- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
palfitom #66191 üzenetére
A helyzet, hogy mikor ilyet latok, erosen kisertesbe esek az ITX konfigert, foleg a meret miatt. De pont itt a H200 vs H400 vonatkozasaban lattam, hogy minimalis a meretbeli kulonbseg, szoval ha "downsizing" lenne a cel, mar egy mATX haz is sokat jelent : )
Csini! Foleg, hogy feldobja a feher dizajn.
-
palfitom
félisten
(#66193) F e Z o
Az ITX házak nem a jó szellőzésükről híresek, a H200 meg főleg nem, de azért működik a dolog.(#66194) Floyd80
Köszi. Nem sárgul.Értem. Persze, lehetne még rajta finomítani, de így is jól néz ki!
(#66195) varmi2
Nagyon brutál az a külső radi(#66196) maujuri
Letisztult, és brutál erős, az biztos! -
-
Floyd80
addikt
válasz
palfitom #66191 üzenetére
Letisztult, kellemes összkép, ugye nem sárgul a teteje?
A fekete-fehér klubhoz, múltkor már tettem be képeket, azóta vettem egy játékvizet, a toronyhűtő elfoglalta az egész belsőt.
Házat vettem volna előbb, akkor fehér Corsair ram is volt ennyiért, meg persze fekete-fehér RTX is van egy pár. Amúgy ez a 2060 RTX eléggé árva gyerek, se custom backplate nincs eddig hozzá, se a Kraken nem megy rá. Hátra még tudnék tenni egy fehér 140-est, de a gyári kicsit több levegőt szállít, mint az Arctic F12. Meg a TY-147A is jól mutat hátul, csak az eladósorba megy.
Trim is mehetne a hátsóra, de... NOT COMPATIBLE WITH FANS SOLD ON H-SERIES CASES.
-
Baggio04
aktív tag
válasz
Indi85HUN #66189 üzenetére
A sima lesz, így az fog kilógni a képből, de annyi belefér most. Ha nagyon nem tetszik akkor lecserélem. Lesz 14 napom rá. Nem tudtam mit fog hozni a valóságban a mortar->lehetne feketébb... Esetleg a 8 pinest toldanám meg, mert elégedett vagyok ezzekkel a tiszta fekete tápkábelokkal, amikor vettem egyrészt az volt a cél, hogy ne szivárványos legyen a kábelozása.
-
-
Baggio04
aktív tag
válasz
FoLey-v #66187 üzenetére
Nem dugtam rá a lapra, nem akartam foglalkozni vele, mert hétfő vagy kedden úgyis cserélem a hűtőt és akkor szépen elvezetem! Grafikus tápjával leszek gondban. nem tudom szépen jól elvezetni, se így a függőleges irányban, illetve oldalról sem fasza... Harisnyázott toldót meg nem tervezek...
Illetve körbe van még ragasztva a leddel a ház belseje, hideg fehér színben (csak most azt sem dugtam rá, picit rövidebb lett a szalag hossza mint ami optimális lenne).
Meglátom jövőhéten mi sül ki belőle. -
Baggio04
aktív tag
Visszatértem amd-re, eddig tetszik. Próbálom a fekete - fehér vonalat vinni a géppel. Asztalon van mellettem. Ma raktam össze, piroska led ezért van még. Várok egy Arctic freezer 34-re, hogy teljes legyen az összkép. Szerettem volna atx lapot, de így jött össze.... Sajnos nem bírom feltenni a második ssd-t a táp fölé mert a tápkábel nem éri rendesen el mikor mindkettő rá van dugva (lent meg van egy hdd is, így szopóka, leraktam alá a régebbi ssd-t) -
atila4
senior tag
Én is gondolkozok rajta. Vagy a másik a C700P black edition, de nem tudok dönteni
-
Igen máshogy nem lehet a 90 könyökök miatt. Mint mondtam hiányos
-
-
seniman
veterán
válasz
Jakuskacsa #66150 üzenetére
Az csak EVGA kártyákra,meg Founders hűtősökre jó.A többi kártyának túlnyomórészt mélyen van a tápcsatija,nem érne be a bordáktól.
-
VTom
veterán
válasz
Jakuskacsa #66146 üzenetére
Vga-ra jó lenne egy powerlink.
-
Laccoss
addikt
válasz
Jakuskacsa #66146 üzenetére
Vezeti az
Láttál már statikus kisülést?
Amúgy L vagy U alakú toldókkal meg lehetne oldani, hogy ne ilyen szépen ívesen kanyarodjanak a kábelek, valamint feketében kevésbé tűnne ki (elég lehetne annyi piros, hogy a ram, meg a ventik, esetleg egy ledszallag).
-
bombibmw
veterán
válasz
Jakuskacsa #66144 üzenetére
Nekem csak a kábelmenedzsment zavarja a szemem.
-
Laccoss
addikt
válasz
Jakuskacsa #66142 üzenetére
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz
bombibmw #66140 üzenetére
Most olvastam, de már máskèpp oldottam meg, a másikoldalt. Holnap lesz kèsz, mert beadtam matricázni. Arról majd holnap dobok fel kèpet.
A kábelekkel mèg kezdek valamit, de eltűnt a tyúkbèl, ès elèg jó lett az öszkèp. Az alaplapi kábeleket is leakarom fűzni a vga mellè. De kène fèsűt is vennem, h jót mutasson. A masik oldalról annyit, h matt fekete lesz, matt piros matricakkal, supermario motívumokkal. De csak holnapra kèszül el a nyomda, ahol rendeltem. -
bombibmw
veterán
válasz
Jakuskacsa #66131 üzenetére
-
Jakuskacsa
senior tag
Ma mar èn is oda jutottam h szegecs lesz, viszont ha mar festek akkor valami motívumot is rakok rá. Nem tudom mèg mit, szerintem keresek neten valamit kinyomtatom öntapadós cimkère, körbevágom a negatívot, majd ha megszarad a festèk leszedem.... De ezen mèg gondolkozom, nem akarom elkapkodni.
-
RazoR
veterán
válasz
-
sagit
veterán
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz
Lejárt a szerkesztés... bocsi az elgépelésekért, siettem... ami meg kimaradt, hogy azért esett erre a válsztás, mert kicsi a lakás, csak 2 szobás, nincs rá mód, hogy külön legyek valahol a sarokba. Így arra jutottam, hogy akkor legyen valami pofás ami megállja a helyét a nappaliban.... most már tényleg ennyi.
-
smiti
veterán
válasz
Balazska90 #66123 üzenetére
Nem rossz egyébként. Amúgy a hűtő az miféle?
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz
Jakuskacsa #66130 üzenetére
Nos, még pár kép, és egy pár szó róla. Tök egyszerűnek tűnt, mikor elkezdtem összerakni, de 3x szedtem szét mint mondtam is. Elvileg befér előre 2x14cm-s venti, de mégse... Csak olyan fér be ami "kerek" és nem négyszö alakú, mivel pont oda esik az egyik bepattanó fül, ahova a ventit rakod. Így már borúlt a terv, hogy előre azokat rakom, maradt a 2x12cm. Kábel rendezés is jó lenne, ha lenne moduláris tápom, de megmondom őszintén, hogy sajnálom rá. Minap azon gondolkodtam, hogy vágatok bent a cégben 2 db lemezt, aminek a tetejét meghajlíttatom (kis peremet), és simán felrakom, így nem látszanak majd a tyúkbelek. a bal oldala nem is nagyon érdekelt eleinte, de most már egyre jobban zavar. Nem látszik, de akkor is... kell oda az a két lemez, főleg, hogy az alaplap felfogató részen végig vannak lyukak furva, kb 1 csavar is odafogná, csak ki kell mérni. A játékvizen fokat filóztam, de volt ez a kis corsair hűtőm, ami alig ment pár hónapot, és mivel delides a 7700k ami bent van, így simán tudja tartani a hőfokot nyáron 4.8Hgz-n, télen az 5ghz is 75 fok alatt marad. (ennyit láttam max, de ez több órányi játék után). Amitől még tartottam, hogy porosodni fog, mert sok benne a nyitott rész, viszont kellemes csalódás volt, mert kb fél év után is szinte makulátlan. A frontot viszont hetente le kell venni és kifújni, mert ott rengetek por fennakad, és csúnya is. Van benne egy led csík, próbáltam több színben, de elég furán néz ki, csak ez a kékes/fehér led szín hozza ki jól a színeket. Kb ennyi. Ja.. és a játékvizet beszerelni, kb 5 életévembe került, mert oda gyárilag senki nem rakná, de én nem akartam 240 -est, mert akkor elveszne a "kirakat" Hát kb ennyi...
-
palfitom
félisten
válasz
Jakuskacsa #66122 üzenetére
Menő!
-
m0h0senator
őstag
válasz
Balazska90 #66127 üzenetére
Látod milyen szépen hajlik lefelé? A neten található rá sok megoldás, hog kevésbé görbüljön. A legegyszerűbb a hurka pálcika, szépen kitámasztod a hűtőnél így nem fog görbülni.
-
Balazska90
tag
válasz
m0h0senator #66125 üzenetére
Nem értem, mit kellene vele csinálni?
-
Erdei88
veterán
válasz
Jakuskacsa #66122 üzenetére
1-2 kép még nyugodtan jöhet, nagy szerelmem az a ház
-
m0h0senator
őstag
válasz
Ahogy írták azzal a VGA-val csinálj valamit
-
F e Z o
veterán
válasz
Az a vga elég betyárul áll benne...
-
Indi85HUN
csendes tag
Sose unod meg a vörös-feketét? Romantikus alkat vagy és Stendhal könyvén nőttél fel, vagy valami idejétmúlt kommunista eszmerendszert követsz?
Nem vagyok romantikus alkat, horroron nőttem fel. Az utóbbi állításról meg a béke jegyében nem nyitnék vitát.
Eskü élőben szebb, főleg "mozgás közben" ahogy fut a fény.
-
Cirkaloo
tag
Én: felelősségteljes felnőtt ember vagyok, okosan kell kezelnem a megtakarításaimat. Az X79 konfigom még legalább 1.5 évig tökéletes lesz nekem.
Szintén én: Oh nézd, harmadik generációs Ryzen, ideje új gépet építeni!
-
ugforma
tag
ilyen kábelfésűt hol tudok venni? ami összepattintható. mint pl ez:
-
hoffman_
nagyúr
igen, be quiet slx l 500w gold. ezt nem tudtam, hasznos infó, köszi.
én is az voltam, de egyelőre inkább spóroltam 30 ezret a mutatványot (illetve napoltam). ha bejön a csütörtök, akkor megérte, ha nem, akkor így jártam :d
nekem is van onnan cuccom, teljesen rendben van. diszkáunt mindig jó
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet