- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Atke
senior tag
válasz
Vismajor01 #67996 üzenetére
Kilóg az AMD felirat a házból az egyik képen
AMD wraith cooler az jó5let
Gratula jól néz ki! -
BRABUS113
aktív tag
válasz
Vismajor01 #67996 üzenetére
Igen, lesz majd valami
-
perecKING
senior tag
válasz
palfitom #67982 üzenetére
Koszonom mindenkinek
Epp van idom mobilrol valaszolgatni
Egyszeru 12mm-es petg ebay-rol(sajnos semmilyen markas nem volt raktaron 12mm-es)
Ezts csiszolram fel ha rakeresen YT-n frosted/ satin tubes.
Van olyan aki a legdragabb autofenyezok altal hasznalt puha csiszolo korongokathaszmalja es volt aki medium Scotch brite-otbhasznalt. Az elobbi brutalisan draga es nem veszi fel a cso formajat a masodik nem eleg finom en igy a fekete(finom) scotch brite-ot hasznaltam vagyis abbol is egy olcsobb utanzatot szinte semmibe nem kerult. Elotte nem erdemes durvabbal felcsiszolni es uvye "szaliranyban". Azt a reszt ami a csatlakozokon belulre esik erdemes elkerulni mert igye nem akarjuk hogy az a resz egy kicsit is elvekonyodjon/karcolodjon.A monitorom 240hz
Volt mar 34" alienware es acer 34" ultrawide monitorom nem jott be. Persze nagyon mutatos de nem jo jatekra. Igy maradt a 24" es a rengeteg frameCshavez
Igen. Ment az 5.3 is de nagyon meleg volt es a delid nem volt megoldhato addig amig szet volt kapva a gep. Mivel monoblock-ot hasznalok a sima delid nem johet szoba mivel akkor alacsknyabb lenne a proci es nem erne el a monoblock. Csak a rokitcool gyart olyan ihs-t ami kompenzalja a magassagvesztest de az az enyemhez nem volt raktaron.
-
perecKING
senior tag
sziasztok!
nagyon sokáig tartott mire összeállt, bár a hardver már nem nagy szám de az cseréhető és a többi remélem sokáig marad.
Fractal nano S ITX ház mod-oéz előlap hogy meshify legyen( egy meshify és az eredeti előlap lett összedolgozva. elől és alul is megmarad a filter. 4db radiátor házon belül 2x120 és 2x240
rohadt sokat tervezgettemkonkrétan mindenhol 0.5-1mm hely van, bár tudnék még mit dolgozni rajta, tervben van még a saját oldallap is többek között de elfogyott a szabadidő és a lendület
a képekért bocs ennyit tud a telefonomés sajnos kicsit porosabb is a kelleténél...
nekem nagyon tetszik élőben most többet nézem mint a monitorom.közben halotti csenben a 8600k@5.2 (sajnos nincs delidelve) és a 1080ti (ez is kapott pár bónusz mhz-t)
-
smiti
veterán
válasz
Vismajor01 #67978 üzenetére
Használtként volt hirdetve, de ebben még nem volt konfig beépítve abban biztos vagyok .
-
smiti
veterán
válasz
Vismajor01 #67975 üzenetére
Ne nagyon hasonlítgasd, nem szabad már ilyenkor / nincs értelme. Nekem szerencsém volt, itt vettem a PH!-n 27000-ért.
-
Vismajor01
addikt
Hali!
Megirnád, mennyi volt a ház? Nekem is ilyen van, de nem találtam online most ilyet, és árakat hasonlitok össze.
Enyém ilyen
Még alul kellene kábelmanagelnem, meg kellene vezeték nélküli billentyűzet, egér. És a proci ventit kellene lecserélni RGB-re, mert a többi venti az, de ugyanolyat sehol sem találok
Az én konfigom részletei;
-
-
Atke
senior tag
Én is néztem ezt a háztam,meg az O11-et... mert szabadulni akartam az ITX-től
Szóval vettem egy Jonsbo W2-tMonitorozó, annó én is akartam de drága lett volna. szerintem most már usb kábellel meg lehet oldani, ha más nem valami raspberry pi
De amúgy meg youtube....
-
Zoltn
senior tag
válasz
Dealer95 #67968 üzenetére
Jaja koszi meg 1x!
Es kosz mindenkinek az elismero szavakat.
Amugy az arctic viz pumpa resze sztem nem szep, de legalabb fasza.
Es a 3070en a logo igazan vilagithatna ennyiert...
A legaramlas eleg fain lett, a hatso racs le van falazva atlatszo akrillal, es a negativ nyomas miatt, amit a kifujo fenti ventik keltenek, alul jon be a friss levego szepen.Az o11 mini azert ennel joval nagyobb. Abba siman belemegy a rendes atx lap.
Viszont van egy regi nexus5 telom, abbol kene csinalni vmi monitorozo kijelzot. Vmi tuti otlet ra?
-
piero86
aktív tag
válasz
juliensorel #67965 üzenetére
Köszi!
Az O11 Mini-vel szemezek mostanában. Költöztetni akarom a konfigom a Mantából. -
DiamondBack
senior tag
2 éve használom, semmi gond nincs velük: [link] 18$ a szett.
-
freemanone
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #67959 üzenetére
Egészségesről nem tudok nyilatkozni, de zsírleszívás és szírsejtroncsolás amiket keresel. Nagyobb üzlet mint gondolnád.
Najó a fiúknál is kell szenvedni is, miután fizettél érte, az a bünti!(még mielőtt még valaki beleköt) -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
freemanone #67958 üzenetére
Hol lehet venni egészséges, nem elhízott testet pénzért, szenvedés nélkül?
Szerintem hatalmas üzlet lenne mindkét oldalra.
-
lacus83
senior tag
Kész lett nagyjàból irodai böngészős phzó gépnek,a későbbi esetleges gamerkedès lehetőségèt nyitva hagyva,de nem rég ment is tovább.Nzxt S340 Limited Razer Editon
Gigabyte B460 Aorus AC Pro
Intel I3 10100F stock hűtő
G.Skill 2x8Gb 3000Mhz Rgb
Cooler Master 600W
Corsair Mp510 480Gb7 hónapos kislányom születése óta nem játszom,sőt gépre is alig jut idő.Az ez előtti konfigurációt váltotta ez (Gigabyte H370 pro,i5 8400,Asus 2060 strix,16 GB Predator,Sima Nxzt S340,Corsair SSD).
Most megint nincs semmi,de már alaplap,CPU,ram berendelve.
Valahogy csak nem tudok gép nélkül maradni,akkor sem ha csak pl éjszaka jut rá idő 1-2 óra. -
Laraxior
titán
Van valakinek ilyen háza?
Tetszik ez a külön bepakolhatok hátra dolog.
Viszont így nem tudnám hova tenni a mora radit, érdemes lenne külön hagynom, vagy bele lehetne erőszakolni a házba? -
smiti
veterán
Sziasztok!
Honnan lehetne emberi áron, normális minőségű kábelhosszabbítókat rendelni?
Valami ilyesmire gondolnék: [link]
-
Laraxior
titán
válasz
TESCO-Zsömle #67943 üzenetére
Meg ha lősz neki egy kis OC-t meg is van a 200.
-
KAMELOT
titán
válasz
Capt.Obvius #67939 üzenetére
Milyen ház ez?
-
Poplacsek
senior tag
válasz
#15779328 #67932 üzenetére
Az alaplapot tavaly júliusban vettem, akkor még eléggé kérdéses volt az x570 és a Zen2 + a VRM-ek melegedése. Biztosra akartam menni vele, mert a deszkát mindig több évre veszem, de az a helyzet, hogy tök fölösleges a Formula VRM vízhűtése, legalábbis az én használatom mellett.
-
Poplacsek
senior tag
-
Poplacsek
senior tag
válasz
vtommy #67926 üzenetére
Van bizony, sőt az "X" fény RGB, a "Geforce RTX" felirat az fix fehér, annak csak a fényereje szabályozható. Asus Armoury Crate amúgy szépen szinkronizálja a FE "X" RGB-jét az alaplaphoz, ventikhez, RAM-okhoz, LED szalagokhoz. Én most szándékosan kapcsoltam ki és állítottam fix zöldre.
Én kizárólag csak a FE-t akartam, mert ez a saját hője nagyrészét közvetlenül kitolja a házból. Nekem nagyon bejön ez a hűtési megoldás, jót alkotott az NVIDIA!Nem vágtam le a harisnyázást, a gyári átalakítót nem használom, 300W-oknál már inkább nem teszek be plusz kábelcsatlakozási hibalehetőségeket. Nov 30-ig lehetett igényelni a Seasonic-nál ingyen 12tűs tápkábelt, abba még épp befértem, küldték is korrekt módon Taiwanból sürgősséggel!
-
válasz
KAMELOT #67919 üzenetére
Ez csak 120x57, de kettő van, így már elférek én is.
80 centi széles a lábhely, szerintem nincs ember akinek nem férne be a lába, alul a falnál megy a 2 fűtés cső, azon van a lábam, mezítláb persze.
Nem vagyok dagadt, de karcolom a 115 kilót, nekem így sem kényelmetlen. -
válasz
freemanone #67915 üzenetére
"CX48 ?"
Talált -
freemanone
addikt
válasz
abridabri #67911 üzenetére
Egy bő hete váltottam OLED55BX-re, volt sok monitorom előtte, de mindet lesöpri az asztalról.
24" 27" 32" 34" 40" méretekben volt huzamosabb ideig monitorom 21:9 és 16:9 arányokban, de vissza nem cserélném egyikre se. VGA csere van még hátra, mert ide már kevés a 2060S, azért így sem kutya a dolog, de szokni kell még, kell a HDMI2.1 mégha csak 40gbps is, de a feature-ök adottak.
Váltakozó háttér, tálca rejtve, natív felbontás skálázás nélkül, ablakok beméretezve, a felső 1/3-ad részt kb nem használom, csak gamingnél és filmeknél, így mintha egy nagyon széles monitoron lennék berendezkedve.
Jameg mint sokaknak ambilight, csak én az 55"-es TV-re való Philips HUE ledszalagot tettem fel plusz az alsó részre 3db hue play bar került.
Asztalomról meg van itt fent pár kép, "picike" 180cm széles 90cm mély 70cm magas. TV meg falra van fúrva ~10cm-re az asztal felett.
Majd ha kész vagyok a rendezkedéssel dobok fel pár képet.Gondolom a 2020-as LG OLED szériára akarsz váltani Te is, melyiket nézted ki? CX48?
vagy nagyobbra pályázol?
-
piero86
aktív tag
-
RazoR
veterán
A PC megmarad néha multizni (Tarkov, COD), a PS5 lesz az elsődleges gaming platform. 2 gyerek mellett sokkal kevesebb idő jut bármelyiken játszani, feleslegessé vált egy ilyen monitor számomra.
abridabri: 120Hz QLED-re váltottam szintén 3440 100Hz-ről és nagyon kíváncsi leszek mit mutat majd, már csak a PS-re várok.
-
Laraxior
titán
1080p@60Hz-ről jöttem, szóval most 3 évig biztosan nem lesz monitor váltás
-
Zoltn
senior tag
3440@60hz ről váltottam 2560@144hz re, és az elején nagyon jó volt a sok FPS, de aztán rájöttem hogy a ultraszéles jobban be tud húzni az élménybe. Már megbántam hogy cseréltem. Mondjuk még mikor én vettem max 60Hz amit tudtak. Most már egy 100hz es 3440 es monitor igazán lenyűgöző élmény lehet.
-
RazoR
veterán
válasz
Laraxior #67906 üzenetére
3440x1440-hez használtam 1 évig 2070s-t, tökéletesen kiszolgálta hála a G-sync-nek, sajnos a CP2077-et nem tudtam már megnézni rajta mert mire kijött eladtam a vga-t és a monitort is, volt egy kis downgrade, de már most visszasírom kicsit a 21:9-et. Talán majd kárpótol a Q80 és a PS5...
Hatalmasat dob az élményen a 34" 21:9, sokkal immerzívebb minden játék és a filmek is full képernyőn mennek rajta, ha teheted cserélj, nem fogod megbánni.
-
válasz
hszilard666 #67905 üzenetére
Nekem 34 inches ultrawide volt majdnem 3 évig, néhány hónapja váltottam 35 inch-re.... 2,5 centivel nagyobb.
Lara: én is 2070 superrel tolom, ha nem kell csillió fps, akkor elég hozzá.
Mondjuk az én monitorom csak 100hz-es, de ezzel tisztában voltam, amikor vettem, annál több fps-t nehéz kicsikarni 3440x1440-be.
RDR2 és a CP2077, ez a két játék, ahol azért gépészkedni kell a beállításokkal, de pl. egy BFV soha nem esik 60 alá, természetesen all settings ultra. -
hszilard666
veterán
válasz
sixpak #67904 üzenetére
+1!
Szuper élmény játszani 21:9 en! Mondom ezt úgy hogy volt 5760x1080 as setupom is, de valahogy a 21:9 a sweetspot. Érdemes nagyobb monitort venni, én próbálkoztam 29" el, de 34" jobban bejön. Nagyon lóerő se kell mögé, GTX 1070 nel elvagyok évek óta. Na jó a cyberpunk miatt kukáztam egy 1080Ti-t de megy is tovább most hogy végeztem a játékkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gyúrósok ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Yettel topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest