- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WaterWawe
őstag
Azt nem mondom hogy elkészült, mert kb. soha nem lesz kész. Szóval fogalmazzunk úgy hogy szerintem most egy ideig békénhagyom
-
nismoka
addikt
válasz
Hubba12 #59394 üzenetére
Jó ez a ház tény, viszont elcseszték elöl az SSD-nek szánt vezeték nyílást mert alacsonyan van, feljebb kellett volna tenniük. Látom te is ezért a másik oldalról kötötted be az SSD-t.
Nekem csak az enthoo pro m acrylic van aminek kb ugyan ez a bele és ez a dolog nem tetszett. Amúgy minden faja. Azért feleszkábáltam egy SSD-t a HDD tartók helyére.
-
BL@CK
tag
Sziasztok!
Hamarosan én is elkészülök végre a saját kis gépemmel, minimális átalakítások vannak a Compact Splash-en és egyedi porfestést kapot, ugyan olyan szürkét, mint az mdpc-x harisnya. A billentyűzet cnc mart háza is hasonló színt kapott. Jövő héten talán össze tudom szerelni, akkor lesz majd egy cikk is. Íme néhány kép: -
LLKobe
veterán
válasz
Hubba12 #59383 üzenetére
Szép, de nekem kicsit üres. Vagy ha másképp nézzük, akkor a ház feleslegesen nagy. Ennyi hw még egy mATX házban is elveszne
Bár csak nézőpont kérdése, nekem jobban tetszik ha nem foglal több helyet a ház mint amennyit a hw indokol, de ez csak én vagyok.
De szép az biztos!
-
jones965
Modder
Köszi srácok!
Próbálok összefoglalóan válaszolni: a gépet kb cca +200 munkaóra alatt építettem, az sli problémát megoldottam, készítettem hozzá megfelelő hosszúságú sli hidat, illetve a riser kábeleket újra árnyékoltam.
Atke: fehér élvilágítással határozottan jobban tetszik nekem is a plexi, de most hogy a vga-k is kaptak a vizen kívül ledeket, már pirossal is másként mutat.
Itt még a léghűtéses vga-val: -
RazoR
veterán
válasz
Zsmester89 #59367 üzenetére
Egy linket tudnál adni a leíráshoz?
-
Atke
senior tag
válasz
Zsmester89 #59365 üzenetére
Én mikor bekapcsoltam,akkor vettem észre,addig csak azt hittem a poszterek ilyenek, a lényeg az itx,1151,M.2,wifi+bluetooth volt...Ez a ficsőr ki is van kapcsolva nálam...karácsonyig
-
Atke
senior tag
válasz
Zsmester89 #59358 üzenetére
Ezt a színvilágot az alaplapom is tudja
-
válasz
Zsmester89 #59362 üzenetére
Jo lett, teccik
Nekem a pi tud ilyet, de még csak saját anyagról, következő lépes a bármilyen bemenetről dolog lesz -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Arduino-s megoldás ez?
-
KAMELOT
titán
válasz
Mi ez a karácsonyfa?
-
Hubba12
senior tag
válasz
Nagyon jól néz ki
Ezen a héten költözök én is az Új phanteks házba!
Már nagyon várom
-
Zsmester89
őstag
-
jones965
Modder
válasz
#97716736 #59355 üzenetére
Van gravírozott előlapja, csak még nem végeztem mindennel, azért nincs felszerelve.
Illetve a hardverek cserélődtek, mivel ezt full vizesre terveztem eredetileg.
-
Grózi
veterán
válasz
Bjørgersson #59344 üzenetére
A 2 venti kábelét és alul a tápnál lévő kábeleket ha rendbe rakod,akkor sokkal jobb lesz az összkép!
-
válasz
SoulReaver #59348 üzenetére
Koszi a YT videokat mar vegigneztem ,szemelyes tapasztalatok/kepek erdekelnek inkabb
Zsmester89 : Evolv nem jo vizre (2*360 radi) annyira, primo meg igen
-
törölt tag
válasz
SoulReaver #59348 üzenetére
Az a HDD keret, meg az a belogo lemez nagyon rontja az osszkepet. Nekem ez a haz nem bejovos.
-
Van valakinek Phanteks Enthoo Primo haza itt ? johetne par kep
-
Bjørgersson
félisten
válasz
MasterMark #59345 üzenetére
Én jobban örülnék, ha kékben is lehetne őket kapni, mint a WingBoostot.
Ennél jobban én már nem vagyok hajlandó rendezni semmit.
-
MasterMark
titán
válasz
Bjørgersson #59344 üzenetére
Nagyon királyul néz ki. Ha lennének olyan SWiF2-ők 14-es méretben én is azokat használnám.
De azért a kábeleket elrendezhetnéd.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #59058 üzenetére
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
MasterMark #59340 üzenetére
Miért lenne butaság?
Álló hangfalaknak a sarokban a helyük! -
SoulReaver
veterán
válasz
MasterMark #59340 üzenetére
Miért lenne botorság?
Hisz ott felerősödik a mély, sokkal jobban kiadja... Nem ez lenne a célja ?
...
-
MasterMark
titán
válasz
SoulReaver #59332 üzenetére
Ugye ezt a sarokba dolgot nem gondolod komolyan? Kb. a legnagyobb botorság amit el lehet követni hangsugárzóknál...
Azt javaslom nézz utána az akusztikának mi hogy működik.
-
flymi
addikt
válasz
juve600 #59296 üzenetére
Szintén zenész.
Múltkor érkezett egy doboz, mert külföldröl jött házhoz egy VGA. Kibontotta, majd felhívott, h megint mi a szart rendeltem a gépembe?!Két éve, mikor összeraktam a konfigot, a belsõ megújult, a küllem ótvar maradt. Tudni se akarta,mennyit költöttem rá.
Postán maradóval lehet összehozni egy cpu hũtõborda gyũjteményt is, no meg kell egy "titkos szekrény". Sajnos asszonypajtás nem tolerálja az ilyen jellegü beruházásaimat, hiába mondtam, hogy "milyen jó befektetés, majd a gyerekek elherdálhatják". -
SoulReaver
veterán
válasz
Zsmester89 #59336 üzenetére
Akkor nem szóltam
-
Zsmester89
őstag
válasz
SoulReaver #59335 üzenetére
Panelban neccesebb
-
SoulReaver
veterán
válasz
Zsmester89 #59333 üzenetére
Nem akartam leszólni, meg tetszik nekem is a minimál stílus, csak akusztikailag biztos sokat dobna a hangcuccok elrendezése
Köszi szépen
Nálam még nincs bekötve a mély láda, mert várok egy ilyen kis mini erősítőt, amivel majd aktív mély ládát tudok csinálni. Ez a 2x25 ös csak egy ki tesó. Volt ettől egy ocsmányabb is, de az túl sok volt..
(#59334) ZeroDK
Sajnos a szomszédaink nem túlzottan jó fejek és mikor nekiállnak csoportosan inni a kertben akkor bizony túl kell őket ordítani valahogy, aztán ha már nem hallják egymást, bemennek
De általában csak mozizok itthon, mert jobban élvezem, mint a cinema cityben.
-
törölt tag
válasz
Ilyen hangtechnikaval gondolom a szomszedok kedvence vagy.
-
Zsmester89
őstag
válasz
Este rakok fel normális képet. A mélyem így is sok
két lakással odébbról szokott szólni a szomszéd.
Amúgy zsír a szobád. -
SoulReaver
veterán
válasz
Zsmester89 #59316 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Zsmester89 #59330 üzenetére
Szivesen. 90fok UTP kabelek azok dragak sajnos, amiket en talaltam.
-
törölt tag
válasz
Zsmester89 #59328 üzenetére
-
Krogoth
senior tag
válasz
Zsmester89 #59325 üzenetére
Fali díszes dolgot ZeroDK írta, ezért vettem bele, de valszeg úgy gondolta ő is, hogy a ventiket ne takard el.
-
Krogoth
senior tag
válasz
Zsmester89 #59322 üzenetére
Nem kell 4-5 méteres, ha toldóval oldod meg.
Vagy a fali dísz. -
törölt tag
válasz
Zsmester89 #59322 üzenetére
En valami fali diszet odatennek a gep hatuljara, amivel ezt el lehetne takarni.
Fantazialj oda valamit, aztan menj el az IKEA-ba. -
Zsmester89
őstag
válasz
Krogoth #59321 üzenetére
90°-os 220as vezetéket nem találtam 4-5m hosszúságban. (Tegyük hozzá, hogy a süllyesztett dobozban sem biztos, hogy elmenne.)
Esetleg home made: csípőfogó-a gép mögött ezt elvágni-90° elvágni-sorkapocs-és már jó is...Akcióban nem vészesek a svéd faroslemez legók, minimál stílushoz viszont jók.
-
Krogoth
senior tag
válasz
Szép, csak azt a kilógó tápkábelt kellene valahogy "láthatatlanná" tenni.
-
MasterMark
titán
válasz
Hogy lett felfogatva?
A frontok túl közel vannak a falhoz előrébb kellene húzni. A center is nagyon hátul van, az is jöhetne az asztallap elejére.
-
Zsmester89
őstag
válasz
#97716736 #59317 üzenetére
Szemből vagy jobbról jobban mutat
a hátsó, gépházat rögzítő csavart rozsdamentesre akarom cserélni, vagy ezt visszavágni.
MasterMark: Köszi, előrébb hozom őket, meg a frontokon kell csavarni is, hogy középre nézzenek kicsit. (Centert is hozzam ki?)
40mm széles rozsdamentes laposvasak meghajtva, 2x2 bika csavarral a panelra fogatva. -
törölt tag
válasz
Na meg ilyet se lattam, gephazat felfogatva a falra.
Nem nez ki rosszul, csak nekem kicsit fura.
-
erkxt
tag
Látom itt már mindenről szó van csak képeket nem igen tesz már ki senki. Topik gazda? Túl sok az off.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
MasterMark #59302 üzenetére
"A fő probléma inkább az alaplap. i5 alá H110!?
Maximum Celeron meg Pentium alá elmegy, de már i3-hoz is illik egy B150 legalább, nem hogy i5-höz."
Egy skylake i5 jó ideig elég lesz, és ha nem tuningol, akkor bőven jó a h110. Amúgy itt is h110 és i5, nem igazán láttam értelmét drágább alaplapot venni, ha ez is tudja amit kell.
-
core i7
addikt
válasz
stalkergts45 #59305 üzenetére
jobb klikk a képre -----> képmegnyitása új lapon és voálá nagy a kép
-
kisza25
félisten
válasz
MasterMark #59307 üzenetére
Igen azaz asus 40k, a giga lapokat egy ideje hanyagolom
Azt láttad amúgy, hogy sfx a táp?
Sirtec beles, hangtalan és van hozzá atx átalakító,
Azért sfx, mert így akár 25cm kártya is mehet a házba, atx esetén 17, de mindegy is -
kisza25
félisten
válasz
Megnézed az MSI lapot amit linkeltél, szinte ugyanaz, mint amit vettem, az m.2 része gyorsabb, de azt nem használnám ki, nem spórolni akartam a lapon, de megnézed a tápellátás is ugyanaz
Az MSI b85i gamingnél legalább 8pint kapott a proci, azt is vettem annó, de itt az asus kapott olyat 40eFt-ért
2x annyit nekem nem ér -
mrbig25
őstag
válasz
És mondanál egy normálisabb SFX tápot hasonló ársávban?
Illetve, ha neki a H110 szolgáltatáskínálata megfelel, akkor miért ne vehetne ilyen alaplapot? A proci ugyanúgy megy ebben is, mint egy Z170-ben...mivel nem K-s prociról beszélünk.
-
MasterMark
titán
válasz
kisza25 #59271 üzenetére
Na akkor tisztázzuk.
Szóval egyáltalán nem a táp teljesítményét kifogásolom, hanem inkább hogy én inkább vettem volna valami normálisabbat. Egyébként még kevesebb watt is bőven elég lenne.
A fő probléma inkább az alaplap. i5 alá H110!?
Maximum Celeron meg Pentium alá elmegy, de már i3-hoz is illik egy B150 legalább, nem hogy i5-höz. Főleg hogy B150-en 32Gb/s-es M.2 slot van. Szóval ez valahogy szerintem nem illik a többi cucc közé. (Főleg nem egy ilyen konfig alá.)
[link] [link] [link] (Miért mindenki az alaplapon akar spórolni? Mondjuk mintha itt erről már lett volna szó...)Egyébként szép lett az tény. Ez a ház is jól néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Banggood
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- iPhone topik
- OTP Bank topic
- Windows 11
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Path of Exile (ARPG)
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Vízhűtés!
- NZXT Kraken ELITE 360 RGB White Vízhűtés!
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest