- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
guftabi96 #64853 üzenetére
Hát akkor lehet ez nem volt edzett, de én úgy tudtam, hogy az (és 5 évvel később sincs rajta egy karc sem, pedig napi használatban van asztalként). Az is igaz, hogy nekem vízzel vágták, azt hittem "abban van a titok", hogy mégis tudták vágni, de akkor lehet csak simán nem edzett volt...
-
-
enemi
senior tag
-
imibogyo
veterán
-
Because
őstag
-
blu79
addikt
válasz
guftabi96 #56836 üzenetére
- szia, szép kis ház, gratt hozzá, full alu vagy csak alu hatás? nem tudom milyen a ház belseje , remélem majd látunk képeket, de a szellőzést úgy is meg lehet oldani hogy a ház tetején befúj , oldalt és hátul ki , hátul lehet ventit tenni?, vagy oldalt be és felül meg hátul ki. Na meg egy ilyen komolyabb kormányszettet kellene vennem én is a Project Car-hoz
,nagyon jó vele vezetni, ugye?
-
SoulReaver
veterán
válasz
guftabi96 #56731 üzenetére
Na szántam most rá egy órát kb, de ennyire futotta..
Kivettem az usb 3.0 merev kábelét, meg az előlapi jack csatlakozók vezetékeit, így már is üresebb kicsit.
Jövőhéten jönnek az új ramok, akkor lekell úgy is vennem a hűtőt, hogy betegyem őket, akkor majd elforgatom valahogy a ventiket, hogy a kábel ne látszódjon.
Vinyó is csak egy lesz, oda majd megpróbálok valami dekorációt, hogy elfedje az üres részt.
Szebb lenne, ha ilyen egyenként harisnyázott kábelezésem lenne, mint (#56735) Erdei88 úrnak, nagyon szépek
-
kisza25
félisten
válasz
guftabi96 #56676 üzenetére
azért kezdtem el itx-et használni, mert 10 évig ingáztam Ausztriába és kint is egy szálloda szobában laktam párommal, kellett a kicsi ház/gép, már nem járok ki, egyébként a cucc még ITX
Ja meg az accelero nem fért volna el semelyik irányba sem
és köszi
DR|FTK|NG: neked is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- ASUS ROG STRIX 1200W Gold Aura Edition Tápegység!
- Lian LI GALAHAD II LCD KIJELZŐS HŰTŐK
- szünetmentes táp / NJoy Cadu 2000VA / 1200Watt / 2025.11.21 garancia/ Usb management / 2db új aksi
- Corsair szövet tápkábel szett (Type-5 PSU Cables Starter Kit, Red/Black)
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged