Új hozzászólás Aktív témák

• Gork

tag

Sziasztok!

Tudom, hogy a leghülyébb kérdések egyike a "ti mit ajánlanátok" típusúak, de igazából lassan 2 órája olvasgatom a fórumot és még mindig nem állt össze teljesen a kép. :) Egy biztos, hogy nem akarok hűtésmoddal és egyebekkel foglalkozni. Viszont szerintem nincsenek is nagy igényeim. Az LG tévémre kötve szeretnék böngészni, 1080-ban youtube videókat nézni szaggatás nélkül, és szeretném megoldani azt, hogy a torrentről lehúzott filmekhez pár kattintással letölthessem a feliratot is, és mondjuk KMPlayerben megnézhessem mondjuk egy Trónok harcát 1080-as felbontásban, nem 5.1-es hanggal. Tehát nagyságrendileg mondjuk 1,5-4 gb-os normál mkv-kat, mp4-eket szeretnék nézni.

Erre alkalmas mondjuk egy Meegopad t02 stick, vagy esetleg egy hasonló, 30 alatti alternatíva, vagy ezek a cuccok még nem tartanak itt anélkül, hogy ne főnének meg a saját levükben, ne szabályozná le magát a rendszer, ne kezdene el szaggatni a youtube videó 5 perc után? Csak mert annak nem látom értelmét, hogy mondjuk böngészés közben 1 percig töltsenek be a képek egy oldalon vagy csak 480-ban lehessen értelmese youtube-ozni vagy egy letöltött filmet/sorozatot megnézni.

Ha jól olvastam itt a fórumon és egyéb review-kban, akkor a legnagyobb probléma az aktív hűtés hiánya és az emiatti melegedés. De akkor végül is mi értelme van pl. egy Meegopad sticknek? Mire lehet kompromisszum nélkül használni?

Szóval nagyon mezei felhasználó lennék, egy BT-s egérrel és billentyűzettel nekem egy ilyen kis kütyü lenne a mennyország, de ha ezek még csak ilyen kompromisszum-igényes félmegoldások, akkor viszont nem dobok ki rá 20-30 ezer forintot.

(És ha már úgyis írtam. Miért jobb pl. egy Pipo x7 (a dualbootot leszámítva), mint mondjuk egy Meegopad, ha azt is meg kell bontani, ahhoz, hogy értelmesen lehessen használni?)

Segítenétek megvilágosodnom? :)

Bocsánat az idegesítő és amatőr kérdésért és nagyon köszönöm előre is a válaszokat!!!

Új hozzászólás Aktív témák