Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mike88

    senior tag

    válasz aelod #995 üzenetére

    Nem is akartalak megfosztani titeket ettől... :D Azt gondoltam, hogy akkor majd, ha kész, ha már nem szégyellem, én ilyen vagyok, nem osztok meg minden belebarmolást mindenki előtt, mert magamból indulok ki, mikor pl. freaktabon meglátom miket művelnek egyesek miniPC-kel, csak fogom a fejemet, s azt nem akarom, hogy más szörnyülködjön tetteim felett.
    Elöljáróban annyit, hogy semmi extra. Belevágtam egy szerelőlapot annak érdekében, hogy megfelelő helyre tudjam felfúrni az anyákat, amik a nyákot fogják, hub belekerült tokkal együtt, mert azzal volt a legkönnyebb rögzíteni, Első 2 usb-t kivezettem a ház első USB csatlakozóira, simán rákötöttem egy-egy szerelt USB csatlakozót majd lezsugorcsöveztem, az egyik hátsóba van bedugva a HDD, a másikba a hub, s abba az USB-SATA átalakító meg a TV tuner, ill tervezek ebből még két hátsó USB kivezetést (amit szintén kukáztam), hogy hátulra legyen bedugva a billentyűzet, így elöl az egér mellett marad majd még 1 üres hely, esetleg pendrive-nak.

    aryes! Ennek nagyon egyszerű az oka. Volt otthon elfekvőben DVD-íróm, továbbá volt otthon elfekvőben USB-SATA átalakítóm, szal eddig még nem költöttem 1 fillért sem erre (kivéve a ház, az kemény 2500 Ft volt). Plusz egy "slim" külső dvd írót, ami valami házba még bele is van bújtatva nem túl könnyű esztétikusan belebarkácsolni egy 5.25-ös nyílásba, pláne rögzíteni. Minden meglévő volt eddig, az aktív HUB (szintén csak lekellet porolni), külső HDD-ről lerántottam a keretet, maradt csak az elektronika, hűtőborda volt még a padláson, TV-tuner szintén régebbről maradt. Nem szeretnék túl sok pénzt beleinvesztálni ebbe a történetbe, ez úgy gondolom mindenki számára érthető, hisz nem ér annyit az egész, hogy erre 10 ezreket költsek, ezért próbálok tápegységre is valami alternatív megoldást választani, mert az igazat megvallva a 10e-et is egy kicsit soknak tartom ahhoz, hogy 1 tápról menjen minden. Na nem azért, mert nem tudnék ennyit kiköhögni vagy mert irreálisnak tartom, hogy 10e-et elkérnek magyar honban egy LED szalag tápegységért, hanem mert nincs értelme ennyit rákölteni.

Új hozzászólás Aktív témák