 10 s visszaszámolás után indult a Windows. Ma, gondoltam ránézek az Androidra... Visszaszámolás közben bill. nyíllal droid majd enter, és indult az Android. Mókoltam, töltögettem alkalmazásokat, majd vissza akartam térni a Windows-ra. Jobb oldali"függöny", katt az
ablak ikonra és várok. Újra a robi bootolt... Csak a negyedik ui. próbálkozásra váltott Win-re. Mivel a Windows-ban sehol nem találtam az Androidra váltás lehetőségét, szabályosan leállítottam. A bekapcsoló gombbal újra indítottam, és most már egyből a Win-nel indul, nincs lehetőség a választásra... Hogyan tudom vissza állítani a kezdéskor megjelenő választó képernyőt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Új Gamer PC Ryzen 7 5800X/RTX 3080 + 12 Féle VGA/16-32Gb DDR4/500-1Tb SSD/600-850W 2-4Év gari
- Intel Core i7 10700/RTX3060/16Gb ram/256Gb SSD
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X, RTX 3070 + Garancia
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Lenovo S510 tower, i5-6400, 8GB DDR4, 500GB SSD Samsung 970 EVO, 500GB HDD
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 Plus Chieftec 850W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3499
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest