Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Norbi.Sz

senior tag

Sziasztok!

Van egy 8 éves Lenovo Thinkpad R61i-m, amin igazából már "T61"... Az eredeti alaplapon nVidia Quadro NVS140 videokártya volt, ami megadta magát, így alaplap cserés lett a dolog (mivel már nem volt garanciás, a legjobb megoldásnak egy T61 lap beszerelése tűnt - már 2 éve hibátlanul működik így, de ez Intel videokaris).

Amire kell, arra nekem tökéletesen megfelel - internet, fórum, Word-Excel...

Picit gyorsabb proci kerül most bele (a jelenlegi T5450 helyett kap egy T7500-at, valamint most ment bele 4GB RAM is). Szerintem így még pár évet simán kibír nálam :)

Gondolkodtam a Win10-en, mert az asztali gépen hibátlanul, stabilan műxik.
    T61-en megoldható az Fn+F5 használata, valamint az, hogy alvó állapotból visszatérés után újra csatlakozzon wifi-n a hálózathoz? Már volt rajta Win10, ezt a két hibát leszámítva stabilan működött (legalábbis pár nap alatt nem találkoztam más hibával),,, Viszont akkor vissza kellett raknom a Win7-et, mert volt olyan progi, amit elég gyakran használtam és nem futott Win10 alatt (erre már nincs szükségem).

Tud valaki erről a két hibáról mondani valamit, vagy esetleg Win10 ellen/mellett ezen a gépen???

THX

Új hozzászólás Aktív témák