- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz Dr.FantastiK #64988 üzenetére
Ha mar 'valamit' megmutatunk , az legyen valami miatt erdekes vagy szep !?!
Biztos, hogy jól értelmezed a topik címét??? Az én gépem sem különleges, sőt, most igazából még csak szépnek sem nevezhető, ettől függetlenül "így néz ki a gépem", tehát abszolút topik-ON. Szerintem...
[ Szerkesztve ]
-
Zοltta
senior tag
válasz zolee5016 #64987 üzenetére
MasterCase H500 ha jól látom
[ Szerkesztve ]
Csak egy srác vagyok a nagy világból.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz Alvin_ti4200 #64990 üzenetére
-
Törzsúr
senior tag
Én is örülnék egy ilyen jól kivitelezett gépnek és így a nappali sem kutya. Ad magára a kolléga. Szerintem legközelebb, ha nem tetszik ne így kommentáld mert az utóbbi hozzászólásod igen sértő. Pláne, hogy az illetőnek pénze és rengeteg munkája van benne.
[ Szerkesztve ]
Steam: szedibatta | EA, Battlenet: Szedi90
-
Ármester
Ahhoz képest, hogy nem annak szántad, elég séártő volt szerintem is.
Van, hogy a legegyszerűbb dolgok is tudnak jól/igényesen kinézni. Az a gép egy remek példa volt erre.[ Szerkesztve ]
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Dr.FantastiK
őstag
nah , Latom fel porgott a Topic !
szivre vettetek mi ? pedig nem sertesnek szantam !
Ha mar 'valamit' megmutatunk , az legyen valami miatt erdekes vagy szep !?!
{{ mostansag a Divat Bemutatokon is csak ocsmany modelleket 'allitanak ki'
Main full time job : >>> The ultra fast money producer !!!
-
zolee5016
őstag
-
Alvin_ti4200
félisten
Van esetleg ötletetek Enermax T.B. RGB alternatívára? 140mm-es méretben nem létezik és kéne valami hasonló. Néztem a TT Riing-jeit, de nem győztek meg és oldalt látszanak az RGB csíkok, ami nem okés a buildhez, amit tervezek. A Corsair LL140 biztatónak tűnik, ha a csapágynál lévő LED-eket ki lehet kapcsolni külön úgy, hogy az összes többi világít.
-
Melorin
addikt
Bedobom már ide is a Ryzen topik után
-
mihione
őstag
válasz Dr.FantastiK #64968 üzenetére
Gondolom a tulaj direkt ugy rakta ossze a cuccot hogy szepen illeszkedjen a kornyezetebe,illetve latszik hogy igenyesen van minden osszerakva nem csak belehanyva (pl kabelek elvezetese,gepen kivul is!)
Nem attol lesz szep egy gep hogy belerakod a legdragabb komponenseket,hanem a raforditott idotol (komponensek osszevalogatasa egyseges design kialakitasa miatt,esetleg ha kell alakitani rajta picit,kabelek igenyes elvezetese stb..)
En rengeteg olyan gepet lattam mar ami hardveresen b@szo,viszont rossz ranezni.Talan pont ez valasztja el leginkabb a atlag felhasznalot a fanatikustol.Hiaba pakolod tele rgb leddel attol meg egyaltalan nem biztos hogy szep lesz.Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
zsombor22
aktív tag
Köszi srácok a dicsérő szavakat.
Az egész gép nekem 70 ezerbe került.
A célnak bőven megfelel!
Nekem mindig a letisztult gépek tetszettek,ezért lett ilyen ez a kis gép és a Cosmos 2-s is.Asus Rog Strix Z790-F Gaming Wifi,I9-13900KS,Arctic LF III 420 A-RGB,G.SKILL Trident Z5 RGB 96 DDR5 6400MHz,Zotac 4090 Trinity OC ,2db Samsung 970 EVO Plus 2TB,Corsair HX1200 80+ platinum,Cosmos C700P,Keychron Q1 HE,Q2,Q5, Razer Mamba Elite Logitech G305,G402,G502,Samsung Odyssey G7 240Hz
-
m0h0senator
őstag
Szépen belefutottál tátott szájjal abba a bizonyos erdőbe... Kár volt...
An odyssey through the realm of consciousness.
-
palfitom
félisten
Egy nem túl drága konfig is lehet igényes, és szép. Ezt valahogy fel kellene dolgoznod.
[ Szerkesztve ]
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
Törzsúr
senior tag
Te miért néztél be ide? Kinek mi a filléres cucc az viszonyítás kérdése. Állításaid, kérdéseid megalapozatlan ostobaságok és még írni sem tudsz. Borzalom.
Steam: szedibatta | EA, Battlenet: Szedi90
-
zolee5016
őstag
Dokikám!! nyugodtan értsd magadra az aláírásom!!
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
RazoR
veterán
Nincs ékezet a billentyűzeteden? Magya helyesírás mond valamit? Nem az a topik címe, hogy "Hogyan néznek ki a b@szott drága gépeink amibe egy vagon lóvét belelapátoltunk és villogunk vele a PH-n hogy nagyobb legyen az e-péló?"...
Nem kell drága cuccokból összerakott konfig, hogy szép és igényes legyen!
Leírta, hogy media center, abba nem kell se 9900K, se 2080Ti!
[ Szerkesztve ]
-
Dealer95
őstag
Nem csak egy drága gép lehet kulturált...
-
Petyyyyy
addikt
Minimal design kívül-belül, kábel mgmt és passzol az összképbe. Köszipuszi.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
VTom
veterán
A tőle egy L.
A tiedet megosztanád?Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
bombibmw
veterán
Mindig is bírtam az ilyen megmondóembereket.
-
zsombor22
aktív tag
Kész lett a média center pc-m.
(i3-6100T+Swif2,8Gb ddr4 2133 mhz,Kingston A400 120Gb SSD,Wd Red 2TB)
Ez nem csili-vili,ennyit tudtam kihozni belőle.
A képek a szokásos telefonos minőségűekAsus Rog Strix Z790-F Gaming Wifi,I9-13900KS,Arctic LF III 420 A-RGB,G.SKILL Trident Z5 RGB 96 DDR5 6400MHz,Zotac 4090 Trinity OC ,2db Samsung 970 EVO Plus 2TB,Corsair HX1200 80+ platinum,Cosmos C700P,Keychron Q1 HE,Q2,Q5, Razer Mamba Elite Logitech G305,G402,G502,Samsung Odyssey G7 240Hz
-
zolee5016
őstag
válasz jones965 #64956 üzenetére
Én mindegyik cosmosodra emlékszem..(talán miattad is szerettem bele anno).Speciel nekem a nikkelezett merevcsöves a kedvencem a mai napig,amelyik először carbonos volt.asszem 7970 cf-fel.....
[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
Skynet258
veterán
A sok RGB-től mindenki sokkot kapott, hogy így megöltem a bulit?
-
FoLey-v
addikt
Kevésbé visszafogott rgb. Ha már Ryzenre váltottam akkor legyen szebb és praktikusabb is ház Zalman Z3 Plus helyett.
Később elől kap 2db 14cm-es ventit és az első kettőt felteszem.[ Szerkesztve ]
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
palfitom
félisten
válasz freemanone #64937 üzenetére
Persze, tudom, csak zavarja a szemem, eltér a megszokottól.
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
hoffman_
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #64941 üzenetére
kétségem nem lenne afelől, hogy mindegyik Hxxi házuk bitagnjó. ennyi pénzért legyen is elhiszem, hogy nincs túl sok hangja, csak azért írtam, mert én anélkül használom és szerintem piszok jó standalone. cserébe nekem házventi van három, de leszabályozva jó kis be quiet ventiknek se sok hangja van még az asztalon sem még úgy is, hogy egy i5-4590et hűt. nekem azért a dvga is tud fűteni szépen, de amennyi terhelést lát szegény... nem ez melegít télen
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz hoffman_ #64940 üzenetére
Hehe Megértem Nálam a szerelem tavaly kezdődött egy szintén matt fekete H700i-vel, az az anyagminőség, kinézet és kábelezhetőség nálam No.1 Kíváncsi voltam, meg tudják-e csinálni ugyanazt kicsiben és meg bizony Venti nélkül amúgy elmenne a 2200G, ha csak a CPU részét használnám, de a (túlhajtott) GPU miatt sajnos nincs rá esély Viszont a gépnek semmi hangja nincs még maximális terhelés mellett sem, szóval ennyi esztétikai "izé" belefér
tvamos: köszi
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #64935 üzenetére
nagyon király a hűtőd majdnem olyan jó, mint venti nélkül
egy hónapja raktam be képeket én is a "final" bulid-ről, azóta nem tudok lejönni a H200i és H400i videókról. legszebb ház a piacon jelenleg szerintem. grat a konfighoz, igényes, nincs túl bonyolítba.
gondolkodom egy mini-itx és ddr4 váltáson, de horribilis összeg lenne és pár liter mínusz térfogat nem ér +150e pízt sajna :d
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
tvamos
nagyúr
Nagyon tetszik a géped!
Pont ilyet szeretnék én is!..[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
freemanone
addikt
Tettszik az über minimalizmus!
(#64936) palfitom: minek? VGA sincs bent és azt a 65W-os ryzent kb szobahőmérsékleten tartja így is a hűtés! Amúgyis AMD-s lefogatás sokszor nem engedi meg gyárilag, csak mókolással.
-
palfitom
félisten
Nagyon szép!
A hűtőt nem lehet elfordítani 90 fokkal?
-
Alvin_ti4200
félisten
Narancsba borultam és összementem
Alaplap: Gigabyte B450 I AORUS PRO WIFI
Processzor: AMD Ryzen 3 2200G
CPU Hűtő: be quiet! Pure Rock Slim
Házhűtők: be quiet! Pure Wings 2 12cm (x2)
Memória: 2x4 GB HyperX Predator DDR4-3200 CL16 kit
SSD: Kingston A1000 240GB m.2 NVMe
Ház: NZXT H200
Tápegység: be quiet! Pure Power 10 400W CM[ Szerkesztve ]
-
-
palfitom
félisten
(#64921) Jakuskacsa
Ne szerénykedj, menő kis gép!(#64927) Dealer95
Príma lett!Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
Dealer95
őstag
Feltöltve, tesztelve a rendszer, szerencsére sehol sem ereszt
Megnéztem UV fény mellett:
[link] -
Jakuskacsa
senior tag
válasz Navaren #64925 üzenetére
Az eSports edition-ön két venti van, raktam rá én is kettőt, de kb semmi hatása nincs, mivel túl közel van a hátsó venti, így szinte az is elszívja amit kell. Ha egyszer rászánom magam arra, hogy húzzam, majd kap valami értelmes hűtőt, meg delidet. Addig meg elvan ezzel. Ma mondjuk 71 fokot is láttam játék alatt, de meleg van a lakásban is. majd 25 fok
[ Szerkesztve ]
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
Navaren
aktív tag
válasz Jakuskacsa #64924 üzenetére
Igazából csak azért kérdeztem, mert nemrég Apumnak ajándékba vett Ryzen 2400G-re vettem ezt a hűtőt. és az is tud ám melegedni, mikor convertál vele ide-oda.
Abból kiindulva pedig, hogy az én 7700K-m szörnyen forró tud lenni (pedig csak 4.8-on megy, delid nélkül), első ránézésre elég bátornak tűnt.
az eSports edition-ön asszem két venti van, olyat pedig mutatott valaki itt ebben a topicban is, ahogy többé-kevésbé elvan egy 8700K-val is alap (+ turbo) órajeleken, de szerintem a Tied nem az.Ettől függetlenül ezek a hőfokok, amiket mondasz, nem rosszak. Na és persze tekintettel a 7700K bajára, hogy elsősorban a gyenge gyári kupak alatti paszta miatt lesz elég forró load alatt, nem mintha sokkal jobbakat lehetne elérni akár 240-es játékvízzel (sőt, nálam a 280-assal sem)
@NewHope88: jogos.
[ Szerkesztve ]
iBalu // Ordo Ab Chao //
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz Navaren #64922 üzenetére
Hali! Tuning nincs, nem így terveztem a cpu-t, csak sima 7700 at akartam, de nagyon méltányos áron jutottam a "K" hoz, így inkább az lett. Első terv egyébként az volt, hogy kap egy 240 es játék vizet, de ez is el lett vetve mikor egy elírás miatt sokkal olcsóbban jutottam egy Gainward 1080-hoz. A 2,5 slot miatt nem tudok már betenni vizes blokkot, a 120 as meg szerintem gyenge lenne. (a hátsó venti helyére)
Hűtés: Megmondom őszintén számomra is meglepő, de elég jól tartja bírja a gyűrődést. Erős tesztek alatt max 73 fokot láttam, játékok alatt megáll 68 körül. Igaz, ez annak is köszönhető, hogy próbálok 1440-ben játszani, ahol már nincs akkora cpu terhelés mint FHD-ban.Csak a kíváncsiságod kedvéért:
Annyira azért nem gagyi
[ Szerkesztve ]
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
Navaren
aktív tag
válasz Jakuskacsa #64921 üzenetére
Helyes kis méregzsák ez, és a leírásod alapján még szebb is lesz majd a tervezett cuccokkal.
Mindössze egy kérdésem lenne: Az a hűtő így magában elbír a 7700K-val? Nem mondom, hogy lehetetlen, lehet, hogy Te a lottón egy toleránsabb procit kaptál, de azért elég forrófejű tud lenni, és azért pislogtam egyet.
iBalu // Ordo Ab Chao //
-
Jakuskacsa
senior tag
Sziasztok! Tudom nem nagy szám, de még kísérletezek a ledekkel.
Konfig:
ASROCK FATAL1tTY H270M PERFORMANCE
INTEL CORE I7-7700K
WD CAVIAR BLUE 1TB 7200RPM 64MB
ENERMAX NAXN 500W
Samsung SM961-256GB
CORSAIR 16GB DDR4 3000MHZ KIT (4X4GB) VENGEANCE
BITFENIX PRODIGY "M" ORANGE + PLEXI OLDALLAP
GAINWARD GTX 1080 GLHMég nem találtam meg a megfelelő árnyaltot, narancsot elég nehéz kikeverni, bárhogy próbálom. Előbb utóbb ha lesz pénzem, a WD is megy, és a másik m.2 be kap egy 1TB-os ssd-t. Akkor még letisztultabb lesz, esetleg, bár elég jól megy a rejtegetés, egy moduláris tápot is.
+ bárhogy próbálom az iso-t, éjjeli beállítást a telón, sehogy nem adja vissza azt a fényt amit élőben látni
[ Szerkesztve ]
-
palfitom
félisten
válasz Dealer95 #64903 üzenetére
Bitang jó lett!
(#64904) Zsohi
Kösz, így már teljes a kép.(#64902) sisi24
Hangulatos!Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
zsombor22
aktív tag
válasz Dealer95 #64903 üzenetére
Nekem nagyon tetszik!
Gratula.Asus Rog Strix Z790-F Gaming Wifi,I9-13900KS,Arctic LF III 420 A-RGB,G.SKILL Trident Z5 RGB 96 DDR5 6400MHz,Zotac 4090 Trinity OC ,2db Samsung 970 EVO Plus 2TB,Corsair HX1200 80+ platinum,Cosmos C700P,Keychron Q1 HE,Q2,Q5, Razer Mamba Elite Logitech G305,G402,G502,Samsung Odyssey G7 240Hz
-
Zsohi
őstag
válasz palfitom #64900 üzenetére
(#64901) Grózi: Többször is eljátszottam már a gondolattal, de több dolog is van ami miatt nem valószínű, hogy bármi is lesz belőle. Egy, hogy tetszik ( ), szeretem a kissé iparias beütést bármiben, persze tudom azokkal a LED-ekkel... A másik meg, elég gyakran turkálok a gépben.
https://ca.pcpartpicker.com/user/Zsohi/builds/
-
Dealer95
őstag
Na végre befejeztem a csövezését a kicsikének
Jöhetnek a vélemények. (rosszak is(a 2 hiányzó memóriamodul pótolva lesz, csak épp egy másik gépben tesznek szolgálatot)
A hétvégén tervezem feltölteni [a folyadék színének kikeverése is még egy külön móka lesz], de a kábelezés még egyelőre a gyári lesz, semmi időm nem volt a harisnyázásokra
[ Szerkesztve ]
-
sisi24
tag
Ha már más is..
- Gigabyte GA-PH67A-UD3-B3
- Intel I5 3570 +ARCTIC Freezer 33 eSports Edition Red
- Ramaxel 4x4GB 1600Mhz
- Asus Rog Strix Gtx 1060 6Gb- LG 29WK500-P.
- WD 1TB 64Mb Cache
- Kingston V400 250Gb
- Cougar Deathfire EX Hybrid
- A4-Tech Bloody B-071
- DeepCool RGB 350
- Deepcool D-Shield V2
- Thermaltake Toughpower Cable Management 750w
- Asus Xonar DX
- Behringer Xenixy 802 +EV Elx 112p[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest