- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goblin12
őstag
válasz DiamondBack #64597 üzenetére
Hali, tetszik, szép.
Haha én azt hittem rajta van az oldallap.
-
Kiskoko
tag
Köszi!
@roedie
Coolink Swif2 ventik. Azok is lekorlátozva. Egyáltalán nincs hangjuk. A leghangosabb egység a HDD a gépben (terhelés alatt persze a VGA)@fogtunder
A házat szeretem, megvagyok vele elégedve.
A 24 pines kábel nyílása lehetne 5 centivel fentebb, más kivetni valóm nem nagyon van. -
Kiskoko
tag
Akkor én is megmutatom.
Jó lenne még az SLI kupakokat is zöldre cserélni, de nem találtam sehol. Festeni meg nem akartam...
-
-
TommyS_27
senior tag
válasz Engineer086 #64581 üzenetére
Igen házilag sem nehéz összerakni egy ilyet: bending machine
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/ltommys
-
Engineer086
Modder
Professzionális hajlítógépek között vannak olyanok, amiket leírtál, egy fűtőszál melegíti fel a plexit. A Trükk ott kezdődik, hogy hajlítást végző lemezek között csak pár mm széles rés van, amin keresztül a hő a plexire kifejtheti hatását.
Anno én is fa lapokkal burkoltam be a lemezt és csak egy fél centis helyen melegítettem, így némi gyakorlás után szépen lehetett szögben hajlítani a plexitSzádvár rád vár: www.szadvar.hu-https://www.facebook.com/szadvarert.barati.kor/
-
Ispy
veterán
válasz TommyS_27 #64579 üzenetére
Találtam a neten egy videó, ahol a srác egy régi hajszárítóból kiszedte az ellenállás húzalt, egy fa lapra kifeszítette, rá egy laptop tápot és csak felé rakta pár mp-re a plexit és mint a puha vaj, de azért egyszerűbb a hőlégfúvó.
Egyébként kipróbáltam egy ilyen hosszúkás gázgyújtóval kínomban, az is működött, csak az meg kormol.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
-
LLKobe
veterán
válasz king.mp #64570 üzenetére
Szép! Gondolom plexi van a fólia alatt. A tápegység fölött lévő takaróhoz hogy csináltad meg az ívet? Hajlítottad a plexit vagy összeragasztottál kettőt? Ha hajlítottad hogyan?
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
king.mp
aktív tag
-
Atke
senior tag
válasz hegegabi80 #64563 üzenetére
Nem olyan könnyű így sem... Levett oldallappal és a legnagyobb terhelés amit kap az a fifa18 55C° fölé nem nagyon ment idáig.
Harisnyázni, ilyen rövid, tekergős kábeleket nem célszerű, max paracorddal, de az meg nem volt otthon, csak fekete -
Ispy
veterán
válasz hegegabi80 #64563 üzenetére
Hát van az a mondás a suszterrel, meg a cipővel
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
KAMELOT
titán
válasz Ganz-[HUN] #64560 üzenetére
Minden le van írva a cuccaim között! Amúgy ZOTAC GTX 780 3GB
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
zolee5016
őstag
válasz Dealer95 #64552 üzenetére
céééép!!
hehhe itt a bratyesz kuckó.....komolyan nem miattad lett,de az öcsipöcsi is beszürkült.....nem akartam piros kecót félkészen vagyok én is....
LINK
LINKHa meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
MPowerPH
félisten
válasz kornel76 #64528 üzenetére
Par helyen azert latszik, hogy a csonek sok a hajlitas, 3 helyen is megvannak rogyva. En azert egy szusszanas utan kicsit atterveznem, es tenyleg beiktatnek par hajlitott csatit.
Pl. ott van az a cso, ami a pumpabol a radiba megy.... Csodalkozok, hogy nem ugrott ne a csatirol, es nem csopog. De a masik pumpabol vezeto ag is durvan megvan rogyva a hajlitas miatt.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
kornel76
aktív tag
válasz bombibmw #64532 üzenetére
Köszi, persze majd lövök, de most vízszintben tartom a hátam mert igen megviselte a költözés .
Hajlított csatik meg tervben vannak de ez volt életem 1. épített vízhűtése és örülök ,hogy így sikerült.DIABLO 3 BattleTag: HelldogHun#2707 <Hurkak> / Mechwarrior Online : HelldogHun / SW Battlefront 2 - H3LLD0G-HUN
-
arn
félisten
Slime van benne?
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
GoldhandRent
őstag
válasz mihione #64526 üzenetére
Egy próbát mindenképpen megér.
Valamint a tuningot vedd visszább, ha meg ez annyira a teljesítmény rovására megy (látom 2500k), hogy élhetetlen tuning nélkül, akkor ha van lehetőséged modernizálj. Kisebb fogyasztás, kevesebb hő, stb.
A 970 is egy melegedős fajta, de azért nem ennyire.-
-
mihione
őstag
Mi a velemenyetek?Elore tettem a hazba befujasra egy 240-es radit,viszont alapba nem tud annyi levego bearamlani radin keresztul mint nelkule,hiaba raktam push-pullba ventiket.Elmeletileg nem sokat szamit hogy a "meleg" levegot fujom be,de azert eleg izmos tuningot kapott a proci,max 65 fokra melegszik vizzel,atlagba 55-60 fok,igy a gpu szerintem melegebb lett,igaz nem nyuztam annyira csak cs:go ment de ott max 75 fokra melegedett leghutessel,vizzel is nagyjabol itt all meg.Elkezdtem a witcher 3-at itt azert mar 85 fokig is feltud kuszni a gpu ami picit sok.Nem mellekesen meg kell a fordulat hogy legyen legmozgas,ugy meg nem olyan halk ugye...azon agyalok mi lenne ha megforditanam a teljes legaramlast a hazban,fentrol es hatulrol befele fujna,elol meg push pullba ki,talan tobb friss levegot kapna igy a gpu.
Eleg meleg levego jon ki a hazbol,leghutesnel nem volt ennyire meleg.Ha megfogom a haz hatso-felso reszet ott is erezhetoen melegebb lett.
Annyit meg hozzatennek hogy az elolap modositva van tehat szabadon aramlik a levego.[ Szerkesztve ]
Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
fogtunder
nagyúr
válasz GoldhandRent #64524 üzenetére
Tényleg, ő most nem jutott eszembe hirtelen.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
TommyS_27
senior tag
Sziasztok urak! AX860-as táphoz milyen kábelhosszabbítót javasolnátok? Mert néztem ezer fajtát de nem jutok dűlőre.
Ezt nézegettem: CableMod C-Series AX, HXI; RM Cable Kit de itt ezt írják:
C-Series Corsair® AX 860 * 24 tűs kábel szükséges - fordulj a terméktámogatási szolgálathoz a részletekért
Előre is köszi!
https://www.twitch.tv/ltommys
-
RazoR
veterán
válasz freemanone #64517 üzenetére
jó hangja lehet annak a miniatűr ventinek....
-
Ispy
veterán
válasz freemanone #64514 üzenetére
Igaz, azt nem is vettem észre, pfejjj.
Na meg az SSD-re is ráférne egy kis csinosítás.
-
palfitom
félisten
válasz horvathpeter #64511 üzenetére
Szép!
"jelenleg" - mi lesz még?
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
-
veterán
válasz freemanone #64506 üzenetére
Digital Halost vettem a sok eszemmel, ami digitalis RGB aljazatot (3pin) igenyelne. Az alaplapom meg csak hagyomanyos analog 4pines rgb portal rendelkezik.
-
Ármester
válasz freemanone #64506 üzenetére
&Dealer95
Na elmentek a tudjátok hova
Amúgy köszönöm„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
freemanone
addikt
válasz abridabri #64505 üzenetére
Minek külön vezérlő...? Ott van az alaplapodon. Merlinnél van a halos kerethez kábel ha nagyon gyári kell, de az egy sima analóg ledszalag műanyag vagy fém keretben, amit elég egyszerű bekötni. Nekem is van fent 4db amit egymásra fűzve a második RGB vezérlőre kötöttem.
(#64503) SyMbioTe: Frankó kis config lett ez is! Gratula! (bár a toldók... )
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz MPowerPH #64502 üzenetére
Jaja 45*420 a radi .Nem zartam el a 2reszt ,hisz ott fut at a csovezes +kabelek (sata/ ledszalag stb)
A venti pedig azert van felul , mert ha jobban megnezed; van raszerelve egy Phanteks Halos RGB karika, csak az meg nincs beuzemelve ,varom a vezerlot hozza.[ Szerkesztve ]
-
Ármester
válasz SyMbioTe #64408 üzenetére
Elkészült jeleneleg teljesen a gép, most egy ideig békén hagyom
Kapott egy RGB világítást, Gainward 1060 6G-t, Be Quiet Pure Rock Slim hűtőt, meg a gyári házhűtő helyére egy Be Quiet Pure Wings 2.
Google Drive link
Pilanatnyilag így fest, és egy darabig így is fog„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
MPowerPH
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest