- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blu79
addikt
válasz
SchumiBácsi #57397 üzenetére
- szép ez az időutazás
-
Laraxior
titán
válasz
SchumiBácsi #57397 üzenetére
Aerocool Aeroengine házikó
Nekem is volt ilyenem
Akkorban nagyon menő volt, és a szellőzése is jó volt. Ma már egy tisztességes VGA sem férne bele
-
Üdv all!
Most hogy felfedeztem ezt a topikot is rögtön egy kis időutazásra invitállak benneteket
Athlon 64 3800+ rendszer 2006-ból, Abit AN8 SLI lapban, HIS X800XL 256MB és 2×512MB DDR társaságában. 1024×768-ban csak úgy öntötte az fps-t természetesen csak az akkori játékokban
2008-ban az 1024×768 felbontás elérhetetlenné válása hívta életre az Intel alapú rendszert, Core 2 Duo E8400 CPU és játszótársai egy 8800GTS 512MB változatban, valamint 2×2GB Corsair DDR2. 1680×1050-ben jobban futott mint az előző platform 1024×768-ban
A mostani i5 rendszer "csak úgy jött" ráért volna a csere jócskán bár a multiban a plusz sebesség amit adott azért jól jött
Igencsak időtálló alapnak tűnik 2011-ből, amikor még GTX570-el indított, ma GTX 770 van benne, utolsó felvonásként még kaphat egy 980Ti-t is akár, memória gyanánt ismét Corsair került bele immár 2×4GB kiszerelésben, az alaplap zárójelben ASUS P8P67LE... nem én találtam ki, bolt azt mondta jó lesz az úgy... Sajnos a betekintés nehézkes a "körbefalazás miatt" cserében nagyüzemben se igazán hallható a gép játék alatt, bár jól is nézne ki 12-14centis összehangolt ventikkel, GTX770 óta még az oldallap is fölkerült besegített neki 5fokkal lejjebb, érdekes módon az 570 oldallap nélkül volt hűvösebb.
-
SoulReaver
veterán
-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
SoulReaver #57378 üzenetére
Az a VGA kitámasztó nagyon ütős!
-
Because
őstag
válasz
SoulReaver #57365 üzenetére
én nem erőltetném, szép fekete kábelei vannak annak az EVGA tápnak, kékek a ventik is...
viszont a te szobádban van -
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
SoulReaver #57371 üzenetére
Elég sok van, de nem hangosak. Az Antec radi ventijeit a programjával a víz hőmérséklete alapján szabályzom, a H110 ventijei meg BIOS alapján vannak szabályozva.
A többi meg ezzel: -
blu79
addikt
válasz
SoulReaver #57365 üzenetére
Át kell festeni a ventiket pirosra
de ezzel a házzal sokkal jobb
puttonyos brutál a 2 kompakt
Grózi szia, van valami spéci fólia ami nem olvad le? Mert elég forro tud lenni a backplate, vagy ez műanyagszerű backplate?
-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
SoulReaver #57362 üzenetére
-
Because
őstag
válasz
SoulReaver #57362 üzenetére
egyedül csak a piros hosszabbítót nem tudom hova rakni..
-
Fleto93
tag
válasz
nandi17 #57333 üzenetére
Köszi! Vágtam feketére festett csíkokat ilyenből, és beragasztgattam a winyó mellé, illetve a keret felfogatásához. Nem lett tökéletes, de most már nem a hang zavar hanem csak a tudat...
Aki habszivacsot használ a gép alján: ti rögzítitek ilyenkor a meghajtót valahogy, vagy csak "lóg"?
-
scope2007
addikt
-
blu79
addikt
Hát ez nem éppen így van, romlik sokat a levegő átpréselés, megtörik a légáramlás , stb.stb. a 14cm venti házszellőzésnél ahol nem számít a levegő átpréselése vagy egy olyan radin amire eleve 14cm venti kell ott valóban jobb szolgálatot tesz mint a 12cm de egy radin amire 12cm ventik kellenek ott biztos nem hűt jobban mint egy 12cm, ráadásul 30%-al...
-
Grózi
veterán
válasz
Ed3r_X_ #57328 üzenetére
Nem,a szélén visszaverődik a radinak (ha megnézed a kompaktokat,a radi mérete gyakorlatilag 275-280 mm,pont 2 140-s venti mérete)viszont a nagyobb méretből adódóan így is több levegőt présel át kisebb fordulaton,kevesebb zaj mellett.A lényeg a passzentos rögzités-na azt szépen és jól kivitelezni már nehezebb.
(#57334) scope2007 Melyik évszázadban?? -
scope2007
addikt
Tényleg beneztem, telefonon kisebbek a dolgok xD
Igazad volt -
nandi17
tag
-
Sanki
addikt
Sziasztok.
Gondoltam megosztom én is az alakuló gépem.
Oldallappal pedig így néz ki.
Egyelőre még vga tápkábel hosszabbító nincs (illetve a ventilátorokhoz is venni fogok, így nem tetszik). Szín azt még nem tudom, fekete-fehér / fekete / fehér / fekete-kék harisnyásra gondoltam.
Illetve a vga piros részeit is át fogom színezni. Valahogy így.
-
Fleto93
tag
Sziasztok!
Lehet nem jó topikban vagyok, de láttam itt sok szép gépet, így gondoltam ide jó helyre jövök tanácsokért:
Sok év laptopozás után ismét építettem egy asztali gépet, ami így néz ki:
Ház: Cooler Master N200
Alaplap: ASROCK B150M-HDV
Processor: Intel Core i3-6100
CPU hűtő: Alpenföhn Ben Nevis
RAM: HyperX 8GB FURY DDR4 2133MHz CL14 KIT
SSD: Samsung 840 120GB
HDD: SEAGATE Barracuda 1TB
Táp: FSP Hexa+ 400W
Rendszer ventik: 2db Coolink SWiF2-120P
+ HKC kártyaolvasó a 3.5-ös helyen+ Tervben van még egy GIGABYTE GV-N960WF2OC-4GD
Két dologhoz kérnék tippeket:
1, kábelmenedzsment - tőlem első körben ennyi tellett, de hátha a gyakorlottabb szemek észrevesznek olyan dolgokat, amiket szebben is meg lehetne oldani (nyilván nem egyszerű ez képről)
2, a winyó egy elég idegesítő frekvenciával rezonáltatja a házat. kis öntapadós korongokat tettem már be, segített is valamennyit, de még mindig nem az igazi. Ha valakinek van valami tippje az kérem ne tartsa magában!Bocs ha nagyon off voltam, és előre is köszi az esetleges segítséget!
-
blu79
addikt
válasz
abridabri #57319 üzenetére
Szia, egyik venti vékonyabb a másik vastagabb? Azért nem fut egyenesen a ledszalag? Látom merítettél ötletet a polifoam szerű kibélelésre
, csak azt nem értem miért darabokbol raktad ki
? Vagy nem volt olyan nagy darabod?
Egyébként nem rossz de ezeket kéne javítanod, legalább is a polifoam dolgot, és akkor jobban fog kinézni.
Remélem nem bántottalak meg. -
Felragasztottam a BQ Noise Absorber Kitet ,meg raktam be 2*30cm led szalagot. Erezhetoen halkabb lett a gep , most egyelore elegedett vagyok a jelenlegi allapotokkal, ami nalam ritka
-
nagy.matyika
aktív tag
válasz
Tibiajax #57317 üzenetére
Azért, mert a proci és a kártya jelentős hőt generál. Nekem is hasonló a konfigom úgy, hogy tudom. Meg kell szellőztetni rendesen. Nekem az 5 fokot számított a proci szempontjából, hogy fentre is tettem bele ventit. Az, hogy oldalra a VGA mellé tettem, az is szintén ennyit. Indokolt ez esetben
Ráadásul így a procihűtő és a VGA ventilátorai is halkabban üzemelhetnek, ami úgy gondolom nem utolsó szempont, azt meg nem is mondom már, hogy a BOOST szempontjából sem utolsó.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Grave_444 #57306 üzenetére
minek ennyi venti bele?.. felesleges zajforrások
2- lenne nálam kapásból. egy legyen hátul, ami húzza kifele a levegőt. max ha nagyon muszáj és tele lenne elöl vinyóval, előre raknék még egyet aztán csao. de itt egy vinyó van meg egy ssd..
ha hátra raksz egyet ami kifele nyomja, simán megvan a kellő huzat -
scope2007
addikt
válasz
Snip3r_HUN #57311 üzenetére
Ahham, én Galax márkát írtam xD
Amúgy 960ból pont nincsen fehér, ami van black és 2gbos
Nagyobb meg nem kellene (970, 980), szóval megnyugodtam -
scope2007
addikt
válasz
hszilard666 #57304 üzenetére
De nálunk az nem beszerezheto ahogy néztem
Tudom amúgy jól, kineztem régen Galax - hall of fame 960Msi GTX Gaming 960 lesz 4gb, piros picit látszik csak
-
CAB85
tag
válasz
Snip3r_HUN #57272 üzenetére
Még mindíg lehidalok ettől a géptől :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Milyen széket vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sorozatok
- Lexus, Toyota topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Automobilista 2
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Vízhűtés!
- NZXT Kraken ELITE 360 RGB White Vízhűtés!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest