Hirdetés
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASRock lapok általában
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
válasz
interstate76 #1946 üzenetére
Te miről beszélsz? Csak a visszautat kell fizetni, és miért ne lenne garancia? Mi alapján állítod hogy nincs? Hányat küldtél vissza, amit nem cseréltek? Tapasztalatból beszélsz vagy csak levegőbe? Képzeld én is rendeltem jópár dolgot ebay-ről (Ali-ról még valóban nem, de a kettő között nem sok különbség van) és teljesen pozitívak a tapasztalataim. Küldtem vissza cuccot, és cserélték, fizették a csere termék küldését is rendesen... Sőt, volt már olyan hogy vissza sem kellett küldeni, és küldtek másikat. Persze az apróbb dolog volt. Nem értem mire alapozod a kijelentéseid. Főleg úgy, hogy amit Te árulsz arra már tuti nincs gari sehol. Semmiféle ÁFA elkerülésről nem volt szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest