Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
igen, be quiet slx l 500w gold. ezt nem tudtam, hasznos infó, köszi.
én is az voltam, de egyelőre inkább spóroltam 30 ezret a mutatványot (illetve napoltam). ha bejön a csütörtök, akkor megérte, ha nem, akkor így jártam :d
nekem is van onnan cuccom, teljesen rendben van. diszkáunt mindig jó
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
F e Z o
veterán
-
hoffman_
nagyúr
ahoj,
köszi a tapasztalati tippeket! a ventire kezdek hajlani sajnos. a gyári ventije még 0km-es, lehet , hogy rárakom. csak annyira megszoktam már ilyen szép tisztán. amúgy a 40-44 fok nem is zavarna, csak nem engedi 800rpm alá szabályozni a ventiket. erre nem jöttem még rá, hogy miért van.
a kész eredményről mindenképp lesz majd anyag, de lassan folyik az ügymenet. ha minden igaz, csütörtökön moddolok, kivettem rá egy szabit (de bent a laborban töltöm el terv szerint ).
a mostani tápommal nagyon elégedett vagyok, de már 7 éves, pont tegnap néztem régi build képeket. viszont szinte ingyen megszereztem minden anyagot a modhoz, meg szeretem is a DIY mókolást PC esetén. a kábeleket méretre vágom ehhez a házhoz, aztán remélem, hogy még lesz benne 2-3 év, ha már dolgozom vele. a táp tippet köszi, a be quiet sfx-be vagyok belezúgva, az lesz a kövi szerintem. annyi cuccom meg marad a kábelezésből most, hogy az összes moduláris kábelt egyedileg le tudjam gyártani, ha kell. merlin jó hely, de horror árakon mennek ezek a cuccok. mdpc-ről sokkal jobban kijön az ember from scratch, vagy akár rs-online, tme, elimex elektronikai nagykerek is működnek nagy volumennél. az utókornak, ha custom sleeve / kábel kérdés felmerül.
razi is mondta, hogy ugyanebben a cipőben jártál és NAS lett a vége játszom a gondolattal, de egyelőre elengedtem. vettem egy kis 2.5" 2TB-t egyelőre, ha beválik, akkor veszek még egyet és hagyom még a NAS-t. otthoni FTP-n gondolkodtam, de úgysem használom, ha nem vagyok otthon... a PC meg mindig megy. aztán ahogy ismerem magam, ha ezt befejezem és ITX-re költözök valamikor, akkor úgyis kell következő projekt.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Atke
senior tag
Szerintem nem oszt vagy szoroz sokat a hátlap... Nekem fent van, ráadásul nem is a metis +(fent szelőző) MÉG!!!
Én annó lerövidítettem a gyári moduláris kábeleket...
[ Szerkesztve ]
-
sagit
veterán
Apró finomítás:
A gyári NZXT ventik mentek, 14-es PWM-es Noisblocker ventik jöttek
Látszani nem látszik semmi a cseréből, csak a tudat. Kicsit több levegőt tol be a házba azonos hangerő mellett mint az NZXT ventik.[ Szerkesztve ]
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
Alvin_ti4200
félisten
-
Alvin_ti4200
félisten
-
fonok87
aktív tag
Cép
Kábelek: sajnos az RM szériához valók nem jók, RMx-nek más a csatlakozón a lábak kiosztása. Ezen kívül veszett drága a gyári Corsair kábelszett szvsz, én inkább beharisnyáztam házilag.
Szerk.: a mostanival mi a baj?(#65172) roedie Nem értettem mire gondolsz, aztán megnéztem a videót
[ Szerkesztve ]
Truss me, I'm an engineer.
-
-
TESCO-Zsömle
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest