- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi.Sz
senior tag
Sziasztok!
Van egy 8 éves Lenovo Thinkpad R61i-m, amin igazából már "T61"... Az eredeti alaplapon nVidia Quadro NVS140 videokártya volt, ami megadta magát, így alaplap cserés lett a dolog (mivel már nem volt garanciás, a legjobb megoldásnak egy T61 lap beszerelése tűnt - már 2 éve hibátlanul működik így, de ez Intel videokaris).
Amire kell, arra nekem tökéletesen megfelel - internet, fórum, Word-Excel...
Picit gyorsabb proci kerül most bele (a jelenlegi T5450 helyett kap egy T7500-at, valamint most ment bele 4GB RAM is). Szerintem így még pár évet simán kibír nálam
Gondolkodtam a Win10-en, mert az asztali gépen hibátlanul, stabilan műxik.
T61-en megoldható az Fn+F5 használata, valamint az, hogy alvó állapotból visszatérés után újra csatlakozzon wifi-n a hálózathoz? Már volt rajta Win10, ezt a két hibát leszámítva stabilan működött (legalábbis pár nap alatt nem találkoztam más hibával),,, Viszont akkor vissza kellett raknom a Win7-et, mert volt olyan progi, amit elég gyakran használtam és nem futott Win10 alatt (erre már nincs szükségem).Tud valaki erről a két hibáról mondani valamit, vagy esetleg Win10 ellen/mellett ezen a gépen???
THX
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu AKCIÓ!!! 14,1"-15,6"FullHD IPS,8.gen.i5,10.gen.i5
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- Asus Rog Strix Gamer laptop makulátlan állapotban
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Crucial 240GB SSD eladó
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged