- Zászlóshajót avatott a Lexar SSD-kben utazó divíziója
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gork
tag
Sziasztok!
Tudom, hogy a leghülyébb kérdések egyike a "ti mit ajánlanátok" típusúak, de igazából lassan 2 órája olvasgatom a fórumot és még mindig nem állt össze teljesen a kép.
Egy biztos, hogy nem akarok hűtésmoddal és egyebekkel foglalkozni. Viszont szerintem nincsenek is nagy igényeim. Az LG tévémre kötve szeretnék böngészni, 1080-ban youtube videókat nézni szaggatás nélkül, és szeretném megoldani azt, hogy a torrentről lehúzott filmekhez pár kattintással letölthessem a feliratot is, és mondjuk KMPlayerben megnézhessem mondjuk egy Trónok harcát 1080-as felbontásban, nem 5.1-es hanggal. Tehát nagyságrendileg mondjuk 1,5-4 gb-os normál mkv-kat, mp4-eket szeretnék nézni.
Erre alkalmas mondjuk egy Meegopad t02 stick, vagy esetleg egy hasonló, 30 alatti alternatíva, vagy ezek a cuccok még nem tartanak itt anélkül, hogy ne főnének meg a saját levükben, ne szabályozná le magát a rendszer, ne kezdene el szaggatni a youtube videó 5 perc után? Csak mert annak nem látom értelmét, hogy mondjuk böngészés közben 1 percig töltsenek be a képek egy oldalon vagy csak 480-ban lehessen értelmese youtube-ozni vagy egy letöltött filmet/sorozatot megnézni.
Ha jól olvastam itt a fórumon és egyéb review-kban, akkor a legnagyobb probléma az aktív hűtés hiánya és az emiatti melegedés. De akkor végül is mi értelme van pl. egy Meegopad sticknek? Mire lehet kompromisszum nélkül használni?
Szóval nagyon mezei felhasználó lennék, egy BT-s egérrel és billentyűzettel nekem egy ilyen kis kütyü lenne a mennyország, de ha ezek még csak ilyen kompromisszum-igényes félmegoldások, akkor viszont nem dobok ki rá 20-30 ezer forintot.
(És ha már úgyis írtam. Miért jobb pl. egy Pipo x7 (a dualbootot leszámítva), mint mondjuk egy Meegopad, ha azt is meg kell bontani, ahhoz, hogy értelmesen lehessen használni?)
Segítenétek megvilágosodnom?
Bocsánat az idegesítő és amatőr kérdésért és nagyon köszönöm előre is a válaszokat!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Óvodások homokozója
- AliExpress tapasztalatok
- Óra topik
- Napelem
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Zászlóshajót avatott a Lexar SSD-kben utazó divíziója
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest