- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bombibmw
veterán
-
Laraxior
titán
válasz
hszilard666 #64184 üzenetére
Csak megjegyzem, hogy most az aprón fillérekért egy olyan alaplap, processzorral.
-
Cirkaloo
tag
válasz
hszilard666 #64184 üzenetére
EVGA Classified Sr-2, vízzel, az nekem is bejönne!
-
Cirkaloo
tag
Régebbi konfigról ér képet feltölteni?
Kicsit sajnálom, hogy eladtam, viszont kicsit már elavult volt a deszka...
-
Ispy
nagyúr
válasz
MasterMark #64181 üzenetére
Egy ASROCK N3250DC-s lap, plusz egy pendrive LE-vel.
-
Ispy
nagyúr
válasz
MasterMark #64177 üzenetére
Azért jó, mert pont ennyi kell hozzá, se több, se kevesebb, és így befér a szekrénybe az xbox mellé.
Mondjuk én csak filmezek róla.
-
Beretvás
veterán
válasz
MasterMark #64177 üzenetére
nem veszi el a helyet a sör elől az asztalon...
-
seniman
veterán
-
Zοltta
senior tag
válasz
bombibmw #64169 üzenetére
Az a Corsair ház nekem se olyan bejövős, hogy leélném mellette a mindennapjaimat
.
Kíváncsi vagyok , mit hozol ki a málnából...
De a végén ne egy Phanteks Enthoo Elite legyen belőle -
bombibmw
veterán
Bennem is üresség volt, pedig szinte hetente jön valami semmiség.
Te csak egy ötletet hoztál a felszínre, ha nem haragszol meg.
Nem leszek ma kész vele egyébként, mert egy kisebb tartály és a folyadék csak holnap jön meg.
Kész lesz, de mégse.(#64162) LLKobe:
Az a baj, hogy már kezdem én is ezt hinni. -
Ispy
nagyúr
válasz
bombibmw #64161 üzenetére
Te is csak azért építesz, hogy legyen mit ideposztolni.
Most, hogy én is "készen vagyok" van bennem egyfajta megfoghatatlan üresség (a gépet még egy percet sem használtam azóta
), még nem tudom hogyan tömjem ezt be.
Remélem azért ez a projekt nem az én lelkemen fog száradni.
-
GoldhandRent
őstag
A kábelrengeteg, ahogy írtam, már úton van, a ventiket, ahogy írtam pedig cserélni szeretném majd
#64149 iBalu
Köszi
Az a baj, hogy kb maradna 5 milliméter levegőzni a légkavaróknakDe piszok jól nézne ki.
A vizes blokk az egy ID-Cooling Frostflow 240-es, alpen WB kettesekkel megszippantva
-
Navaren
aktív tag
válasz
MasterMark #64156 üzenetére
Íj basszus, tényleg. Ötletem sincs, miért szilikont írtam :S. Jogos, de nem "direkt" hiba vót.
-
-
Zoltn
senior tag
válasz
bombibmw #64148 üzenetére
Ha tudsz nézz meg egyet élőben. Haveromnak van mantája, borzasztóan nagy. Nekem FD define nanoS volt az sem kicsi, de a manta sokkal nagyobb. Simán matx házak vannak abban a méretben. Bár legalább a víz elfér benne.
-
VTom
veterán
válasz
GoldhandRent #64147 üzenetére
Nem gondoltál arra, hogy azonos ventikkel szereld a házat? Szerintem az összképen sokat dobna.
Akárcsak a harisnyázott tápkábel hosszabbítók, esetleg kábelfésűk használata.Ez szerintem anyagilag nem lenne nagy tétel (a régi ventiket el lehet adni) viszont az összképen sokat javítana.
-
Navaren
aktív tag
válasz
GoldhandRent #64147 üzenetére
Jól néz ki!
Klassz ez a ház és az radi és a lap távolságából ítélve bazinagy lehet a Meshifyhoz képest. de még a régi s340 elite-mhez képest is
. Ez egyébként melyik cooler?
Tudod mit csinálnék? Ilyen házban, ráadásul gyárilag ennyire "pimpelt" VGA-t én tuti riser kábellel beforgatnám, az talán picit "fegyelmezi" a VGA tápkábel "kígyózását" is
. Bár lehet, akkor nem marad ennyi hely a figuráknak mellette.
-
GoldhandRent
őstag
Végre megérkezett az Antec P110, gyorsan be is költöztem:
És maga a setup:Érkezőben vannak a harisnyázott tápkábelek
Egy Deepcool Kendomenből költöztem át...Ez a ház óriási ahhoz képest, és van benne anyag is rendese..végre.. Kábelezéssel semmi probléma nem volt, bár az alsó első ventilátor csatlakozója kicsit rövidke, de azért sikerült megoldani azt is
Merevlemez búgása teljesen megszűnt, hála a fémből készült "hotswap" keretnek, amiben gumilábakon ül a "winny" a táptakaró lemez alatt.
VGA Coil whine-ja is elcsendesedett, nem jón ki annyi zavaró zaj ebből a házból, mint a másikból.
Még a felső két légkavarót kell valami alacsonyabb fordulatúra cserélnem, minimumon 1000 rpm-en ebben a pozícióban kicsit búg.
Meg még az alaplapot kéne hozzáigazítanom a többihez... Fekete-fehér lenne a cél, egy kicsit megbolondítva lila ledekkel, fényekkel.
A piros RAM modul pedig cserélve lesz fehérre: két kitet rendeltem anno, egy pirosat és egy fehéret, mert már akkor is gyanús volt, hogy ebbe az irányba fogok orientálódni a későbbiekben. A kednomenben még jól mutatott a piros, ezért vettem egy piros és egy fehér kitet, amit így befeleztem öcsémmelA setup nagyobb látószögben való fényképezésével nehéz helyzetben vagyok... Egymással szemben van barátnőm és az én asztalom, ezért sokkal-sokkal több minden látszana a kelleténél
Bocsi, hogy hosszúra nyúlt.
-
VTom
veterán
válasz
bombibmw #64132 üzenetére
Én sem vagyok érzékeny rá, de a blower Ti hangja még fejessel is zavart
Az a baj, hogy nagyon nehéz jó ITX házat találni, ha custom kártyád van, főleg ekkora fogyasztással.
Nekem is a kis méregzsák volt a célom sokáig, de rájöttem, hogy amit szeretnék, az szinte lehetetlen, ezért vettem mATX kockát. Azok az ITX-ek, amik jók lettek volna, szinte ugyanekkorák, akkor meg már inkább legyen mATX. -
Peddy789
őstag
válasz
GoldhandRent #64144 üzenetére
Van cimezheto az alaplapomon,asrock b360 fatality, ez volt egy ok amiert ezt a lapot vettem, mivel a tobbin nemnagyon szokott lenni amik b360asok
Konkretan csatlakozom, asszem megoldhato lesz, van ez az adapter amit lehet venni phantekstol 3euroert, es pont ilyen csatlakozoja volt, de ha kell majd forasztgatok kicsit, valahogy csak megoldom.
-
GoldhandRent
őstag
Plusz 1
Én aliról rendeltem egy annyira minőségi darabot, hogy besz@rás. Rendeltem ugyan azt a típust másik eladótól, azt azért nem ajánlanám ugyan azzal a szájízzel... Dobok egy linket mindkettőről:Ez a darab nem az igazi, de legalább pár dollárral olcsóbb.(néha)
Ebből 1méteres 30db ledeset vettemEzt meg ajánlom bárkinek, és mindenkinek..ZSENIÁLIS
Ebből 1 méter 144 ledeset@Peddy789 mire kötöd rá a címezhetőket az alaplapon ? Ezek csak 3 pinesek. VCC, GND, DIN
-
Peddy789
őstag
Valaki rendelt mar sikeresen olcson nagyobb cimezheto rgb ledszalagot? Vegre van jumperem az alaplapon, de a kesz megoldasok nevetsegesen draganak tunnek, ha kell szivesen forrasztgatok kicsit.
-
VTom
veterán
válasz
hegegabi80 #64138 üzenetére
Köszi. Rég jártam arra.
-
Navaren
aktív tag
A CC gyakorlatilag ugyanazt engedi Windows-ból variálni, amit BIOS-ból beállít az ember, miután összeállt a konfig - igazából egyszer "belövöd" úgy, ahogy elképzeled, aztán felé sem nézel, ha nem muszáj.
A CAM nekem is must have a kraken miatt (aldassék a neve a programozóknak, hogy lassan használhatóvá, relataíve bugmentessé tették, bár még mindig gáz, hogy ha valamiért elmegy az internet boot előtt, a progi bejelentkezés hiányában elakad *facepalm*), de azon kívül, hogy belőttem performance-re és beállítottam az RGB-t, talán másra nemigen jó;
CPU monitorozásra észrevételem szerint pl. nem a 'package' hőfokokat nézi, hanem a Core1-ét, miközben azért elég komoly anomáliák lehetnek a magok között játékok alatt is, ráadásul én eléggé mellényúlhattam a szilikonlottón, az egyébként is forrófejű 7700K-k közül egy különösen erősen melegedő dögöt kaptam.Monitorozni talán még mindig a HWMonitor a legjobb, ott tényleg minden listázva van, hőmérséklet, feszkó, frekvencia magonként, miközben ugyanúgy látod a VGA-ról, sőt, a házventikről is az adatokat - igaz, a pumpa fordulatszámot meg nem...
. Oké, értem a dilemmád.
-
Ispy
nagyúr
válasz
Navaren #64122 üzenetére
Őszintén szólva még nem jutottam el odáig, hogy megnézzem.
A hűtő miatt telepítenem kellett az NZXT Cam-ot, ami majdnem tökéletes, prociról, VGA-ról kiír mindent, házventi fordulatot nem láttam.
Most már van külön szoftvere az alaplapnak, a VGA-nak és a hűtőnek is, nagyon jó, hogy 3 helyen kell állítani mindent.
-
Peddy789
őstag
Megjott az uj alaplapom, asrock b360 k4 gaming, i5 8400, 2*8gb ram
Sajnos anno amikor vettem a ventiket nemgondoltam az osszkepre, feher fekete ventikel sokkal jobban mutatna. A kabelek jo hogy feketek alapbol, de akkora bunko van rajtuk hogy wow, szoval nem valami jo a videokartya tap, a masodik csatlakozot meg a kabelen gyorskotozovel fogtam le.
Barcsak lenne fekete feher videokartya, talan jovore, es ugy egesz jol osszealna a fekete feher nehol szurke osszkep.
-
törölt tag
Bekerült egy-két új kacat a gépbe
-
Cirkaloo
tag
válasz
Demokatona #64112 üzenetére
Sokkal letisztultabb és igényesebb, tetszik!
-
Demokatona
tag
válasz
Demokatona #63839 üzenetére
-
Gee_-
tag
válasz
GFerr56 #64088 üzenetére
Van rá lehetőség hogy ezt a vezérlőt megvásároljam tőled?
Ha jól gondolom akkor ez a ventilátor színei tudom állítani akár hőfok alapján is jól gondolom?Mert ha esetleg ezt megtudom venni tőled akkor a színeket a corsair vezérlő irányítaná, a ventilátor fordulatát meg a alaplapomon megoldom a fanxpertel.
Remélem jó az elképzelésem. -
Ispy
nagyúr
válasz
hegegabi80 #64106 üzenetére
Köszi.
Igen, aliról, próbáltam valami értelmezhető árut találni, mert ezek a hifis cuccok tudnak drágák lenni, meg nem mindegyik fér el alatta, le kell mérni, mert már ez is necces elől, pont kijön az előlap széléig teljesen..
Usákiával az a baj, hogy nagyon drága rendelni a postaköltség miatt mnpcteches cuccokat 37 dodoóért hozták ide.
-
hegegabi80
addikt
Grat a kis metishez, most megint kedvet kaptam hozzá én is.
Szerintem elég lehet a kétoldalas ragasztó, ha jobb fajta. Max pár napig hagyod vízszintesen, hogy jól összetapadjon.
Amúgy a linkelt oldalon böngészve nagyon komoly cuccok vannak még, igaz ára is van.Látom a lábakat is cserélted, az honnan jött, ebay?
-
Navaren
aktív tag
MSI Command Center többek között pont erre való
.
-
Ispy
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Vízhűtés!
- NZXT Kraken ELITE 360 RGB White Vízhűtés!
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest