Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goblin12
őstag
válasz
DiamondBack #64597 üzenetére
Hali, tetszik, szép.
Haha én azt hittem rajta van az oldallap.
-
Kiskoko
tag
Köszi!
@roedie
Coolink Swif2 ventik. Azok is lekorlátozva. Egyáltalán nincs hangjuk. A leghangosabb egység a HDD a gépben(terhelés alatt persze a VGA)
@fogtunder
A házat szeretem, megvagyok vele elégedve.
A 24 pines kábel nyílása lehetne 5 centivel fentebb, más kivetni valóm nem nagyon van. -
Kiskoko
tag
Akkor én is megmutatom.
Jó lenne még az SLI kupakokat is zöldre cserélni, de nem találtam sehol. Festeni meg nem akartam...
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Engineer086 #64581 üzenetére
Igen házilag sem nehéz összerakni egy ilyet: bending machine
-
Engineer086
Modder
Professzionális hajlítógépek között vannak olyanok, amiket leírtál, egy fűtőszál melegíti fel a plexit. A Trükk ott kezdődik, hogy hajlítást végző lemezek között csak pár mm széles rés van, amin keresztül a hő a plexire kifejtheti hatását.
Anno én is fa lapokkal burkoltam be a lemezt és csak egy fél centis helyen melegítettem, így némi gyakorlás után szépen lehetett szögben hajlítani a plexit -
Ispy
veterán
válasz
TommyS_27 #64579 üzenetére
Találtam a neten egy videó, ahol a srác egy régi hajszárítóból kiszedte az ellenállás húzalt, egy fa lapra kifeszítette, rá egy laptop tápot és csak felé rakta pár mp-re a plexit és mint a puha vaj, de azért egyszerűbb a hőlégfúvó.
Egyébként kipróbáltam egy ilyen hosszúkás gázgyújtóval kínomban, az is működött, csak az meg kormol.
-
king.mp
aktív tag
-
Atke
senior tag
válasz
hegegabi80 #64563 üzenetére
Nem olyan könnyű így sem... Levett oldallappal és a legnagyobb terhelés amit kap az a fifa18 55C° fölé nem nagyon ment idáig.
Harisnyázni, ilyen rövid, tekergős kábeleket nem célszerű, max paracorddal, de az meg nem volt otthon, csak fekete -
Ispy
veterán
válasz
hegegabi80 #64563 üzenetére
Hát van az a mondás a suszterrel, meg a cipővel
-
KAMELOT
titán
válasz
Ganz-[HUN] #64560 üzenetére
Minden le van írva a cuccaim között! Amúgy ZOTAC GTX 780 3GB
-
MPowerPH
félisten
válasz
kornel76 #64528 üzenetére
Par helyen azert latszik, hogy a csonek sok a hajlitas, 3 helyen is megvannak rogyva. En azert egy szusszanas utan kicsit atterveznem, es tenyleg beiktatnek par hajlitott csatit.
Pl. ott van az a cso, ami a pumpabol a radiba megy.... Csodalkozok, hogy nem ugrott ne a csatirol, es nem csopog. De a masik pumpabol vezeto ag is durvan megvan rogyva a hajlitas miatt.
-
arn
félisten
Slime van benne?
-
GoldhandRent
őstag
válasz
mihione #64526 üzenetére
Egy próbát mindenképpen megér.
Valamint a tuningot vedd visszább, ha meg ez annyira a teljesítmény rovására megy (látom 2500k), hogy élhetetlen tuning nélkül, akkor ha van lehetőséged modernizálj. Kisebb fogyasztás, kevesebb hő, stb.
A 970 is egy melegedős fajta, de azért nem ennyire. -
mihione
őstag
Mi a velemenyetek?Elore tettem a hazba befujasra egy 240-es radit,viszont alapba nem tud annyi levego bearamlani radin keresztul mint nelkule,hiaba raktam push-pullba ventiket.Elmeletileg nem sokat szamit hogy a "meleg" levegot fujom be,de azert eleg izmos tuningot kapott a proci,max 65 fokra melegszik vizzel,atlagba 55-60 fok,igy a gpu szerintem melegebb lett,igaz nem nyuztam annyira csak cs:go ment de ott max 75 fokra melegedett leghutessel,vizzel is nagyjabol itt all meg.Elkezdtem a witcher 3-at itt azert mar 85 fokig is feltud kuszni a gpu ami picit sok.Nem mellekesen meg kell a fordulat hogy legyen legmozgas,ugy meg nem olyan halk ugye...azon agyalok mi lenne ha megforditanam a teljes legaramlast a hazban,fentrol es hatulrol befele fujna,elol meg push pullba ki,talan tobb friss levegot kapna igy a gpu.
Eleg meleg levego jon ki a hazbol,leghutesnel nem volt ennyire meleg.Ha megfogom a haz hatso-felso reszet ott is erezhetoen melegebb lett.
Annyit meg hozzatennek hogy az elolap modositva van tehat szabadon aramlik a levego. -
fogtunder
nagyúr
válasz
GoldhandRent #64524 üzenetére
Tényleg, ő most nem jutott eszembe hirtelen.
-
TommyS_27
senior tag
Sziasztok urak! AX860-as táphoz milyen kábelhosszabbítót javasolnátok? Mert néztem ezer fajtát de nem jutok dűlőre.
Ezt nézegettem: CableMod C-Series AX, HXI; RM Cable Kit de itt ezt írják:
C-Series Corsair® AX 860 * 24 tűs kábel szükséges - fordulj a terméktámogatási szolgálathoz a részletekért
Előre is köszi!
-
RazoR
veterán
válasz
freemanone #64517 üzenetére
jó hangja lehet annak a miniatűr ventinek....
-
Ispy
veterán
válasz
freemanone #64514 üzenetére
Igaz, azt nem is vettem észre, pfejjj.
Na meg az SSD-re is ráférne egy kis csinosítás.
-
palfitom
félisten
válasz
horvathpeter #64511 üzenetére
Szép!
"jelenleg" - mi lesz még?
-
válasz
freemanone #64506 üzenetére
Digital Halost vettem a sok eszemmel, ami digitalis RGB aljazatot (3pin) igenyelne. Az alaplapom meg csak hagyomanyos analog 4pines rgb portal rendelkezik.
-
válasz
freemanone #64506 üzenetére
&Dealer95
Na elmentek a tudjátok hova
Amúgy köszönöm -
freemanone
addikt
válasz
abridabri #64505 üzenetére
Minek külön vezérlő...?
Ott van az alaplapodon. Merlinnél van a halos kerethez kábel ha nagyon gyári kell, de az egy sima analóg ledszalag műanyag vagy fém keretben, amit elég egyszerű bekötni. Nekem is van fent 4db amit egymásra fűzve a második RGB vezérlőre kötöttem.
(#64503) SyMbioTe: Frankó kis config lett ez is! Gratula!
(bár a toldók...
)
-
-
válasz
SyMbioTe #64408 üzenetére
Elkészült jeleneleg teljesen a gép, most egy ideig békén hagyom
Kapott egy RGB világítást, Gainward 1060 6G-t, Be Quiet Pure Rock Slim hűtőt, meg a gyári házhűtő helyére egy Be Quiet Pure Wings 2.
Google Drive link
Pilanatnyilag így fest, és egy darabig így is fog
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Chrome
- Spórolós topik
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Interactive Brokers társalgó
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Óvodások homokozója
- Opel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest